Хороскоп за утре, 24 март: ОВЕН погрижете се за себе си, успешни действия за ТЕЛЕЦ, ЛЪВ реализиране на цели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 24 март: ОВЕН погрижете се за себе си, успешни действия за ТЕЛЕЦ, ЛЪВ реализиране на цели
12950
Хороскоп за утре, 24 март: ОВЕН погрижете се за себе си, успешни действия за ТЕЛЕЦ, ЛЪВ реализиране на цели

Ние се движим към неконвенционалност, независимост, свобода. Експерименталните отношения сега са по-интригуващи.

Утре на дневен ред е разрешаването един на друг на свобода на изразяване и третиране на другите, справедливо, безкористно и безпристрастно.

ОВЕН
Затруднения

Погрижете се за себе си днес, осигурете си онова, от което смятате че имате нужда. Засилената ви възприемчивост към нови знания и информация ще ви направи успешни и доволни. Неделя идва със затруднения, възникнали на базата на лични грешки, и поради коварните действия но заобикалящите от близкия и по-далечния кръг. Както винаги, и днес сте напористи, а това крие рискове. 

ТЕЛЕЦ
Успешни действия

Не се поддавайте на тъгата да ви завладява. Днес сте особено уязвими за мрачни мисли. Вниквайте в новата информация и съветите, които приемате през днешния ден, сега те ще дадат насока на работата ви. Успешен ден, предоставящ добри възможности за реализация на финансови цели, за освобождаване от винаги съществуващите текущи неприятности чрез помощта на някого, и за решаване на важни въпроси от делово естество. 

БЛИЗНАЦИ
Изострете преценките си

Денят е зает и изпълнен с рутинни занимания. За много от вас денят ще бъде по-динамичен, но ще се справите. Сполучлив и успешен ден, през който ще бъдете еднакво доволни от постигнатото в лично и в делово направление. По-съсредоточени бъдете върху предложенията които ще бъдат отправени към вас. Тук е необходимо на направите много точни преценки, за да не се окажете подведени.

РАК
Овладейте нервността

Днес ще ви се наложи да направите избор, който едва ли ще е лесен. Обмисляйте и синхронизирайте действията с партньорите си, бъдете честни и ще постигате целите си. В реализацията на цели от лично естество, Раците ще действат умело и практично, което ще им осигури желания успех. Така би трябвало да бъде и за деловите ви цели, но тук се забелязва отклонение от сполучливия стил. 

ЛЪВ
Умело реализирани цели

Повечето от вас днес ще са заети с работа по дома. Овладяване на нови навици с приложен характер и работа с информацията ще отворят нови хоризонти пред вас. Богат на нюанси, включително противоречащи си, изразът на Лъвовете трудно може да се определи за този ден. Ще постигнете успех при реализацията на целите си, който обикновено ще се дължи на комбинация от активни действия и неуловима хитрост. 

ДЕВА 
Действайте търпеливо и честно

Избирате да се занимавате с нещо, с което малко хора биха се нагърбили. Подготовка за нови проекти, придобиване на нови знания и умения са част от работата и ангажиментите на много от вас днес. При Девите напрежението е засилено поради множества неудобства, предизвикващи затруднения и силен гняв. Обмислете добре подхода си към реализацията на целите си. 

ВЕЗНИ
Овладейте напрежението

Важен ангажимент ще ви принуди да станете по-активни и действени. Днес повече обръщайте внимание на мнението и действията на хората, с които работите, живеете и общувате, защото има какво да научите и да спечелите. От гледна точка на събития и реализация, неделя е чудесна за Везните. Все още нервното напрежение е много високо у мнозина от зодията, но не ви липсват механизми да го овладеете. 

СКОРПИОН
Лично и делово разгръщане

Голяма част от вас ще бъдат в домашна обстановка. В общуванията си и по различни поводи днес ще впечатлявате с интелект и познания, професионална подготвеност и житейска мъдрост. Сполучлив ден за материална реализация, подчертаващ много ясно две неща – изразителна активност в сферите на вашето физическо и духовно присъствие, и началото на нов период за лично разгръщане. 

СТРЕЛЕЦ
Укротете емоциите

Част от вас ще предпочетат да си останат у дома днес и да прекарат този ден сред семейството си. Възприемчиви към нови знания и умения, насочете внимание към разширяване на информираността си и подобряване на квалификацията си. Неделя е емоционално наситена и може да предизвика нервни реакции у мнозина от Стрелците. Свързани са с професионалната реализация или с административни пречки. 

КОЗИРОГ
Удовлетворителен успех

По-често ще се усмихвате днес, оставайки доволни от професионалните си и лични успехи. На много от вас денят носи добри развития в бизнеса, в решаване на професионални и делови въпроси. Категорични и целенасочени, Козирозите ще действат мощно за реализацията на целите си, което безспорно ще ги зарадва със сполука. Повече напрежение се очертава във взаимоотношенията ви с партньори, или тези в обществените среди.

ВОДОЛЕЙ
Демонстрирайте стабилността си

Може би сте прекалено увлечени от служебните си ангажименти и пропускате други важни събития. С много неща от характера и позициите си през днешния ден ще създавате усещане за стабилност и сигурност в онези, които разчитат на вас. Странното през този ден е, че позиции на Водолеите са стабилни и надеждни, а предразположението им към заобикалящата действителност не може да се определи като любезно. 

РИБИ 
Действайте по стратегическите си цели

Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. Събиране на информация и правене на анализи са част от начините за постигане на по-добра финансова осигуреност. Явно е, че напрежението и при Рибите бележи много високи стойности, и  ги тласка към конфликти. Безполезно е да се поддавате на това влияние. Ще попаднете в границите на нестабилността. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft