Хороскоп за утре, 14 август-СТРЕЛЕЦ Пълен успех, СКОРПИОН Ярък късмет

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 14 август-СТРЕЛЕЦ Пълен успех, СКОРПИОН Ярък късмет
27928
Хороскоп за утре, 14 август-СТРЕЛЕЦ Пълен успех, СКОРПИОН Ярък късмет

Реални възможности съпътстват представителите на зодиака днес. Денят е пъстър и спокоен, наситен с позитивни емоции и весели изживявания.

В делото естество всичко се подрежда и ще се продължи така и за напред!

ОВЕН 
Сложен ден

Няма да се наложи да преодолявате сериозни затруднения. През този ден противоречията с колеги от службата, с външни партньори или с хора от обществените среди са силно противопоказни за представителите на Овен. Ударите от страна на противниците ви съвсем няма да са безобидни, а някои от знака ще бъдат притеснявани от високостоящи.

ТЕЛЕЦ
Много високо напрежение

Монотонен ден, когато може да изпаднете в плен на скуката. Като налични условия за реализация на целите в личен и делови план, сряда е многообещаваща. Стига да избягвате остротата във взаимоотношенията, и да владеете огромното нервно напрежение, характерно за деня, може да се каже, че ще успеете, необходима е огромна вътрешна мощ.

БЛИЗНАЦИ
Хубав шанс, но внимавайте

Въображението ви ще работи на бързи обороти и през целия ден ще ви хрумват какви ли не „оригинални“ идеи. Изразителни лични възможности на Близнаците и добри условия за успешна реализация на цели и стремежи са налице, но е видима и подчертаната готовност за конфликти с околните. Пазете се от избухване на такива, защото ще поставят началото на мъчителен период в развитието ви.

РАК
Дайте предимство на положителното

Тонусът ви не е много висок и за всичко ще ви трябва повече време от обикновено. През този ден са налице две диаметрално противоположни явления при Раците – много високо вътрешно напрежение, и благодатни условия за ярък успех при осъществяване на деловите цели. Владейте се и не влизайте в конфликти ако желаете да надделее положителната тенденция и да успеете.

ЛЪВ 
Нервно напрежение

Рядко ви се случва, но днес сте склонни да се движите изключително „по течението“. Сряда се оказва напрегната и за Лъвовете. Нивото не е високо, но ще е достатъчно, за да подържа усещане за неудобство и дискомфорт. Ако успеете да преодолеете негативната натрапчивост, ще укрепите шанса си за успешна реализация на целите. В противен случай гаранцията е слаба.

ДЕВА
Ярка реализация

Ще можете да промените леко социалния си или професионален статус. Чудесен ден за реализация на цели в деловите среди, в бизнеса и такива от лично естество. Хубавите материални и финансови постижения са извън съмнение. Някои биха могли да сменят работата си, а други Деви ще поемат допълнителни професионални задачи. Трудна реализация на контакти.

ВЕЗНИ 
Много добри възможности

Дълбоко в себе си днес ще усещате недоверие към всичко, към всички и най-вече към новите си познати. Съдбовните показатели в сряда са твърде благоприятни за Везните, а въплъщаването им в практически план ще зависи от личното ви предразположение към ситуацията. Най-важното условие за сполуката ви е да се владеете. Подходите ли от позицията на повишената си нервност, резултатът ще е обратен.

СКОРПИОН
Ярък късмет

Интуицията ви е силна, но и аналитичното ви мислене е на доста високо ниво днес. Силният късмет на Скорпионите е характерен през този ден, но въздействието му не обхваща всички направления. Той е изразителен за контактите в обществото, за започване на нова работа, за паричен успех и реализация на домашни цели. В службата обаче бъдете внимателни. Очертават се сблъсъци.

СТРЕЛЕЦ
Пълен успех

Желанието ви да купите предпочитана стока ще ви подтикне да анализирате финансовото си положение. Чудесни показатели характеризират този ден и гарантират пълен успех на Стрелците в осъществяването на финансови делови и лични цели. Такъв ще постигнете и в преговори, контакти и пътувания по делови или други въпроси. При някои не са изключени административни проблеми.

КОЗИРОГ
Проявете сдържаност

Няколко пъти през деня ще сте поставени в ситуацията да избирате. Като изключим засилената емоционалност у мнозина от Козирозите, акцентирана в деловите среди и бизнеса, сряда предоставя чудесни условия за сполука. Владейте се и не влизате в кавги! Това е единственото събитие, което може да издигне прегради на вашия път към успехите.

ВОДОЛЕЙ
Разчитайте на активност

За предпочитане е да не си насрочвате важни делови срещи днес. Водолеите ще постигнат своя успех в сряда на базата на активност и устойчивост при реализиране на целите. При провеждане на контакти в обществените среди не хитрувайте и не се поддавайте на съблазнителни оферти. Ще ви причинят куп неприятности, а дори и чувствителни загуби.

РИБИ 
Работете в партньорство

Недовършените занимания ще ви подтикват към мрачни мисли. Необходимостта от решителни и концентрирани действия по вашите цели днес е подчертана. Към това изискване трябва да се прибави и отбягването на спорове, които лесно ще прераснат в конфликти поради сблъсък на интереси. Партньорската и съдружната работа гарантират успех на всички.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft