Хороскопът за утре, 18 октомври: ЛЪВ, време за промени. СТРЕЛЕЦ, сполука чрез решителност. КОЗИРОГ, финансови успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът за утре, 18 октомври: ЛЪВ, време за промени. СТРЕЛЕЦ, сполука чрез решителност. КОЗИРОГ, финансови успехи
21086
Хороскопът за утре, 18 октомври: ЛЪВ, време за промени. СТРЕЛЕЦ, сполука чрез решителност. КОЗИРОГ, финансови успехи

ОВЕН
Активни и съсредоточени
Лични достижения ще ви вдъхнат надежда и увереност, че можете да имате нещата, към които се стремите. Отговорните и строги действия на Овните ще имат най-ярка изразност през тази неделя.

Този стил на поведение обаче на бива да се бърка с агресивността, която поражда конфликти и се превръща в естествена бариера за напредъка ви, а и за реализацията на целите. Печелившият ход за всички от зодията е в обединението, което следва да се осъществи на практически принцип.

ТЕЛЕЦ
Успех в партньорство
Днешният ден ще посветите на близките и роднините си. Ако правилната политика за Овните е да обединят силите си с някого, то и за Телците тази инициатива ще е основа за плодотворни резултати. Преобладаващата част от представителите на зодията следва да преодолеят вътрешното си неравновесие. Ярката ви емоционалност се превръща в движещ механизъм, което често ще води до експанзивни реакции, а последните не са залог за реализиране на целите.

БЛИЗНАЦИ
Укрепете позициите си
Проблемите, свързани с дома ще ви носят повече напрежение, но не са непреодолими. Доста напрежение ще донесе тази неделя на Близнаците при осъществяване на деловите цели и относно реализацията на по-мащабни намерения. Шанс за постижения не липсва. Достигате до печалби, но с голяма отговорност трябва да се насочите към промени, засягащи работата ви. Основата, върху която градите настоящето и бъдещето, се нуждае от изменения или укрепване.

РАК
Пред стабилизация
Този ден е подходящ за анализиране и наблюдение. Едва ли активните действия ще са силната си страна днес. За вас тази неделя бележи началото на плодоносен период, през който ще разполагате със значителни възможности за стабилизация. Освен че късметът ви ще е много силен, настъпва време за отговорни действия, чрез които ще се устроите по нов начин. В случая говорим за стабилизация в личен и делови план, което може да се осъществи в пълнота през следващите няколко месеца.

ЛЪВ
Време за промени
Доброто ви отношение към другите се връща и ви прави желан събеседник. На базата на задълбочен анализ за реалната ситуация представителите на Лъв ще достигнат до разбирането, че промяната в нещо, формиращо живота им, е крайно наложителна. Тук не говорим само за развитието на събитията във всекидневието като фактори от социално и материално естество, но и за онази мощна емоционална сила, която често не сте в състояние да овладеете.

ДЕВА
Много грижи
Вълнувате се от успехите на близките си и днес няма да е по-различно. Предстоящият ден не може да се определи като лош, но ще ви създаде много грижи в деловото всекидневие, сблъсъци с противници, партньорски проблеми, а в някои случаи и загуби поради разногласия или поради неочаквани удари отвън. Мнозина от Девите ще проведат конструктивни разговори с хора от деловите кръгове, които в доста от случаите ще породят идея за ново плодотворно съдружие или по-изразително партньорство.

ВЕЗНИ
Делови трансформации
Въпреки че е почивен ден, мислите ви са заети с работа. Твърде благоприятен ден за деловото развитие на Везните, което при мнозина ще премине през етапи на трансформация. Ясно е, че при наличието на последните ситуацията често ще е нестабилна до момента на укрепване, но въпросната неустойчивост едва ли ще формира негативни ситуации с траен ефект. Важна задача на бизнесмените от знака ще е финансовата сигурност.

СКОРПИОН
Разчитайте на себе си
Заниманията ви днес ще са достатъчно интересни и ще влагате повече въображение и творчество. През тази неделя Скорпионите стъпват на прага на двумесечен етап за укрепване на позициите и обогатяване на деловите ангажименти. Началото на този поход ще е напрегнато и нервно по две причини. Първата е, че ще ви се наложи да действате с по-високо темпо, но резултатите, до които ще достигнете, си струват по-голямата степен на натоварване. Втората се свежда до необходимостта да разчитате предимно на себе си.

СТРЕЛЕЦ
Сполука чрез решителност
За някои от вас работната седмица ще продължи, но повечето от вас ще използват времето си за отмора и домашни приготовления. Твърде хубав и положителен ден от гледна точка на решителни действия по въпроси от лично естество. Сигурно е, че доста Стрелци се сблъскват с проблеми вкъщи, на работното място или от страна на бизнес партньорите, а през настоящия етап ще имате възможността да си извоювате относителна самостоятелност или да разрешите някои от най-наболелите теми.

КОЗИРОГ
Финансови успехи
Не са изключени затруднения, които да ви разколебаят по отношение на планирано пътуване или друга подготвяна среща. Ден на добри възможности за реализация на професионални и практически цели, и за разширяване на деловите хоризонти, стига последното да е ваша цел. Ако наистина е така, следва да се съобразите с няколко условия - бързи действия, умни ходове и осъществяване на съдружие или съответно партньорство. На тази основа няма да е трудно да завоювате нови територии.

ВОДОЛЕЙ
Концентрирайте се
Времето е подходящо за разходки и посещения на места, които отдавна сте искали да видите. Необходимостта от по-голяма концентрация и решителност при осъществяване на целите е задължителното условие за успеха на Водолеите. По отношение на решителността няма съмнение, че я притежавате, но в случая по-често става въпрос за отлагане на задачите за следващия ден. Сега е време за напредък и стабилизация. Действащата тенденция е с чудесни показатели за непоклатимо устройване в сферите на вашите интереси.

РИБИ
Успешни действия
Не се поддавайте на тревожните си мисли, гледайте по-ведро на живота си. За Рибите се очертава една добра неделя, но успешните действия не бива да се превръщат в повод за възгордяване, което може да предизвика проблеми с партньорите. Това ще е изключителна грешка от ваша страна, която ще ви донесе доста неприятности, а в много случаи и загуби. Във финансовите си взаимоотношения, особено деловите, следва да действате изключително отговорно.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft