Хороскоп за утре 17 февруари-РИБИ Успешен ден, ВЕЗНИ Раздвижена ситуация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 17 февруари-РИБИ Успешен ден, ВЕЗНИ Раздвижена ситуация
8333
Хороскоп за утре 17 февруари-РИБИ Успешен ден, ВЕЗНИ Раздвижена ситуация

Понеделник ще бъде доста ангажиращ ден от към лични и обществени ангажименти. Ще трябва да се справите с куп дребни проблеми, за които все не ви стигаше време до сега.

Бъдете концентрирани, за да напреднете по-бързо!

ОВЕН
Владейте се и ще успеете

            Времето е благоприятно за започване на ремонтни дейности по дома или вилата. Ще успеете да реализирате деловите и финансовите си цели днес, но понеделник е крайно напрегнат ден. Създава условия за неочаквани обрати и непредсказуеми последствия. Владейте се и проявете сдържаност! Разполагате с добър шанс за неутрализиране провокациите. Проявете твърдост!  

ТЕЛЕЦ
Проблеми

            През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Зает ден, предоставящ ясна информация, че проблемите – лични и делови, са притиснали голям процент от представителите на Телец. Изходът от затрудненията е само един – незабавна промяна в стила на поведение и работа, и никакво хитруване. Продължите ли както досега – следват проблеми.  

БЛИЗНАЦИ
Нерви и сполука

            Освободени и знаещи цената си, ще се посветите на смелите си идеи. Много нерви и много неудобства придружават Близнаците днес, но никой от представителите на знака не е лишен от късмет и добри възможности за реализация на целите. Безспорен успех ще регистрират онези от вас, които имат изграден план за действия, и го изпълнят без отклонения.

РАК
Владейте се и не хитрувайте

              Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Нервността през този ден и за вас ще е много висока. Шансът ви за успех същоще е изразителен, но непочтеността във взаимоотношенията ще лиши мнозина от подкрепата му. Мобилизирайте за реализация на задачите си, и забравете, че хитростта и лъжите ще ви предоставят предимство.

ЛЪВ
Напрежение в службата

              Създайте си по-голямо разнообразие около себе си. Действайте и рискувайте, правете много неща, особено такива, които да ви донесат полза. Напрежението при Лъвовете през този ден се свързва с деловите и личните отговорности. Повечето от проблемите,с които ще се сблъскате, са от служебно естество. Ще ги преодолее и ще достигнете успехи, но на базата на повече усилия. Преговарящите да проявят повече гъвкавост.

ДЕВА
Понеделник е напрегнат

              Повечето от вас днес са заети с работа или по-точно с неща, с които не сте се справили през изминалата седмица. Днес много ясно се очертават пречките и трудностите, с които представителите на Дева ще се сблъскат в делата си. Задълженията нарастват, пречките и трудностите съвсем не намаляват, а подкрепата от онези, които са около вас е незначителна. Понеделник ще изненада доста от зодията с новости.       

ВЕЗНИ
Раздвижена ситуация

            Чувствате се спокойни и уверени в себе си. Твърдо сте убедени, че вървите по прав път и това е сигурен белег на предстоящия ви успех. Понеделник бележи началото на по-ярко раздвижване за Везните. Едни от зодията ще обмислят ново служебно предложение, други ще осъществят изгодна сделка, а трета част от вас ще направят особено успешно делово пътуване в страната, и респективно според ангажиментите в чужбина.

СКОРПИОН
Напрежение

              Ако правите нещата така, че те да ви носят удовлетворение, не се притеснявайте за днешния си и утрешен ден. За Скорпионите се очертава труден ден, през който проблемите при мнозина от зодията причиняват висока нервност и нестабилност. Осъществяването на дневните задачи не би представлявало трудност, но в службата или бизнеса трябва да сте много внимателни, защото сте застрашени от измами. 

СТРЕЛЕЦ
Напрегнат и труден ден

            Не се натоварвайте с прекалено много задачи днес, за да не се окажете в крайна сметка изтощени и отегчени. Труден ден свързан с болезненото запазване на равновесие във взаимоотношенията с околните в службата, а при някои и с хора от приятелската среда или роднините.Част от Стрелците действащи в сферата на бизнеса, ще останат силно огорчени от предателска постъпка на партньор.

КОЗИРОГ
Силно напрежение

            Денят е благоприятен за забавления и разтоварващи мероприятия. Понеделник ще е мъчителен за преобладаващата част от Козирозите. Сблъсквате с мощни противодействащи сили, които може да провалят деня ви. Някои ще успеят да ги преодолеят, но това е твърде малка част от зодията. Проблемите свързани с този ден засягат и домашните взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ
Напрежение и разочарования

            Прекрасен шанс да осъществите ваше отколешно желание ви се открива днес. Силни разочарования, неуспешни опити за реализиране на плановете,и начло на бурно раздвижване са характерните белези за Водолеите в понеделник. Доловима е и тенденция, която говори за измами. Някои от знака може да станат нейни жертви, а други – да ги осъществят в работата си.

РИБИ 
Успешен ден

              Прекрасен ден за вас и семейството ви. Примамливо предложение за професионална реализация ще ви хвърли в размисъл. Понеделник е разнообразен на събития, а голяма част от зодията ще бъдат ангажирани с пътувания от делови тип. Въпреки, че при осъществяването на целите си мнозина от Рибите ще се сблъскат с ядове, безусловно сполуката ви е извън съмнение. Някои постигат примирие с опонент.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft