Хороскоп за утре, 22 юли- РАК Силен шанс за напредък, РИБИ Успешен ден, ДЕВА Успешен и указателен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 22 юли- РАК Силен шанс за напредък, РИБИ Успешен ден, ДЕВА Успешен и указателен ден
17281
Хороскоп за утре, 22 юли- РАК Силен шанс за напредък, РИБИ  Успешен ден, ДЕВА Успешен и указателен ден

Понеделник е ден, през който трябва да обърнете истинско внимание на обстановката около вас. Не бъдете наивни и не се доверявайте на недоказани факти.

Бъдете концентрирани за да не допуснете пропуски! 

ОВЕН
Владейте нервността си

Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. Вашият шанс за пълно разбирателство в обществените, административните деловите и приятелските среди е силен,а това означава, че лесно ще намерите общ език с околните и ще успеете с реализацията си. Денят е хубав за преговори и договориране. Владейте нервите да не си навредите.

ТЕЛЕЦ
Пазете се от подли удари

Налага се да се лишите от известна сума за да избегнете домашен конфликт. Телците притежават силен късмет днес, който е гарант за реализацията на материалните им цели, за постигане на успех при провеждане на делови преговори или за спечелване на конкурс в деловия сектор. Необходимо е до сте внимателни и предпазливи. Ще се сблъскате с подли противници.

БЛИЗНАЦИ
Търсете хармонията

Ще работите за решаване на проблем, който може да се задълбочи, ако не вземете навреме мерки. Засилен шанс за успех, който ще постигнете чрез себевладеене, търпение и разбирателство с околните. Ако тези характеристики липсват във взаимоотношенията ви с околните, ситуацията рязко ще се промени, и ще се обърне на сто и осемдесет градуса, предвещавайки крах за реализацията ви.

РАК
Силен шанс за напредък

Гъвкавата ви и бърза мисъл ще ви помогне да си осигурите предимство в деликатна ситуация. Сложен по развитието си ден, който е носител на значителна възможност за реализация на финансови и други – далеч по-значими цели,но и на трудности при осъществяване на намеренията. Един от много важните за успеха ви компоненти е разбирателството в деловите и обществените среди.

ЛЪВ
Облегнете се на позитивизма

Натрупалата ви се умората ще ви накара да потърсите подходящи начини за почивка. Заложете на качествата си! Демонстрирайте удивителната си работоспособност и възможностите си да решавате трайно конфликтни въпроси. Ще реализирате целите си само при наличието на разбирателство във всекидневието. Би било добре това начало да положите без забавяне – още сега.

ДЕВА
Успешен и указателен ден

Този ден се очертава като приятен и спокоен за родените под знака на Девата. Понеделник е успешен за реализацията на целите ви и се оказва варен показател за развитието ви през следващите четири години. Много важно е да обърнете внимание върху факта как се движат делата ви в различните сфери. Така ще достигнете до точни изводи какви корекции да направите.

 

ВЕЗНИ
Устройване

Правилен ход в подходящия момент ще ви донесе много дивиденти за в бъдеще. Този ден ще зарадва Везните чиято готовност за разбирателство с делови и обществени партньори е подчертана, и ще съставлява съществен елемент в дневните им взаимоотношения. За някои сполуката днес ще означава устройване на ново делово място, а за други то ще е в личен план.

 

СКОРПИОН
Проблеми

Мислите ще ви отведат до решения и конкретни действия, свързани с житейските ви приоритети. При Скорпионите ще има проблеми през този ден, и в повечето случаи те се отнасят до въпроси от финансово естество. Съмнително е,че ще запазите самообладание, защото в звездното разпределение за деня присъстват фактори, които ясно подсказват, че ще има нерви и остри кавги. 

 

СТРЕЛЕЦ
Тежък нервен ден

Потърсете начин за излизане от застоя, който чувствате от известно време. Понеделник ще е много нервен и напрегнат за Стрелците по въпроси от всекидневно естество, и във връзка със службата. Едновременно с въпросните проблеми се оформят нови планетни влияния, които много скоро ще ви освободят от притесненията и мъчителните събития напоследък.  

 

КОЗИРОГ
Действайте мобилизирано

Няма съмнение, че упорството, с което следвате целите си най-малкото ще ви доближи до желаните придобивки. Козирозите разполагат с добър късмет през този ден, който ще подкрепи реализацията на личните ви цели, засилва шанса ви за разрешаване на спорни въпроси с партньори и със съдружници в бизнеса. Налице е известна нестабилност или отказ от активни действия. Редно е да се мобилизирате.          

 

ВОДОЛЕЙ 
Ярко напрежение

Прекарайте този ден по възможност извън дома си. Много напрежение ще донесе понеделник на Водолеите, а по-несдържаните от зодията може да си навлекат големи неприятности. Очертават се остри конфликти, които при някои ще достигнат до физическа разправа.В службата внимавайте – проблеми с началници и загуби поради непочтеност.

 

РИБИ 
Успешен, но и напрегнат ден

Преодолявате вътрешни противоречия и се радвате на много добро настроение. Доста раздвижен ден, с добри дадености за финансов и делови успех, но и с изразителна нервност. Владейте се и не влизайте в спорове. И на вас ви предстоят промени, които в повечето случаи кореспондират с професионалния живот. За мнозина не е изключена смяна на работата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft