Упражненията, с които ще се отървете от болките в гърба

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Упражненията, с които ще се отървете от болките в гърба
4069
Упражненията, с които ще се отървете от болките в гърба

Ако имате болки в гърба или врата, не е нужно повече да пиете лекарства . Представяме ви няколко специални упражнения , които трябва да правите всяка сутрин в продължение на пет минути и със сигурност ще се отървете от болката:

1.

Застанете изправени и поставете ръцете на бедрата. Изпънете шията първо на едната, а след това на другата страна. Повторете това упражнение десет пъти, а след това с главата правете кръгови движения в двете посоки. Това ще отпусне гръбнака .

2. Разтворете краката и поставете дланите на задната част на главата. Движете се с лактите назад, така че лопатките на гърба да бъдат възможно най-близо една до друга. След това приближете лактите колкото можете повече пред лицето, така че да почувствате силно затягане в гърба. Това упражнение ще ви отпусне раменете .

3. Легнете по гръб, свийте краката, събрани в коленете, повдигнете до гърдите и ги хванете с ръце така, че главата да бъде близо до коленете. Гърбът трябва да бъде с цялата дължина на пода. Задръжте няколко секунди в тази позиция, а след това отпуснете. По този начин ще отпуснете гърба си.

4. Застанете така, че цялото ви тяло да бъде напълно изправено. Повдигнете ръцете колкото е възможно по-високо и бързо ги отпуснете покрай тялото. Повторете това упражнение осем пъти. С него разтягате цялото тяло .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft