Тя е на 63 г, има 7 деца и 18 внуци, а сега очаква осмо бебе от на 37 години по-младия си съпруг! (СНИМКИ)

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Тя е на 63 г, има 7 деца и 18 внуци, а сега очаква осмо бебе от на 37 години по-младия си съпруг! (СНИМКИ)
8177
Тя е на 63 г, има 7 деца и 18 внуци, а сега очаква осмо бебе от на 37 години по-младия си съпруг! (СНИМКИ)

Студена пот го обля, най-накрая ще става баща! Млад мъж (26) е много щастлив, няма търпение да има дете от 37-години по-възрастната си половинка . Това ще е нейното осмо дете! Освен това тя има 18 внуци.

Разбира се, този път детето ще бъде родено от сурогатна майка, но това не пречи на бъдещите родители да се радват на добрата новина.

необичайна двойка

Шерил и Къран станаха много известни на света през последните години, особено когато връзката им стана публична и широко рекламирана пред обществеността.

Първоначално голямата разлика в годините привлече много внимание, но те не се сдържат, когато става дума за вълнения в живота им, така че наскоро обявиха, че очакват първото си дете заедно. Разбира се, всичко беше документирано в социалните мрежи за многобройните им последователи, а гордият бъдещ татко първи „разбра” новината.

двойка разлика възраст

"Най-накрая ще ставам баща"

„Най-накрая ще създадем семейство, нямам търпение.“ Много съм щастлив, ще ставам баща“, казва Кърън във видеото, в което подскача от радост с половинката си Шерил, която за 25-ти път се радва на ново попълнение в семейството.

За да бъде всичко "черно на бяло", те показаха записа от ехографа и положителния тест за бременност на сурогатната си майка и подчертаха, че са ходили на прегледи заедно с нея, както и че са имали възможност да чуят сърдечния ритъм на бебето си!

двойка тест за бременност

Много последователи бяха объркани и попитаха дали Черил има замразени яйцеклетки, предвид напредналата й възраст - но не получиха отговор. Изглежда Черил все още не е готова да разкрие всички подробности или просто измисля грандиозен начин да го направи.

сватба

Миналогодишната сватба, Черил в булчинска рокля

Въпреки това Черил и Кърън, които се ожениха миналата година през септември, получиха редица подкрепящи коментари и сърдечни поздравления.

„Поздравления, скъпа!“ Никога не е късно да си майка! Не забравяйте да сключите сделка с този човек (сурогатна майка), за да нямате проблеми по-късно", "Много се радвам за вас и не слушайте хейтърите, те просто ви завиждат", " Ще бъдете страхотни родители“, може да се прочете в секцията за коментари. .

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft