Тя се подложи на 300 пластични операции, само защото майка ѝ я смяташе за грозна. Ето я днес (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Тя се подложи на 300 пластични операции, само защото майка ѝ я смяташе за грозна. Ето я днес (Снимки):
2447
Източник: blitz.bg
Тя се подложи на 300 пластични операции, само защото майка ѝ я смяташе за грозна. Ето я днес (Снимки):

Интересува ли ви чуждото мнение? Рядко отговорът на този въпрос е "не". Всеки се интересува от това, какво мислят другите за него, особено хората, които са му най-близки.

Обикновено сме свикнали да мислим, че всяка майка намира собствената си рожба за най-красива, най-умна, най-способна. Но дали това винаги е така? Не и при героинята на днешната ни история.

Тсубаки Томоми била симпатично малко момиче. Съседите винаги й се възхищавали и й казвали колко е приятна на вид. Майка й обаче винаги ѝ казвала, че е грозна и нищо не може да се направи по въпроса. Това продължило през цялото й детство.

Когато Томоми пораснала, се изменила. Родителите й обаче казвали, че грозотата й просто расте заедно с нея и визията на щерка им се влошава с всяка изминала година.

Всъщност Томоми не изглеждала толкова зле, въпреки че видно имала проблеми с визията си. Във всички останали отношения обаче тя била нормална японка и никой, освен майка й, не се ужасявал така от външния й вид.

На 18-годишна възраст момичето решило, че вече не може да издържа упреците на родителката си и се подложила на пластична операция, за да промени ситуацията.

Веднага щом станала пълнолетна, Томоми започнала да се "усъвършенства". До 21-годишна възраст тя вече не само премахнала заешката си устна, но и променила формата на лицето си – променила скулите, сложила си импланти, избелила си зъбите, променила носа си и устните.

На 39-годишна възраст тя вече се била подложила на 300 операции . Томоми похарчила над 280 000 долара заради думите на майка си. Към този момент тя набира все повече популярност заради тъжната си история и вече няма никакъв проблем с финансите, изкарвайки парите си като инфлуенсър и модел.

японка

След като историята й била излъчена по телевизията, Томоми се превърнала в местна знаменитост. Тя не крие операциите, които си е направила, и признава, че именно майка й е причина да се вземе в ръце и да промени външния си вид.

Тя самата осъзнава, че й е била нанесена тежка психологическа травма.

За съжаление обаче към днешна дата Томоми не осъзнава какво си причинява. Тя казва, че е готова да се подложи на още много операции, даже до последния си дъх, стига те да й помогнат да изглежда все по-добре.

красива японка

Томоми вярва, че колкото повече операции си прави, толкова по-свежа и млада ще изглежда. Тя е сигурна, че славата й не е за ден и ще успее да изгради успешна кариера.

Трудно е да не осъдим майката на Томоми. Към днешна дата не е ясно какви точна са отношенията между двете и дали въобще родителката й е жива. Момичето не иска да говори по никакъв повод за това.

Томоми

А вие как смятате? Помогнали ли са пластичните операции на Томоми да изглежда по-добре? Споделете с нас в коментарите!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft