Хороскоп за утре 19 януари-РИБИ Благоприятен ден, ДЕВА Силен шанс и силна нервност

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 19 януари-РИБИ Благоприятен ден, ДЕВА Силен шанс и силна нервност
5501
Хороскоп за утре 19 януари-РИБИ  Благоприятен ден, ДЕВА Силен шанс и силна нервност

ОВЕН 
Владейте се!
            Ако между вас и партньорите ви съществуват недоразумения се погрижете да ги изчистите, за да не се окажат препятствие пред общите ви задачи. Овните отново са готови да действат енергично по делата си, което е добре, но в тези случаи обикновено агресивността им е изразителна и създава условия за остри противоречия.

Сигурно е, че ако не притъпите остротата си, негативното влияние ще нарасне и ще последват кавги.

ТЕЛЕЦ 
Засилете предпазливостта
            Добро стечение на обстоятелствата ще ви помогне да осъществите ваше желание. От гледна точка на противоречия и сблъсъци, вторникът на Телците се разгръща в същия агресивен стил, валиден за предния знак, но последствията във вашия случай може да са по-тежки, защото ударът който ще ви изненада идва от високо място. Бъдете много предпазливи.

БЛИЗНАЦИ 
Внимавайте!
             Днес ще се наслаждавате на спокоен ден на работното място. Ако Близнаците насочат вниманието си към рутинните си делови задачи – сполуката е сигурна. Заемете ли се с осъществяване на финансови цели – следват загуби! Днес не ви липсва шанс за успешна реализация, но ситуацията, валидна за допълните фактори е нестабилна и подвеждаща.

РАК 
Напрегнат ден
            Заобиколени от хора, с които ви е приятно да работите, ще напредвате бързо и ще отхвърлите много задачи днес. Този ден ще е доста труден за Раците. За голяма част от вас се очертават здравословни проблеми, а за друга група са валидни делови промени, които най-често говорят за настъпването на ново професионално начало, което за повечето от вас означава нова работа до четири седмици.

ЛЪВ 
Предстоят промени
         Ще проявят внимание към вас и ще ви зарадват с подарък или с нещо по-специално. Вторник няма да е лесен за голям процент от Лъвовете, защото ще получат удар в службата от по-високостояща личност. Това събитие ще е ясен сигнал за нова делова ориентация. Доловилите ясно и точно сигнала, веднага ще се насочат към стабилно и сигурно професионално място.

ДЕВА
Силен шанс и силна нервност
           Работете сериозно днес, тъй като развитието на делата ви в близко бъдеще зависи до голяма степен от днешния ден. Този ден подчертава, че Девите разполагат с добър късмет и ще реализират набелязаната цел, но противниците и враговете им ще им ще създадат достатъчно пречки, с които да се сблъскат, преди окончателното достигане до успеха. Силен гняв може да ви извади от равновесие. Владейте се!

ВЕЗНИ
Реализирана цел
            Водени от добри намерения, ще намерите по-пряк път за реализацията им днес. Вторник ще радва Везните със силен успех. Точно днес ще поставите практическото начало на отдавнашна цел. В делови аспект мнозина работят конструктивно, но сигурността на делото по което действате зависи от участието на съдружник, тъй че е задължително наличието на такъв.

СКОРПИОН 
Сполука, но и проблеми
           Бъдете искрени в похвалите си и ще успявате там, където критиката и подигравките не действат. Скорпионите ще действат успешно днес, но вторник носи и някои предупреждения. На първо място следва да се отбележи опасността от  гнева ви. Потискайте го, за да не си навредите! Другият неприятен момент засяга малцина и се свързва с трудно решими административни проблеми.

СТРЕЛЕЦ 
Действайте индивидуално
           Получавате предложения, които ще са пряко свързани с бизнеса и финансовите взаимоотношения. За Стрелците се очертава началото на промени, които ще засегнат ангажиментите в бизнеса и деловите проекти за разгръщане на личните възможности в  близко бъдеще. Сега по тази тема работете самостоятелно, защото при евентуално партньорство ще възникнат остри противоречия.

КОЗИРОГ 
Действайте в съдружие
           Не бягайте от отговорност и се отзовете на чуждата нужда, но само ако ви я потърсят. Много са положителните показатели, чрез които Козирозите биха могли да постигнат успех в делата си, но най-важният от тях е да се насочите към действия в съдружие. По този начин ще се освободите от занижения си късмет през деня, който за някои може да продължи  по-дълго време.

ВОДОЛЕЙ 
Не лъжете!
            Днес с лекота ще постигате договорености, които ще приключвате с успешни сделки, стига интересите ви да са в такава посока. Водолеите да са много внимателни през този ден! Действайте честно и не си служете с лъжи, защото така може да се оплетете, че в крайна сметка сянката на лъжата да затъмни и истините, които говорите, а следствието от тази нелепа ситуация ще е провал за целите и намеренията им.

РИБИ 
Благоприятен ден
            Днес ще се чувствате бодри и с желание за изяви. Ще отхвърляте задачите си една по една и то успешно. Вторник е доста благоприятен и обещава пълен успех в осъществяването на целите ви. Денят говори за сплетни, които някой усилено разпространява по ваш адрес, но всичко така ще се подреди, че сплетникът в крайна сметка ще се окаже разкрит и назидателно разобличен.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft