Хороскоп за утре, 14 октомври-СТРЕЛЕЦ Материален успех, КОЗИРОГ Реализирани цели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 14 октомври-СТРЕЛЕЦ Материален успех, КОЗИРОГ Реализирани цели
16508
Хороскоп за утре, 14 октомври-СТРЕЛЕЦ Материален успех, КОЗИРОГ Реализирани цели

Понеделник ще предизвика да действате по-концентрирано. Още от сутринта ще се опитат да ви ангажират по същества.

Ще трябва да покажете твърдост за да излезете без проблем от дадената ситуация. Действайте с размах.

ОВЕН
Напрежение и нестабилност
Добре е да приключите със започнати по-рано ангажименти. Не допускайте да ви се натрупва много работа за кратък период от време. Променлив ден, през който ситуациите бързо ще преминават от едно към друго развитие. В делови план ще действате сполучливо, каквито ще са и контактите в близкия кръг, но денят е изпълнен с кавги и острота. Реализацията в материалната сфера ще бъде спряна от външна намеса. 

ТЕЛЕЦ
Трудности и неудобства
Денят посветете на себе си. Наложително е да си починете повече - физически и емоционално. При вас картината не е по-различна от тази за Овните. Надежда за реализация на целите не липсва, но ситуацията е много напрегната, кавгите ще са доста остри, и въпреки активните действия за отстраняването на проблемите, вероятността да го сторите успешно е ограничена и силно занижена. 

БЛИЗНАЦИ
Затруднения
Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Мъчителен ден, ясно подчертаващ силното напрежение, на което ще бъде подложена преобладаващата част от Близнаците. За понеделник следва за се говори като за ден с двойно значение. предоставя шанс за постижения, но в условията на ярко противоборство, конфликти и тежки вражески удари. 

РАК
Владейте се
Повече време ще посветите днес на семейството и нуждите му. Проблемът при Раците в понеделник се свежда до повишената емоционалност. Вашата социална и лична стабилност е видима, но ако не владеете нервността си, ще последват бурни кавги и много неприятности, които засилват риска за непредсказуеми проблеми с административни инстанции. 

ЛЪВ
Остри проблеми
Наложително е да си почивате днес. Физическата ви и психическа умора са отнели голяма част от енергията ви и за да се чувствате във форма ви е нужно възстановяване. Много неприятен ден, подчертаващ нестабилността на голям процент от Лъвовете, и опасността от остри кавги с околните, които при някои ще доведат до административно наказание в службата или другаде. 

ДЕВА
Много неприятен ден
Може би сте прекалено критични към околните. Самоуверени сте и отлично знаете какво правите. Първият делник от новата седмица ще е твърде напрегнат и за Девите. Някои ще успеят да прокарат целите си с много мъки, но за преобладаващата част от родените в знака, ситуацията ще е доста тежка. Някои ще бъдат лошо санкционирани в съдебен процес, а за други удари от партньори. 

ВЕЗНИ
Внимавайте
Денят ви ще е изпъстрен с емоции и интересни срещи. Противоречията и кавгите ще моделират силно напрежение у Везните през този ден. Препоръчително е да се владеете! В противен случай може да последват ситуации, които силно биха навредили на имиджа ви, и биха могли да дестабилизират позициите ви, като и да предизвикат нови пречки. 

СКОРПИОН
Кавги и неприятности
Каквито и задачи да ви очакват днес, няма да бъдете извинени, ако отсъства вниманието ви към партньора и близките ви. Явно лош ден, през който и Скорпионите ще се сблъскат с доста неприятности. Последните имат отношение предимно към личния план, но при мнозина ще засегнат и деловата ситуация, където ще има и остри кавги. Големият успех при някои е професионален. 

СТРЕЛЕЦ
Материален успех
За съжаление натовареността ви се отразява неблагоприятно на настроението ви. При Стрелците е характерен материалният успех днес, но и вашият понеделник няма да е спокоен в службата. За някои настроението поначало е понижено, и се дължи на домашни проблеми, а при други те са здравословни. В бизнеса се разкриват прилични възможности за парични печалби. 

КОЗИРОГ
Реализирани цели
Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Достатъчно активни във физическо и идейно отношение, Козирозите разполагат с реални възможности за реализация на деловите си цели. Ще има и остри противоречия в службата и бизнеса, но сполуката категорично е на ваша страна. Мнозина достигат до важни заключения относно бъдещето. Настъпва време и за лична стабилизация, от каквато мнозина се нуждаят. 

ВОДОЛЕЙ
Пречки от влиятелни хора
Старайте се да давате израз на позитивното си отношение към всичко около вас. Енергични и борбени за реализацията си, Водолеите ще засвидетелстват изразителна активност за осъществяването на намеренията си. През този ден ще имате успех за личните си цели. В делово отношение ситуацията е нестабилна поради пречки издигнати на пътя ви от високостояща личност.

РИБИ 
Напрежение и проблеми
Отдъхнете си на спокойствие днес. Забравете за проблемите на изминалата седмица. Много напрегнат ден, свързан с пречки и неприятности от високостоящи, и с остри противоречия по материални въпроси. Очертават се и остри какви, които е добре да туширате, защото ситуацията сега е доста нестабилна и може да ви навреди за реализацията на делови проекти за бъдещето. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft