Хороскоп за утре 28 май-КОЗИРОГ Добри възможности, СТРЕЛЕЦ Успех, ДЕВА Реализация на цели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 28 май-КОЗИРОГ Добри възможности, СТРЕЛЕЦ Успех, ДЕВА Реализация на цели
20462
Хороскоп за утре 28 май-КОЗИРОГ Добри възможности, СТРЕЛЕЦ Успех, ДЕВА  Реализация на цели

ОВЕН

Добри постижения, но кавги

Направете така днес, че от всяко нещо, което научавате да извличате нещо полезно за личното си усъвършенстване. Хармоничната енергетика на деня го прави благоприятен за всякакви начинания и духовни практики.

Овните ще постигнат успех при осъществяването на деловите и личните си цели през този ден, но четвъртък не е особено удобен, защото носи остри кавги. 

 

ТЕЛЕЦ

Избягвайте сблъсъци

Отговорността на работното място днес ще е голяма, тъй като вие ще трябва да взимате решенията по определен въпрос. Хармоничната енергетика на деня изключва всякакви груби действия. С остри противоречия е изпълнен и деня на Телците. В основата им обикновено е заложен стремеж за надмощие, който при мнозина ще се изрази под формата на безскрупулност. Внимавайте !  

 

БЛИЗНАЦИ

Не пренебрегвайте противника

Не пестете труда си, усърдието ви ще се възнагради с професионални успехи и приятни емоции. Погледнете на развитията в живота си от друг ъгъл, ако се чувствате притеснени и обезверени, за да откриете по-добри възможности пред себе си. Напрегнати сте, но за мнозина е видно и душевно удовлетворение, характеризиращо се с подчертано чувство за превъзходство. Оставете настрана този емоционален „гъдел”. 

 

РАК

Владейте се

Професионалните ви изяви днес ще повишат популярността ви и направят възможно по-бързото ви издигане в йерархията. Решаването на важен въпрос ще ви обнадежди и за други действия, с които ще се справите, стига да сте активни и търсещи. Вашият шанс за успех е добър, но и количеството на негативната ви емоционалност не е малко, а това обикновено води но нетърпение, прибързващи действия, и в крайна сметка до провал. 

 

ЛЪВ

Печалби

Новите идеи, които господстват на работното ви място напоследък няма да подминат и вас. Днес е препоръчително да не взимате окончателни решения и да сте подготвени за промени. Печеливш ден, предоставящ много добри възможности за реализация на материални цели, но и предупреждаващ за по-голяма сдържаност при осъществяване на делови цели в обществените среди.

 

ДЕВА

Реализация на цели

Въоръжете се с търпение при работата си днес, само така ще успеете да изпълните плановете си за деня. В съвместните начинания през днешния ден ще покажете не само подготвеност, но и умение за намиране на изход в кризисни ситуации. Много благоприятен ден за реализиране на лични цели, и на такива, които са свързани с бизнес, но не посредством административно участие. 

 

ВЕЗНИ

Тежък удар върху противници

Делови причини могат да променят плановете ви за деня. Работата върху служебни и семейни задачи ще внася спокойствие у вас и в известен смисъл ще ви обнадежди за бъдещи начинания.  Сложна ситуация! Напрежението и нервите за Везните са много, а несъобразяването на някои от околните с наличните обстоятелства е крайно дразнещо, и със сигурност ще се превърне в причина за скандал. 

 

СКОРПИОН 

Не отстъпвайте от позициите си

Околните ще ви изненадат приятно и по елегантен начин. В случай, че се чувствате притеснени от конкретна ситуация, обмислете и направете необходимите промени. В делови план около Скорпионите ситуацията е странна. На външен план изглежда тиха и относително спокойна, а на вътрешен, е доловима трескава подготовка за подмолни коварни удари срещу вас. Внимавайте !  

 

СТРЕЛЕЦ

Успех

Нетърпеливи сте да споделите идеите си с хората, с които можете да ги осъществите. С новаторски подход ще решавате въпросите стоящи пред вас днес. Четвъртък е доста утежнен за Стрелците. Истина е, че разполагате със силен шанс за реализация на делови цели, включително и за започване на работа на ново място, но може да бъдете атакувани подло и коварно от някого, който иска да провали осъществяването ви. 

 

КОЗИРОГ

Добри възможности

Вълнувате се прекалено много от предстоящо събитие, и се задоволявате да правите само незначителни неща. Много неща днес заемат местата си, благодарение на вашата воля и упорство. Късметът на Козирозите е силен през този ден, а възможностите ви за сполука са най-изразителни в условията на партньорско взаимодействие. Хитруването в съвместната дейност ще се отрази негативно за бъдещето ви. 

 

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте – денят е тежък

Можете да получите доста добра оферта за работа днес или пък очаквайте благоприятно развитие на професионалните си дела. Поддържайки в себе си положителна настройка, мисли и намерения, днес ще се справите по-бързо и леко с работата, проблемите и претенциите на околните. Много труден ден, през който Водолеите не бива да си позволяват никакви волности свързани с лъжи.

 

РИБИ 

Трудности в реализацията

Консултирайте се по делови въпроси, ако информираността ви не е достатъчна, за да не допуснете грешки. Прозорливи и аналитично мислещи, днес се поставяте в изгодна позиция и без суета ще работите върху изпълнение на програмата си. Напрегнат и нервен ден, който може да предизвика много ядове на преговарящите, на пътуващите и търгуващите от зодията. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft