Устните ви говорят много за вас? Научете каква жена сте според формата им

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Игри и тестове
Устните ви говорят много за вас? Научете каква жена сте според формата им
4377
Устните ви говорят много за вас? Научете каква жена сте според формата им

Женските устни не са създадени единствено за целуване! Оказва се, че в тях се крие важна информация за жената, която ги притежава.

Големите и пълни устни са знак за общителна дама с приятно чувство за хумор. Разбира се, в нея има и много страст.

Но има и огромно количество грижовност, която с удоволствие ще ви даде, ако я спечелите. Интересното е, че има отговор на почти всички въпроси, при това действително подходящ отговор. Така че, ако желаете някой да ви насочи в правилната посока или да ви даде съвет за каквото и да било, тогава попитайте жена с пълни устни.

Дамите с тънки устни , противно на слуховете не са злобни. Рядко избухват и са по-склонни да крият емоциите в себе си. Напълно спокойно можете да се доверите на тези жена. Тя умее да пази тайни и е много верен приятел.

Ако пък въображаемо си представим една хоризонтална линия между горната и долната устна (когато устата е затворена), можем да получим добра информация - ако е нагоре става въпрос за супер позитивна дама, която може да ви донесе много самочувствие за цял живот, а ако е надолу - става дума за предпазлива жена, която не се доверява на никого. Но пък от нея можете бързо да получите анализ на всяка ситуация и на всеки проблем.

Ако тази линия е напълно права, значи че срещу вас седи балансирана личност, от която ще получите точно това, което й дадете. Ако се държите добре и тя ще се държи добре.

Ако горната устна е по-голяма от долната - това е жена, която казва, че можете да разберете хората по очите. Ако горната устна е по-малка, си имате работа със затворена жена, която не позволява лесно да влезете в душата й

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft