Формата на носа не е случайна: Каква говори формата на носа за вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Формата на носа не е случайна: Каква говори формата на носа за вас
56756
Формата на носа не е случайна: Каква говори формата на носа за вас

Класически и тесен нос

Личността с класически и тесен нос е човек, който притежава добри организационни умения. Тези хора е добре да ги имате до себе си в моменти на криза.

Хората с този вид нос не изпадат в паника, мислят логично и задържат емоциите в себе си. В работата са много ефективни.


Широк нос

Широк нос имат хора, които притежават лидерски умения. Такъв нос разкрива силна личност, но не и по отношение на темперамента. Хората с широк нос са умерени, не вземат решения в бързина и имат способността да влияят върху другите. Те са ефективни организатори, и умеят да вдъхновяват другите за действие.


Заоблен нос

В основата е тесен, но по дължина се разширява. Такива носове има хора, които мислят бързо и действат бързо. Хората с такъв нос са много умни. Понякога могат да бъдат агресивни. Смята се, че тези хора се грижат добре за семейството си и са лоялни партньори.


Чип нос

Този повдигнат нос разкрива приветлива и оптимистична личност. Това са хора, които са заобиколени от семейството и приятелите си и се радват на това. Хората с такъв нос са ентусиазирани и обичат да експериментират. Те са отворени за сексуални приключения, Нои умеят да бъдат верни.


Закривен нос
Хората, които имат скосеност на носа надолу, обикновено имат свой начин на живот и не следват други хора. Те нямат нужда от одобрението на другите и повечето са с непокорен характер. Те не се грижат за това, което другите казват за тях и твърдо се придържат към своите убеждения. Най-щастливи са, когато реализират своите цели.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft