Хороскопът на Павел Глоба от 18 до 24 септември: ОВЕН, успехът ще ви съпътства! ЛЪВ, нови възможности!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскопът на Павел Глоба от 18 до 24 септември: ОВЕН, успехът ще ви съпътства! ЛЪВ, нови възможности!
92803
Снимков материал: pixabay.com
Хороскопът на Павел Глоба от 18 до 24 септември: ОВЕН, успехът ще ви съпътства! ЛЪВ, нови възможности!

Павел Глоба е водещ експерт в областта на астрономическите прогнози. Съветите му помагат на стотици хиляди хора да успеят в любовта и бизнеса всяка седмица.

Време е да разберем какво ни е подготвила съдбата от 18-ти до 24-ти.

Овен

Енергията на планетите ще бъде творческа за Овните, така че те трябва бързо да се отърват от всички страхове и да покажат на света кои са всъщност. Можете също така да се отървете от стари вещи и ненужни връзки. Връзките, които са изживели своята полезност, трябва да бъдат прекъснати, защото те влекат към дъното. Успехът най-често ще съпътства Овните, които заемат ръководни позиции. Ако работата им е свързана със спечелване на доверие, то късметът ще им се усмихне.

Телец

Телците трябва да приемат добре критиката. Самите представители на този знак е по-добре да не критикуват никого. За да се промени животът към по-добро, те ще трябва да укрепят позициите си и да посветят всичките си усилия, за да спечелят доверието на другите. Телците забогатяват много бързо, но също така много бързо намират неприятности. В края на септември те трябва да се научат как да използват енергията си правилно. Планирането ще им помогне в това.

Близнаци

Това ще е чудесно време за рутинна работа, за преговори, за големи покупки. В любовта е по-добре да следваш, отколкото да водиш. Близнаците могат да позволят на любимия човек сам да взема важни решения. Това ще увеличи авторитета в очите му. Малко внимание към детайла също няма да навреди. Венера поема инициативата в свои ръце. Успех в любовта очаква онези, които успеят да избягат от плена на страховете си. Същото може да се каже и за работата.

Рак

Раците мислят твърде много. От 18-ти до 24-ти е по-добре да не мислите, а да действате. Малко безразсъдство ще ви помогне да успеете във всичко. Това ще бъде много, много продуктивен период за Раците. Трябва да се възползвате от всяка възможност, за да станете по-богати, по-добри, по-умни и по-щастливи. Планетите могат да поднесат хубав подарък, ако Раците искат да променят нещо в себе си. Това време е чудесно за самонаблюдение и работа върху себе си.

лъв

Лъвовете могат спокойно да променят обкръжението си, да отидат на почивка или да посетят за една седмица. Основното за тях сега е да се отърват от самотата. Дойде време да намерите любов, приятелство и да подобрите отношенията с любимите хора. Планетите ще помогнат на Лъвовете да се настроят на правилното настроение, да придобият самочувствие и просто да станат по-силни. Това е тяхното време, което е изпълнено с възможности.

Дева

В любовта Девите се нуждаят само от малко увереност и желание да намерят своята половинка. Сега трябва да наблюдавате мислите си - те контролират здравето и късмета. Всичко ще се нареди и в работата. Основното е да не пропускате шанса си. Всички цели ще бъдат постигнати. Просто трябва да опитате малко, преодолявайки себе си и мързела си. Не бива да мислите, че всичко може да се реши от само себе си - участието на Девата е просто задължително във всичко.

Везни

Везните ще трябва да активират всички свои вътрешни ресурси. Не е препоръчително да хвърляте цялата си сила в битка наведнъж. Необходимо е да се проучи ситуацията и след това да се продължи внимателно напред. Едва след това преминете в настъпление. Опитайте се да гледате само напред, без да се обръщате назад към минали грешки. Пророческите сънища ще помогнат на Везните да видят бъдещето. Само самите Везни са отговорни за своите провали и грешки.

скорпион

Скорпионите спокойно могат да поискат помощ от колеги, приятели, познати и близки. Основното нещо сега е да бъдем честни. Това също ще ви помогне да успеете в любовта и работата. Липсата на завист ще помогне на Скорпионите да привлекат успех. Тези хора ще трябва да помислят как да запазят самообладание и желание да продължат напред. Тези седем дни ще научат на много Скорпионите. Нещо ще трябва да се жертва, нещо ще трябва да се спечели.

Стрелец

По-добре е Стрелецът да избягва близкото общуване с егоистични хора. Отмъщението няма да оправи нещата сега, така че Стрелецът може да се окаже в безнадеждна ситуация. Трудността на избора ще бъде очевидна, защото ще трябва да решите по кой път да продължите - най-краткия и опасен или лесния и лишен от опасности, но дълъг и досаден. 

Козирог

Планетите ще разпръснат всички мисли на Козирозите. Имат нужда да се отпуснат и да помислят за нещо приятно. Ако се сблъскат лице в лице със сложна и двусмислена ситуация, тогава могат да се доверят на интуицията си, защото логиката няма да помогне. В същото време е по-добре да бъдете верни на принципите си, но не и да се стремите към господство във всички области. Най-вероятно сега няма да има помощници, защото всеки е зает със собствените си дела.

Водолей

Най-добрият талисман за късмет за Водолеите са техните желания и амбиции. Тяхната сила може да бъде необуздана, но трябва да бъде насочена в правилната посока. От страната на тези хора ще бъде Венера, покровителката на емоциите и силата. Сега ще трябва да решите къде и как да продължите. Астролозите не съветват да хвърляте всичките си ресурси върху нещо, което не е особено подходящо. По-добре е Водолеите да бъдат изключително внимателни и предпазливи, особено с парите.

Риба

Силата на Рибите е в харизмата, но понякога са мързеливи, което не е толкова лесно за преодоляване. Тези дни ще бъдат много продуктивни, така че ще трябва да се справите с мързела, и то бързо. Ще трябва да се справяте сами със страховете и проблемите, но е по-добре да не отхвърляте помощта на други хора, ако те сами поемат инициативата. Също така е по-добре да останете себе си, без да си давате причина да отидете в света на илюзиите.

 

Редактор: Ива Христова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft