Хороскоп за утре 15 октомври-РИБИ Парични печалби, ВОДОЛЕЙ Делова сполука, КОЗИРОГ Материални успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 15 октомври-РИБИ Парични печалби, ВОДОЛЕЙ Делова сполука, КОЗИРОГ Материални успехи
21654
Хороскоп за утре 15 октомври-РИБИ  Парични печалби, ВОДОЛЕЙ Делова сполука, КОЗИРОГ Материални успехи

Вторник ще бъде ден изпълнен със силна енергия. Бъдете верни на усещанията си и не влизайте в измислени роли.

Няма да постигнете нищо градивно, ако не внимавате в това, което правите!

ОВЕН 
Материална сполука
Всичко градивно и в полза на повече хора ще се толерира и с попътен вятър ще стигнете до успешния му край. С добри възможности за материален и финансов успех, вторник може да изненада част от Овните с неочаквано пътуване. За онези, при които ще се получи така, е вероятно да не реализират плановете си във финансовата сфера, тъй като  възможностите на тази група са ограничени.   

ТЕЛЕЦ
Успешна реализация
              Постепенно се отърсвате от спомена за дребните несполуки напоследък. Този ден разкрива чудесни възможности за реализация на целите. Неудобствата за някои от зодията са лични, докато други се сблъскват с домашни проблеми, които силно ги потискат. Притесняващите ви неприятности в момента са преходни. Бързо ще се освободите от присъствието им.

БЛИЗНАЦИ 
Отделете емоциите от съзнанието
Звездите ви предупреждават да бъдете спокойни и разсъдливи, а също и внимателни във всяко действие и постъпка. Близнаците умеят бързо да се мобилизират когато им предстоят неотложни делови или лични задачи, а вторник явно е от дните на осъзната категоричност. Тази изява на решителност ще е достатъчно стабилна основа за реализация на целите ви – лични, професионални или други.

РАК 
Сполука във всичко
Предстоящо събитие ще ви мобилизира да приключите навреме с текущите си ангажименти. Плодотворен и емоционално наситен, вторник ще удовлетвори желанията и очакванията на Раците. Неангажираните с делова дейност ще посветят много време на контактите, а някои ще пътуват. За всички действащи в професионалната сфера, вторник носи шанс за ярка реализация.

ЛЪВ 
Активно действащи
Акцентирайте се върху реалните си възможности за реализации и не пилейте енергията си по мъгляви идеи. Благоприятен ден, който може би няма да се възприеме като такъв от онези Лъвове, които ще имат доста служебни задачи. Но и при по-голямата натовареност няма да ви липсва усещането за пълнота, тъй като ще имате възможността да акцентирате върху конкурентните си умения.            
      
ДЕВА 
Материална и парична сполука
Потиснете съмненията си и не обезсърчавайте колегите си в общата ви работа. Пълен финансов успех, материални придобивки и ново начало в партньорството ― деловото или интимното, а в някои случаи и в двете. Към тази хубава характеристика за деня има и негативни отсенки, които може въобще да не се проявят ако сте сдържани и избягвате конфликтите.

ВЕЗНИ 
Преценявайте точно условията
Заемате се със сериозни промени. Трудно се нагаждате към нещата, които не ви създават уют. Тенденцията за сполука, и тази, за зависимост от действащите обстоятелства, или от странични фактори, моделират вторник в специфична светлина. Едни от Везните ще завоюват радващи делови успехи и не по-малко любовна пълнота, докато за други денят щ, бъде по-скоро мъчителен.

СКОРПИОН
Напрегнат, но успешен ден
Проява на добро възпитание и поведение е да сте учтиви и полезни. Представителите на Скорпион се движат в правилната посока, макар че някои от зодията не са напълно убедени в това и нямат достатъчно яснота за бъдещето. За момента това не е така важно, защото вие стъпвате на здрава основа и много скоро ситуацията при вас напълно ще се изясни.             

СТРЕЛЕЦ 
Раздвижване и новости
              Работата ви ще бъде успешна, но ще ви коства значителни усилия. Значителното обстоятелство през този ден за голяма част от Стрелците са контактите с влиятелни личности, и новите възможности, които ще се открият чрез въпросните хора. За вас започва етап на бързи промени, които гарантират делово преструктуриране и  подем в личното и деловото ви развитие.     

КОЗИРОГ
Материални успехи
На път сте да се осъществи нещо, което отдавна ви предстои и очаквате с нетърпение. Козирозите ще завоюват блестящ творчески успех. Това определение обаче едва ли ще е вярно за онези от зодията, чиято мнителност надделява над реалните фактори и упорито поддържа съмнение в успеха. Действащите така ще провалят участието си в интересен и важен проект.            

ВОДОЛЕЙ 
Делова сполука
          Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Шансът придружава Водолеите, а като прибавим към тази блестяща първоначална характеристика за вторник и активността, с която ще действате по задачите си, успехът и радващите постижения са извън съмнение. В случая говорим предимно за вашата делова и професионална изява. 

РИБИ 
Парични печалби
С каквото и да решите да се замете днес, бъдете сигурни, че ще останете удовлетворени от свършеното. Когато се натрупат много проблеми, а разрешаването им се отлага поради усложнения и странична зависимост, всеки човек губи търпение и мисълта му постоянно е заета с тях в търсене на решението. Такова ще се яви отвън. Този  ден е благодатен за делови и парични  постижения.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft