Хороскоп за утре, 10 октомври-СТРЕЛЕЦ Безспорен успех, ВЕЗНИ Проявете качествата си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 10 октомври-СТРЕЛЕЦ Безспорен успех, ВЕЗНИ Проявете качествата си
20369
Хороскоп за утре, 10 октомври-СТРЕЛЕЦ Безспорен успех, ВЕЗНИ Проявете качествата си

Четвъртък ще бъде един от най-активните делови дни от тази седмица. Мобилизирайте се до краен предел, за да завършите делата и ангажиментите си.

Не прибързвайте с решения, за които е нужно повече време.

ОВЕН
Мобилизирайте се за делата си

С работата си нов проект ще проявите активност и в други посоки. Усещането ви, че сте на прав път не е измамно и събитията ще го потвърдят. Възникват и някои неблагоприятни ситуации, които може да се окажат спирачка за осъществяване на вашите цели, но ако защитавате позициите си и не отстъпвате от целите си - ще ги преодолеете. Освен чрез активни действия в деловите и обществените среди, Овните едва ли ще реализират целите си по друг начин. 

ТЕЛЕЦ
Не прибързвайте

Утрото ви ще е приветливо и с ясни перспективи за деня. Четвъртък ясно подчертава стабилните позиции на Телците и възможностите за успешна реализация на целите, но има и един недостатък – повишена нервност водеща до прибързване. Не се подавайте на това въздействие! Дори да постигнете успех чрез този стил, не след дълго ще се оформят големи пукнатини. 

БЛИЗНАЦИ
Работете за стабилността си

Осланяйте се на собствената си преценка за нещата. Това ще ви гарантира пълноценна изява на желанията и възможностите ви. При Близнаците напрежението е подчертано предимно чрез липсата на социална стабилност, породена от бързата промяна на ситуациите. Чрез недоволство и бурни реакции,едва ли ще трансформирате събитията в своя полза. Избягвайте конфронтациите и работете с подходящи средства за стабилизацията си. 

РАК 
Сблъсък с трудности

Повече време ще отделите на онези задачи, в които изоставате, в това число и по отношение на квалификацията си. Със затруднения през този ден ще се сблъскат и Раците. Очертават се конфликти във връзка с финанси, и непочтеност от хора с които имате всекидневни съвместни ангажименти. Не пилейте времето си в безплодни разговори и контакти, а се възползвайте от предимството, с което разполагате. 

ЛЪВ
Владейте емоциите

Ако ви предстои професионална или лична изява не се притеснявайте. Подготовката ви е на ниво и ще се справите успешно. Остротата в поведението, предизвикана от ярка нервност и душевен дисбаланс е характерна за контактите с околните при преобладаващата част от Лъвовете. При някои е съчетана с хитрост и дори с опити за измама, но с такива средства трудно може да се постигне успех. 

ДЕВА
Работете в партньорство

Очаква ви заслужен успех в резултат на дълъг и упорит труд. И за Девите проблемите през този ден никак не са малко. Най-важното е да избягвате конфронтациите, защото ще се превърнете в обект за тежки, подли удари, които няма да закъснеят. Надеждата ви за реализация на целите ще се осъществи само по пътя на партньорството и взаимната подкрепа. При това дори не възникват и пречки. 

ВЕЗНИ
Проявете качествата си

Вземете си поука от грешките и се опитайте да ги избегнете, ако не искате да загубите интереса на специален човек към вас. Без опити за надхитряване на партньорите, и на основата на настойчивост при осъществяване на целите, Везните ще постигнат успех през този ден. Интензивността е присъщо ваше качество и не бива да се отказвате от него в името на спестените усилия. 

СКОРПИОН
Проявете упоритост

Когато трябва да се организирате и мобилизирате нямате равни на себе си. При Скорпионите ситуацията не е по-различна от тази, валидна за предишния знак. При вас дори е особено наложително да действате активно и да сте упорити за реализиране на целите, независимо от трудностите. Постъпите ли така, ситуацията със сигурност ще се промени, защото някой ще ви помогне. 

СТРЕЛЕЦ
Безспорен успех

Промяната, която замисляте ви изпълва с противоречиви чувства. Силно надежден и твърде успешен ден за осъществяване на професионалните ангажименти, за плодотворни контакти и удовлетворителни споразумения при провеждане на преговори. Безусловно ще постигнете онова, към което сте се насочили. С малки затруднения ще постигнете и финансовия си успех.

КОЗИРОГ
Напрежение

Потискайки съмненията си, ще дадете предимство на по-ведри мисли и практични действия, с които да осъществите намеренията си. Четвъртък ще е по-напрегнат за Козирозите поради опитите на вашите врагове да попречат по някакъв начин на реализацията ви, или да ви причинят в нещо вреди. Ако сте достатъчно наблюдателни и предпазливи, опитите им ще остават безплодни. 

ВОДОЛЕЙ
Напрежение и проблеми

С каквото и да се занимавате, ще постигате добри резултати, въпреки, че са възможни обрати. Денят ще е труден зя Водолеите, защото ще бъдат атакувани по различни начини от враговете си, при което кавгите ще заемат централно място през деня. Ако съумеете да избегнете противоречията, развитието на събитията може да се промени и да действате успешно по интересуващите си задачи. 

РИБИ
Не се отклонявайте от работата си

С интерес ще експериментирате, като някои от вас ще демонстрират поведение, което с времето ще наложат като свой стил. В схемата на напрегнатите взаимоотношения ще потънат и Рибите през този ден. Имате шанс да се защитите от задаващите се неприятности ако насочите енергията си за реализиране на деловите задължения и не се поддавате на провокации. Дори ще постигнете удовлетворителен успех. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft