Хари и Меган-Приказката приключи, идва циркът!

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Хари и Меган-Приказката приключи, идва циркът!
42339
Хари и Меган-Приказката приключи, идва циркът!

Отношенията на Хари и Меган не останаха без вниманието на световните медии, които вече заливат двойката с критики и упреци за това, което направиха. Изданието „Вашингтон Поуст“ оприличава оттеглянето на херцога и херцогинята на Съсекс като „цирк“.

„Приказката свърши, започва циркът“, пише медията.

Автор на публикациите е дипломатът Ли Коен, който смята, че бившата актриса има много отрицателно влияние над принца. В текста се припомнят думите на белгийския крал Леополд Първи към младата му племенница, кралица Виктория. „Отношенията с артистите са опасни – те никога и от нищо не са доволни. А когато станеш твърде близък с тях, винаги възникват проблеми“, казва й той.

Ли Коен подчертава, че приказният живот на херцогът и херцогинята на Съсекс е приключил, тъй като плановете им противоречат на „благородството, честта и дълга“, съблюдавани от Елизабет Втора. Той казва още, че много личности и институции по цял свят биха предпочели Меган Маркъл и принц Хари да останат на предишната си позиция.

Това обаче вече се оказва невъзможно заради неотстъпчивостта на херцогинята и заради факта, че тя не е подходяща за „държавна и дипломатическа служба, която изисква бракът й“, пише standartnews.com. „Херцогинята заби клин не само между принц Хари и семейството му, но тя разруши и здравия смисъл. А това в никакъв случай не помага за позитивните промени“, пише още Коен.

Според него основополагащите ценности във възпитанието и живота на принц Хари вече са разрушени. Така че „новата прогресивна роля на Съсекс“ в династията е под въпрос.

Междувременно стана ясно, че Хари и Меган приключват окончателно връзката си с кралското семейство на 1-ви април. Преди това те ще изпълнят още няколко ангажименти към кралицата, след което ще могат да се отдадат на обикновения си начин на живот в Канада, който искаха.

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft