Хороскоп за утре, 17 август-БЛИЗНАЦИ Успех, но и проблеми, КОЗИРОГ Успех в значителните дела

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 17 август-БЛИЗНАЦИ Успех, но и проблеми, КОЗИРОГ Успех в значителните дела
13640
Хороскоп за утре, 17 август-БЛИЗНАЦИ Успех, но и проблеми, КОЗИРОГ Успех в значителните дела

Събота ще бъде успешна за повечето от представителите на зодиака. За останалите това не означава, че денят ще бъде изгубен.

Напротив - просто вие ще трябва да се постараете повече за постигане на целите си!

 

ОВЕН 
Затормозена психика

            Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. В събота звездното влияние е благоприятно като цялостно въздействие, но настроението на повечето от родените в зодията не е добро и може да окаже неблагоприятното си влияние върху психиката ви. Организирайте се за реализацията си и действайте последователно според плановете си.

 

ТЕЛЕЦ
Укрепване на позициите

            Променящите се обстоятелства покрай започнато начинание ще ви накарат да се съобразите и с други хора. Този ден ще е успешен за всички Телци, които са се заловили с укрепване на личните или деловите си позиции. Ще отстраните успешно проблеми, но ядовете и кавгите през деня едва ли ще избегнете. При провеждане на контакти в деловите среди се владейте, за да успеете в делата си.

 

БЛИЗНАЦИ 
Успех, но и проблеми

Ще се потрудите повече, за да привлечете вниманието на хората, от които зависите във финансовата и професионална сфера. Близнаците много често ползват хитрост, за да реализират безпрепятствено целите си, а от този прийом мнозина ще се възползват и днес. За ангажираните в бизнеса се очертават конфликти, които е хубаво предварително да туширате. Не е изключено да отстранявате остри проблеми.

 

РАК 
Внимавайте!

              Така организирайте делата си днес, че да ви стигне времето за всичко, което предвиждате. Събота зарежда и Раците с хитрост и събужда агресия у повечето от родените в знака. Не се поддавайте на тези коварни влияния и не действайте първосигнално. Прескочите ли границата на отзивчивостта и добронамереността ще последват сблъсъци и неотразими противникови удари.

 

ЛЪВ 
Трудна реализация

          С творческа енергия ще работите и довеждате делата си до край. Очертава се напрегнат ден, изпълнен с противоречия и остри спорове. За едни от Лъвовете въпросните разногласия са предизвикани от възникнало неразбирателство по парични въпроси, а в други случаи става дума за ярка конкуренция, в която една от страните ще си служи с непозволени методи.

 

ДЕВА 
Действайте стратегически

             Правилната ви ориентация ще ви помогне да приемете по-лесно предизвикателствата в живота си. Денят ще тласне голяма част от Девите към хитрост и неправомерни действия в материалните среди. Последните често означават лоши хитри удари, нанесени на противника, които със сигурност ще ви докарат бъдещи проблеми. Легалният ви успех е заложен в стратегическия подход.

 

ВЕЗНИ
Напрегнат ден

            Работете усилено днес. Ще се разбирате чудесно с околните и няма да губите време в излишни приказки. Труден и нервен ден, характерен с делови проблеми и нарастваща нестабилност в обществените среди и деловите сфери. Във ваш интерес ще е да сте достатъчно дистанцирани, (поне за момента) от тях, защото борбата за надмощие е изключително остра и се води без никакви правила.

 

СКОРПИОН 
Неудобства и лъжи

              Денят ще ви срещне с нови хора, с които ще работите добре. И вашата събота носи неудобства от делови тип, неспазени обещания и опити за материални измами, но не може да се отрече, че сте достатъчно предпазливи и силно наблюдателни. Денят е лош за водене на преговори или за сключване на сделки. Внимавайте! Застрашени сте от измама.

 

СТРЕЛЕЦ 
Добра ефективност

            Работните ангажименти ще ви държат в кондиция и с изострено внимание към делата ви. Благоприятни делови възможности, нови идеи, финансова сполука и реализация на намисленото. Събота разгръща вашия шанс за стабилно бъдещо устойване. Характерни за деня са деловите контакти, които ще преминат в дискусии по разкриващите се нови просперитетни възможности.

 

КОЗИРОГ
Успех в значителните дела

            Ще си спестите допълнителни средства и усилия в справяне със служебен или личен въпрос, ако вземете под внимание съветите и помощта на колегите си. Голяма е вероятността да се сблъскате с неуспех при реализацията на някои дребни всекидневни задачи, но в работата ви по значителните въпроси ситуацията е напълно различна и ви гарантира чудесни резултати. 

 

ВОДОЛЕЙ 
Нестабилност

            За реализацията на свой проект се нуждаете от финансиране и в тази връзка ще търсите нужната ви подкрепа. Проблематичен ден, през който представителите на Водолей едва ли ще имат шанса да реализират намеренията си. Причината за това се корени във факта, че обстоятелствата около вас са бързо променливи, което от своя страна предизвиква видима нестабилност. Тя ще продължи два месеца.

 

РИБИ 
Насочете се към ново партньорство

            С проявеното ви разбиране и компромисно поведение ще избегнете загуби, и в същото време ще повишите доверието на другите във вас. Рибите са силно напрегнати поради проблеми, които ги притесняват месеци наред. Днес повечето от вас са много нервни. Разбираемо е, че това състояние не ви помага, а вреди. Ориентирайте се към ново партньорство. Това ще е значим процес, чието развитие предстои през настоящия месец.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft