Хороскоп за утре 26 януари-РИБИ Успешни действия, ТЕЛЕЦ Търпението води до успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 26 януари-РИБИ Успешни действия, ТЕЛЕЦ Търпението води до успех
24685
Хороскоп за утре 26 януари-РИБИ Успешни действия, ТЕЛЕЦ Търпението води до успех

ОВЕН
Лични постижения
Днес ще имате възможността да си починете, ако оставите настрана желанието си да контролирате повечето неща около вас и да намесвате в решенията на близките си. Денят предразполага към по-голяма активност, но е препоръчително да включите в програмата си и занимания, които ви помагат да се освободите от стреса.

За реализацията на някои от личните ви цели не може да има проблеми, защото разполагате с известен шанс.

ТЕЛЕЦ
Търпението води до успех
Времето ще ви стигне, за да получите яснота по задача, която ви затруднява и да я свършите в срок. Препоръчително е през днешния съзидателен ден да използвате времето си за начало на нови проекти и важни задачи, които ще дадат тласък на професионалните ви и бизнес начинания. Изразителният стремеж на Телците за реализация на финансови цели или на други интереси от делово естество подклаждат агресивно настроение, което освен да роди кавги, едва ли ще създаде условия за друго. 

БЛИЗНАЦИ
Владейте се
Този ден ще бъде изпълнен с емоции и приятни преживявания за представители на знака. Огромната пробуждаща и съзидателна сила на днешния ден го прави подходящ за създаване на стройна програма за изпълнението на важни и значими проекти.  Вътрешният баланс и най-вече търпението, ще предоставят предимство на Близнаците не само за реализация на целите, но и за един по-спокоен вторник. Постигането им днес ще е трудно задача  за мнозина.

РАК
Планирайте преди да действате
И без особени усилия днес ще привличате вниманието на околните. Днес всичко, свързано с партньора, децата и семейството е от първостепенна важност за вас. Когато Раците програмират точно изпълнението на целите си, половината от успеха е осъществена. И ден имате прекрасната възможност да постъпите така, но е съмнително, че ще се възползвате от проверения метод. Добре е все пак да опитате. В противен случай  сполката е съмнителна.

ЛЪВ
Контролирайте се
Общо занимание ще ви сближи със семейството и ще се насладите на близостта и доверието помежду ви. Свършената работа ви изпълва с увереност и зарежда с оптимизъм. Представителите на Лъв чудесно знаят, че ако владеят нервите си и не ги изпускат, успехът винаги ги е радвал. За постигането му през този ден е необходимо само това. Ще е хубаво също да сте организирани и тактични, защото не е без значение, че  реалните обстоятелства не са особено стабилни.

ДЕВА
Ден за отдих
Работата ви днес ще се развива с променливи резултати, но това съвсем не е в състояние да ви откаже от намеренията ви. Всичко ново, съзидателно и градивно, започнато сега, ще бъде благоприятствано и ще ви се отдава с повече лекота. В този ден е нормално всеки да се активира за деловата обстановка, но голяма част от Девите ще предпочетат да се ориентират към контакти в деловите среди. Идеята не е добра, защото подобни срещи едва ли ще са полезни зо целите ви, а при мнозина осъществяването е съмнително.

ВЕЗНИ
Избягвайте агресията
Имате достатъчно причини да сте горди от себе си, но не изпадайте в крайности. Разумно и практично се възползвайте от обстоятелствата и работете по изпълнението на новите си проекти. При Везните  нервното напрежение ще е високо във вторник, а в желанието си да го овладеете е редно да действате по-внимателно, защото ще се наложи да респектирате несъгласните с вас. Необходимо е да сте на ниво и без демонстрация на агресия, защото ще положите основите на вражда.

СКОРПИОН
Конфликтни ситуации
Ще се чувствате отегчени от всеки или всичко, което не ви интересува. Вървят процеси на трансформация, които повишават активността, творческата работа и благоприятстват новите начинания. И при Скорпионите ситуацията не е особено добра. Успешни ще са контактите в близкия кръг, както и осъществяването на финансова цел. Срещите в обществените среди са застрашени от остри конфликти. 

СТРЕЛЕЦ
Спокоен ден
Гледайте по-ведро на взаимоотношенията си с партньори и началници, не си създавайте излишни тревоги. Начало на важни проекти, творческа работа, пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия, физически натоварвания и укрепване на здравето. Не е изключено отделни представители от зодията да излязат от равновесие през този ден,но като цяло представителите на Стрелец ще са по-въздържани, въпреки че настроението ви не е съвсем добро. 

КОЗИРОГ
Спокоен и пълен ден
Проявете смелост и ако е възможно да си го позволите зарежете всички ангажименти и се измъкнете от града за почивните дни. Проявената ви активност сега ще ви носи дивиденти в бъдеще. Поддържайки позитивно отношение към работата и към трудностите, изпречили се на пътя ви.  Козирозите ще се сблъскат с ядове ако се насочат към контакти с хора от административните среди. В други отношения вторник е благоприятен ,а домашното обкръжение ще ви изпълни с радост. 

ВОДОЛЕЙ
Повишена активност
Водолей:.Днес бъдете особено внимателни в отношенията си с хора, от които зависите. С позитивни мисли и съзнателно освобождаване от ненужни страхове ще обновите силите си и вземете смели решения. Денят е благоприятен за по-изразителна активност по деловите задачи. Има известна нестабилност при мнозина, но отстраняването на този минус не е трудно, още повече, че повечето от знака не пестят усилията си за реални достижения. 

РИБИ
Успешни действия
Работата ви днес ще бъде спокойна и в никакъв случай не напрегната. През днешния ден останете спокойни и работете за осъществяване на градивните си цели, без да пренебрегвате себе си и семейството ви. Демонстрацията на ярка активност – особено в този ден не е характерна за преобладаващия процент от знака, но днес голяма част от Рибите ще бъдат именно такива. И при вас вероятността за конфликти не е малка, но мнозина са амбицирани за делова реализация и е се съобразяват.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft