Хороскоп за днес, 16 ноември: Телец, избягвайте важни решения. Близнаци плодотворен етап, Везни нов старт!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, 16 ноември: Телец, избягвайте важни решения. Близнаци плодотворен етап, Везни нов старт!
14087
Хороскоп за днес, 16 ноември: Телец, избягвайте важни решения. Близнаци плодотворен етап, Везни нов старт!

Днес Луната се противопоставя на Сатурн и ние можем да бъдем разочаровани от малки неща, които се объркват или които ни отдалечават от нашите интереси. Можем да почувстваме известно напрежение поради нашите стремежи да изпълняваме нашите отговорности. Луна в Рак търси познанство, но събитията, хората и обстоятелствата са склонни да ни измъкнат днес от нашата зона на комфорт. Луната обаче се хармонизира с Нептун и ние намираме начини да се отделим и успокоим, главно чрез свързване с нашите мечти и идеали. 

Овен

Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи.

Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Телец

Днес избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. В събота обръщайте специално внимание на екипната работа. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Бъдете внимателни в избора на партньори. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Близнаци

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Пазете се от странично влияние, което ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Бъдете внимателни в действията си.

Рак

Събота е успешен ден за Раците. Голяма част от Раците са завладени от мисълта за материални загуби. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими. Запазете спокойствие. Избегнете конфликтите с търпение и премълчаване. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Лъв

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Дева

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Нямате желание за активна работа. събота посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата.

Везни

Събота бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Родените в третата декада са в неблагоприятна позиция. Не предприемайте нищо сериозно, не започвайте нова работа и не подписвайте нови договори. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Ако имате някакви любовни недоразумения ще успеете да ги изясните. Може би няма да получите парите, които очаквате и това ще ви направи нервни и сприхави. Затова пък до вас има хора, които ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Стрелец

Събота не е еднозначен ден за Стрелците. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. В събота може да се занимавате с бизнес и с финанси; отделете и време за хората от екипа, в който се намирате. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Съзидателната Ви работа, нови проекти и дейност, която започвате сега ще бъдат успешни. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Събота ще е доста успешен ден за представителите на Козирог. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Събота вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Парите Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Днес Козирозите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Водолей

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Водолеите. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела, както и за учене, за пътувания зад граница или за работа с чужденци. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Бъдете дипломатични и тактични, Водолеи.

Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Ако не друго, сетете се, че е събота.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft