Хороскоп за утре 27 октомври-ДЕВА Ярка сполука, ЛЪВ Лична и делова сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 27 октомври-ДЕВА Ярка сполука, ЛЪВ Лична и делова сполука
24443
Хороскоп за утре 27 октомври-ДЕВА Ярка сполука, ЛЪВ Лична и делова сполука

ОВЕН
Постигате цели
Убедени сте, че някъде неизменно гори чистия пламък на доброто, колкото и да е нищожен той. Разполагате с добри възможности за реализация на целите, които най-ефективно ще изчерпите на базата на активност в интересуващите ви сфери.

Не може да се говори за сполука в обществените среди, или ако има такава тя ще е частична. В това поле ситуацията ще бъде неочаквано блокирана. Проблеми, или по-точно неразбирателство е възможно във взаимоотношенията с хора от средите на бизнеса или с партньорите в бранша.

ТЕЛЕЦ
Сполука
Действайте предпазливо и осмисляйте всяка своя следваща стъпка. Необходимо е да имате доверие в хората, с които работите и в труден момент да се допитате до тях.Надеждни контакти, хубави възможности за реализиране на делови цели, и чудесни постижения в материален план. За последните дори сега ще е достатъчно само да бъдат уговорени със съответните хора. Благоприятните звездни влияния обхващат и осъществяването на личните намерения. 

БЛИЗНАЦИ
Напрегнат, но успешен ден
Предвижданията ви са основателни и сте в състояние да ги реализирани, поне онази част, която касае вас самите. Денят е доста благоприятен за удовлетворителни постижения на цели и намерения както в личен така и в делови план. За повечето от Близнаците, денят е особено благоприятен за контакти в обществата. Има напрежение, но. ще поставите началото на плодотворен етап за бъдещата си реализация. 

РАК
Успех в преговори и контакти
Професионалното ви развитие ще повиши доходите ви. Напрегнати сте и това се отразява на взаимоотношенията с колеги и роднини. Активността през тази ден е характерна да преобладаващата част от Раците, а когато нещата стоят по този начин, вероятността за успех е голяма. Не е сигурно, че в деловите практически ангажименти ще реализирате намеренията си, но по отношение на преговори и контакти сполуката е безспорна. 

ЛЪВ
Лична и делова сполука
Привлича ви идеята да превърнете работата си в осъществена мечта. Имате организаторските умения, знания и контакти, и можете. Принципно успешен, вторник може да се окаже незадоволителен за онези Лъвове, при които здравословното равновесие е нарушено. В други случаи не може да става дума за провал при осъществяването на целите – лични, делови или домашни. Денят е добър за основаване на партньорство.

ДЕВА
Ярка сполука
Денят ви ще бъде интересен и емоционално наситен. Вниманието на ви е погълнато от човек, чиито разбирания са сходни с вашите. Изразителна ще е сполуката и на Девите във вторник. Извън границите на тази прогноза остават само чисто финансовите взаимоотношения и паричните печалби. В деловите и личните си контакти всичко, към което сте се устремили, като достигането до спогодби в бизнеса е силно подчертано. 

ВЕЗНИ
Напрежение и потиснатост
Всичко, с което се захванете ще бъде успешно. Доволни ще останат онези творчески личности, които поставят щастието на другите, като водещо начало. Денят се характеризира с благоприятно влияние за реализация на цели от различно естество,но голяма част от Везните са потиснати от лични или делови проблеми, които може да окажат парализиращото си влияние върху мнозина, и да провалят деня им. Все пак, късметът ви е доста силен. 

СКОРПИОН
Лошо настроение
Радвайте се, желайте доброто на другите и ще се чувствате прекрасно благодарение на успехите, които бележите в личния си живот. Настроението на Скорпионите се формира в условията на повишена нервност, натрупана от дълго време насам. Най-вероятно в тази връзка днес мнозина ще влязат в кавги с околните, но това едва ли ще ви освободи от психическата тежест. Слънцето е във вашия знак. Предстоят промени. При някои то определено се свежда единствено до любовната и семейната взаимност.

СТРЕЛЕЦ
Действайте внимателно
Днес правете повече добрини. Те ще се припомнят в подходящ момент, и това ще увеличи успехите ви. Стрелците продължават успешно напред, а днес на мнозина ще се наложи да разрешават спор или да защитават позициите си от някого. Внимавайте! ситуацията явно е специфична и изисква лавиране. В момента твърдата позиция не е приемлива. Голяма е вероятността да ви създаде грижи. Вече започва етап за благоприятни изменения при вас, който засяга не само деловия, но и личния ви живот.

КОЗИРОГ
Успешни контакти
Като хора обичащи предизвикателствата и днес няма да пропуснете да бъдете там, където се случва всичко интересно. Този ден е благоприятен за контакти с делова насоченост, за реализиране на лични цели и пътувания, и за поемане на нови задачи в условията на партньорство. В момента мнозина от зодията са пред промени, а началото им съвпада с нов цикъл във вашия делови живот. Утвърдете личните позиции. В личен план се забелязват притеснения при мнозина, които често са причинени от вътрешни неудобства, засягащи предимно личния план.

ВОДОЛЕЙ
Осъществяване на намерения
Запазете добрия тон, за да не се поставите в деликатна ситуация. Водолеите биха могли успешно да реализират материални или делови цели през този ден. Това определение всъщност е валидно и за личните ви ангажименти. Ще имате и прекрасна възможност да се освободите от някои тежести във взаимоотношенията и да се избавите от натрапници. Някои ще проведат напрегнати разговори вкъщи, което ще окаже негативно въздействие.

РИБИ 
Лична и делова заетост
Делови успехи ще бележат тази седмица. Според ангажиментите си, представителите на Риби се делят на две групи. За едните от вас са характерни деловите, а другата половина от зодията ще наблегнат на личните дела, и при евентуална възможност ще се подготвят за деловата седмица. Последното ще зависи от времето, с което разполагате. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft