Тя е русокоса Снежанка, той - тъмнокож Аполон! Но само вижте дъщеря им - всички затаяват дъх (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Тя е русокоса Снежанка, той - тъмнокож Аполон! Но само вижте дъщеря им - всички затаяват дъх (Снимки):
24993
Тя е русокоса Снежанка, той - тъмнокож Аполон! Но само вижте дъщеря им - всички затаяват дъх (Снимки):

Когато говорим за красота, няма еднозначен критерий, по който да я определим или измерим - това е изключително субективно усещане. Все пак обаче има случаи, в които визията на човек е толкова уникална, че буквално ни поразява от пръв поглед! Като тази на момиченцето, за което ще ви разкажем днес - тя просто е толкова изумително красива, че няма човек, който да не е запленен от нея.

Най-интересното е, че детенцето е от смесен брак между европейка и афроамериканец, от където именно идват и екзотичните му черти.

На 11 февруари 2015 година Майкъл Бенет, популярен играч от НФЛ на САЩ и приятелката му Кати посрещат щастието си на бял свят.

Интересното е, че дъщеря им Кайа Роуз е продукт на две раси и е… невероятно красива!

Кая Роуз раждане

Майката на Кая е бяла, а баща й е афроамериканец. Малкото момиченце взима най-красивите черти на родителите си и се превръща в истинска красавица.

Кейти с Кая

Обикновено децата взимат повече черти от единия си родител, но Кая определено е успяла да съчетае най-доброто и от двамата.

красиво мулатче

Кая Роуз красота

Неслучайно в социалните мрежи е наричана "ангел" - наследила е сините очи на майка си и къдравия ген на баща си. Кожата й не е съвсем бяла, а косата й е перлено руса. Това съчетание е изключително екзотично и прави малкaта Кая много интересна.

красиво дете

Кая Роуз екзотична красота

Кати редовно качва снимки с дъщеря си, а след като вижда реакциите на последователите й, прави и собствен профил на Кая, който събира хиляди последователи за отрицателно време.

Кая Роуз с майка си

Кая Роуз екзотична красота

Кая вече е привлечена от редица модни брандове, а феновете й са сигурни, че ще бъде изключително успешен модел.

За съжаление на многобройните им фенове, родителите на Кая отдавна вече не са заедно. По време на мач Бенет получава тежка травма на главата, а в последствие не успява да се възстанови напълно и развива състояние, известно като хронична травматична енцефалопатия (или CTE). В резултат той развива обсесивно разстройство, склонност към агресия и параноя. Той неведнъж малтретира Кати и тя намира сили да го напусне.

В момента тя и Кая живеят заедно, а момиченцето е по-красиво от всякога:

Кати и Кая

Кати с дъщеря си

Кая Бенет

Дай твоята оценка:
4 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft