Хороскоп за утре 22 октомври-РИБИ Силен късмет, КОЗИРОГ Значителни постиженияСТРЕЛЕЦ Реални постижения

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 22 октомври-РИБИ Силен късмет, КОЗИРОГ Значителни постиженияСТРЕЛЕЦ Реални постижения
8459
Хороскоп за утре 22 октомври-РИБИ Силен късмет, КОЗИРОГ Значителни постиженияСТРЕЛЕЦ Реални постижения


Вторник ще бъде носител на успех и разбирателство за тези от вас, които се стремят към него. Влизането в конфликти, няма да доведе до нищо позитивно, за това просто го избягвайте.

Опитайте да владеете емоциите си и всичко ще бъде наред.
ОВЕН
Пазете се от измами
Сериозните занимания ще ви донесат полезни за бъдещето дивиденти. Личните ви възможности са добри и късметът ви не е слаб, но денят се оказва доста напрегнат поради атаките на вашите неприятели. Насочени са в делови план. действайте внимателно и преценявайте точно отправените към вас предложения. Може да попаднете в мрежите на измамници. На всички от зодията ще се наложи да проявят огромна активност.
ТЕЛЕЦ
Успех и разбирателство
Твърде енергични сте днес и затова се чудите с какво най-напред да се захванете. Добър и успешен ден, но и при вас ситуацията с противници и врагове не е лека. Днес ще действате последователно, което ще ви позволи да реализирате целите си в условията на пълно разбирателство в деловите и обществените среди. Денят е особено благодатен да провеждане на преговори. 
БЛИЗНАЦИ
Силен делови късмет
Прекалено емоционални сте днес, но не позволявайте на чувствата да пречат на работата ви. Част от Близнаците са притеснени от временни здравословни проблеми, които ще затруднят реализацията им. По принцип обаче вторник е носител на силен делови късмет, и подчертава, че постиженията ще са удовлетворителни. Проблемите са домашни. Денят е чудесен за започване на нова работа. 
РАК
Успешни действия
Ще се запознаете с нова информация, която ще внесе повече яснота в работата ви. Благоприятен ден, със стабилни възможности за успешна реализация на целите. Прекалено нервни сте, което може да ви изиграе лоша шега. Владейте се и не влизайте в конфликти, за да не последват остри и непредсказуеми скандали. Ще се освободите и мъчителни ситуации и проблеми. 
ЛЪВ
Към промени
Договореностите ви ще бъдат издържани и в защита на интересите ви. Мнозина от Лъвовете вече достигат до конкретна яснота относно промените, към които следва да се ориентират. Денят е успешен от гледна точка на постижения. Временна здравословна недостатъчност ще притесни мнозина. Други Лъвове ще останат разочаровани от високостояща личност. За сметка на това мнозина от знака ще се зарадват на неочаквани срещи.
ДЕВА
Хубави възможности, но и напрежение
С творчески подход ще пристъпите към новите си задължения, опитвайки се да ги приведете към познатите вече неща. Девите не са лишени от добри възможности и сполуката не им е обърнала гръб, но покрай благоприятното развитие ще има и доста напрежение в службата и деловите среди. Избягвайте конфликтите и се пазете от подмолните действия на околните. Пред вас е благоприятен период за напредък. 
ВЕЗНИ
Удряте враговете си
Повечето от вас ще посветят времето си на своите делови и бизнес-задачи. Като развитие вторник не е лош, но ще е много напрегнат за преобладаващата част от Везните. Очертава се остър скандал с противоречащите ви. Сигурно е, че ще им нанесете тежък удар. Ще се сблъскате с проблеми от високостоящи. Предстоят промени, чрез които ще регулирате ситуацията. 
СКОРПИОН
Защитавате успешно позициите си
С енергия и добри намерения ще започнете седмицата. От сутринта ще се заемете с онези въпроси, в които сте срещали затруднения. Емоционално уравновесени и с добър късмет, но в условията на затруднена ситуация, Скорпионите едва ли ще се чувстват добре през този ден. Противниците ви ще се опитат да ви навредят, което ще им създаде големи неприятности. Имате шанс за успех в рамките на нормални постижения. 

СТРЕЛЕЦ
Реални постижения
Ще положите усилия да убедите някого в правотата на доводите си в името на по-добрите резултати. Вторник е плодотворен и ще радва Стрелците с успехи в личен и делови план. Повече неудобства и липса на развитие са характерни в контактите с хората отблизкия кръг, докато тези в обществените среди и с деловите партньори ще са доста успешни. В споровете и конфликтите надделявате. 

КОЗИРОГ
Значителни постижения
Избягвайте да обсъждате личните си дела с професионалните си партньори. Твърде благоприятен ден, през който Козирозите ще достигнат до голям успех при осъществяване на целите си. Възможни са известни проблеми от делови порядък в службата, но са преодолими. При някои възникват и финансови, но отстраняването им не би затруднило никой от родените в знака. 

ВОДОЛЕЙ
Възползвайте се от шанса си
Ще продължите да работите върху задачите си, като наред с това ще търсите нови форми за изява на способностите си. Малко странно е, че благоприятните условия във вторник ще останат неизползвани от мнозина Водолеи. Причините за подобно развитие ще са в самите вас. Денят предоставя чудесен шанс за успешни контакти, да реализация на делови стремежи, и за мощна подкрепа от влиятелни личности. 

РИБИ
Силен късмет
Ще вземате делови решения, налагащи се от работата ви. Характерна особеност за Рибите във вторник е силният късмет. Някои от зодията имат проблеми и може да се откажат от активна изява днес, което ще е абсолютна грешка. Активизирайте се по делата си и старателно избягвайте конфликтите. Последните са вторият негативен момент за деня. Такава със сигурност ще ви бъде отказана, а по-тежкият вариант е, че не е изключено да последва по-мощен удар върху вас. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft