Хороскоп за утре 18 септември-РИБИ Успешно реализирани цели, ВОДОЛЕЙ Хубави постижения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 18 септември-РИБИ Успешно реализирани цели, ВОДОЛЕЙ Хубави постижения
18910
Хороскоп за утре 18 септември-РИБИ Успешно реализирани цели, ВОДОЛЕЙ Хубави постижения

ОВЕН
Мобилизирайте се
Сега се осланяйте повече на разума си и, ако е необходимо да потърсете нечий съвет. Звездното разпределение през този ден ясно подчертава, че преобладаващата част от Овните ще хитруват, за да реализират целите си.

Рисковано е, не го правете! Достатъчно е да сте мобилизирани  и да предпочетете последователната работа. Сигурно е, че резултатите ще ви задоволят.

ТЕЛЕЦ
Владейте се
Романтични влечения ще ви потопят в приятната компания на личност, към която се стремите отдавна. У мнозина от Телците е налице известна агресивност, но състоянието ви не може да бъде заклеймявано и порицавано докато държите емоциите си под контрол. Възможностите ви за реализация са значителни. Не изправяйте партньор или конкурент пред свършен факт. Ще има проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Чудесни възможности за постижения
Има висши шансове този ден да бъде благоприятен за вас. Петък носи повече напрежение, но и много добри възможности за желани постижения. Ще разрешите финансови проблеми или недоразумения, но внимавайте във взаимоотношенията с околните. Не влизайте в остри противоречия, и се пазете от хитреци. Сблъсквате се неправомерни действия.

РАК
Добри делови възможности
Приятелските и делови контакти с партньори от чужбина ще бъдат повече от успешни и ще доведат до растеж на финансовите сметки. Деловите условия за реализация на цели и за отстраняване на проблеми са благоприятни за Раците в петък, въпреки че ситуацията в службата – респективно бизнеса, са доста нестабилни. Избягвайте противоречията с партньори и открити врагове! Неприятности и пречки в обществените среди.

ЛЪВ
Действайте последователно
Настроението ви днес е променливо и това определено ще попречи на работата ви. Петък е доста благоприятен за реализация на делови и финансови цели, но предупреждава, че прибързването, и особено неконтролираната многопосочна активност, ще са пречка за пълноценните ви постижения. За някои ще е трудно да се преборят с административни противници.

ДЕВА
Концентрирайте се върху делата си
Интересен ден ви очаква. Правите всичко необходимо, за да запазите разбирателството навсякъде около себе си и се радвате на добри взаимоотношения. При предварително проектирани цели, Девите ще имат шанса да постигнат дневните си стремежи. в условията на повишена активност, За тази ще е необходимо да сте съсредоточени върху задачите си, и да не се отклонявате по появили се „нови възможности”, защото те са химерични.

ВЕЗНИ
Успех, но внимателно!
Всичко, което тревожи мисълта ви е преодолимо, не позволявайте на стреса да унищожи денят ви. Вашият шанс за постигане на целите в деловата сфера е изразителен, а добрата организация ще е ярък помощник за успеха ви.Към това трябва да се прибави и необходимостта от внимание към предложенията, които ще получите. Не се подавайте на съблазни, защото ще последва тежък удар върху вас.

СКОРПИОН
Успех в преговори
Мнозина от вас ще трябва да се справят с доста настъпателните действия на конкуренти. Скорпионите маже да се надяват на успехи през този ден ако действат интензивно и с конкурентна мощ. Условията са затрудняващи, а онези които ще се опитат да ви пречат, ще бъдат неприятно изненадани от ярък скандал и последвал удар по позициите им. Денят е много добър за провеждане на преговори.

СТРЕЛЕЦ
Преодоляване на финансови проблеми
Емоциите ще вземат връх през днешния ден. Ще ви занимават семейни и лични взаимоотношения. Мнозина от Стрелците ще се насочат към решаване и отстраняване на проблеми. Ако са свързани с финанси, вероятността да успеете е голяма, но по отношение осъществяването на делови цели, сполуката е съмнителна, защото ще се сблъскате с коварни и непочтени и подли противници.

КОЗИРОГ
Много добри постижения
Ще имате добра енергия и нови идеи. Работата няма да ви затруднява и ще вършите задълженията си безупречно. Петък ясно подчертава справянето с делови и материални задачи, добрите условия за провеждане на преговори или за формиране на обединения в бизнеса, и стратегическият подход към предстоящото осъществяване на желани цели. Избягвайте противоречията в службата.

ВОДОЛЕЙ
Хубави постижения
Настроението ви днес е твърде променливо и това може да попречи на работния ви процес. Обстоятелствата около Водолеите предизвикват доста затруднения за голяма част от родените в зодията, но условията днес са благоприятни за активни действия в сферите на вашите интереси.Чрез нечия подкрепа ще достигнете до материална реализация. За преговарящите проблеми.

РИБИ
Успешно реализирани цели
Проявете разбиране към онези, които заслужават това и бъдете безкомпромисни към беззаконието и слабата администрация. Рибите ще демонстрират ярка активност при осъществяване на деловите си цели през този ден. Ще действате сполучливо, а зя някои от зодията петък разкрива реални възможности за преминаване на работа в нова делова сфера или за издигане в кариерата. Чудесен шанс за финансов успех.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft