Хороскоп за утре 19 октомври- РИБИ Добър шанс, ВОДОЛЕЙ Материален успех, ДЕВА Успешни делови контакти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 19 октомври- РИБИ Добър шанс, ВОДОЛЕЙ Материален успех, ДЕВА Успешни делови контакти
15430
Хороскоп за утре 19 октомври- РИБИ Добър шанс, ВОДОЛЕЙ Материален успех, ДЕВА Успешни делови контакти

За разлика от преди това, през тази събот няма да са особено спокойни през цялото време. Денят ще бъде малко по-натоварен от предвиденото.

Ще се наложи да се справите с ангажименти, които чувствате като доста отегчителни.

ОВЕН
Доста труден ден
Отстоявайте позициите си и не приемайте по-малко, отколкото смятате, че заслужавате. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги. Пазете се от подлите действия на враговете си, и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. 

ТЕЛЕЦ
Сложна ситуация
Професионалните ви ангажименти ще ви застигнат днес, но това няма да развали настроението ви. Ден, характерен със сложни ситуации. Ако възнамерявате да действате в материалната сфера с цел печалби, следва да сте напълно уверени в постигането им. Вероятността да попаднете в неизгодни ситуации е много голяма, и дори вместо да достигнете до успех, да се окажете със загуби. 

БЛИЗНАЦИ
Агресията е противопоказна
Много от задачите ви са срочни и не търпят отлагане, започнете деня си с тях. При осъществяване на  делови или финансови цели следва да действате на партньорски начала. Агресивното поведение, пререканията и кавгите, са възможно най-неприемливия стил на поведение, който безусловно ще ви лиши от иначе добрия шанс за реализация на целите. Любовна сполука. 

РАК
Напрежение
Активен ден за всички представители на зодията. Засиленото напрежение е факт за голяма част от Раците в събота. При едни е плод на невъзможността за реализация на целите, други са притиснати от материални проблеми, а трета част от родените в зодията не са в добра здравословна кондиция. Стабилизирайте обществените си позиции. Ще преминат успешно.

ЛЪВ
Внимавайте
Финансово възнаграждение ще подобри бюджета ви и ще ви помогне да планирате почивните дни. За представителите на Лъв ще е добре да се съобразят с всички действащи фактори от делово естество, ако възнамеряват да се ориентират в сектор са реализация на материални цели или печалби. Имате шанс за успех, но и противната тенденция е засилена, тъй че много внимавайте с какво се заемате. 

ДЕВА
Успешни делови контакти
Отговорното ви поведение и отношение към работата ще определя в голяма степен бъдещите ви ангажименти. И за вас се очертава напрегнат ден при осъществяване на деловите цели. Най-важното е да следвате кардиналната линия на стратегията си без да се отклонявате. Нищо ве бива да ви съблазнява за промяната ù. През този ден избягвайте противоречията и наблегнете на деловите контакти.
ВЕЗНИ
Смяна на стратегията
В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Доста напрегнат ден, през който Везните ще имат остри кавги  с някой, и ще достигнат до идеята за действия по съвсем нова стратегия.Навлизате в етап за разгръщане на възможностите по нов начин, който наистина ще ви зарадва с успех по набелязаните цели. 
СКОРПИОН
Труден ден
Ще се възползвате от всяка възможност, за да реализирате намеренията си по-скоро. Днес ще завърши един тежък и мъчителен период за Скорпионите. Постарайте да прекарате съботата без ангажименти в обществените среди и бизнеса, защото ще има много нерви и остри кавги. Заетите с професионалните си всекидневни дела също не са застраховани от неприятни събития. 
СТРЕЛЕЦ
Контролирайте нервността си
Не се изненадвайте, ако околните ви възприемат погрешно. Стрелците имат шанс да достигнат до успех, но прекалената амбиция за реализация на целите в деловия сектор и бизнеса граничи с неприятности. Повечето от зодията са твърде напористи и доста нестабилни н емоционален план. Владейте се, защото тази комбинация често е взривоопасна. Притежавате достатъчно късмет, а в комбинация с ярката ви енергичност постиженията са напълно сигурни.
КОЗИРОГ
Напрежение, но и успех
Професионални и семейни ангажименти ще ви създадат доста напрежение днес. Козирозите ще действат успешно по целите си, но денят никак вяма да е спокоен. В деловия сектор, бизнеса и обществените среди ще е много напрегнато и не е изключено да се стигне до остри конфронтации. Други от знака ще се насочат към личните си цели. Тук също ще е доста напрегнато. 
ВОДОЛЕЙ
Материален успех
Ще се изненадате днес от многобройните шансове, които ви се откриват от различни страни. Определено може да се каже, че Водолеите ще са успешни приз този ден. Решавате интересуващи ви въпроси, и ще проведете надеждни разговори в обществените среди, но по някои въпроси, особено в бизнеса, ще има остри разногласия и кавги. Макар и трудно, материална сполука не липсва. 
РИБИ
Добър шанс
Не очаквайте друг да се погрижи за развлеченията ви, вземете нещата в свои ръце и ще направите деня си приятен. Представителите на Риби са облагодетелствани за реализацията на деловите си цели и за реализиране на парични печалби, но и вашият ден ще премине в голямо напрежение. Бъдете много внимателни в контактите си, за да не станете жертви на измамници. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft