Хороскоп за утре 28 септември- РИБИ Успешни контакти, ВОДОЛЕЙ Добри възможности за успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 28 септември- РИБИ Успешни контакти, ВОДОЛЕЙ Добри възможности за успех
15931
Хороскоп за утре 28 септември- РИБИ Успешни контакти, ВОДОЛЕЙ Добри възможности за успех

ОВЕН
Силно напрежение
Както и до сега, ще поддържате осведомеността си по въпросите, които ви интересуват и с отношение по социалните проблеми, които вълнуват всички. Много напрегнат ден, които ще донесе много нерви на Овните.

Най-важното е да се пазите от околните, които ще действат коварно, за да реализират целите си. Не се подавайте на уговорки, защото ще бъдете измамени, а ефектът ще е траен. Намеренията си ще постигнете трудно. 

ТЕЛЕЦ
Пазете се от противниците
Предпочитанията ще ви отведат навън сред природата, със семейството или приятелите. Успехът на Телците през този ден ще е личен, и най-често става въпрос за сполука в интимната сфера.В бизнеса и деловите сектори ситуацията е твърде напрегната, а взаимоотношенията са конфликтни, макар и не съвсем открито. Пазете се! Противниците ви са много хитри и твърде коварни. Друга част от зодията обаче няма да имат тази сполука, защото не са достатъчно освободени в психическо отношение.

БЛИЗНАЦИ
Бъдете бдителни
Успявате да помогнете на свой близък без да променяте особено плановете си. Този ден е по-спокоен от отминалия такъв, което ще се дължи предимно на уклончивото поведение на преобладаващата част от Близнаците. Бдителността ви не бива да намалява! Независимо дали ще бъдете ангажирани с професионална дейност или със сделки, вероятността за удар е осезателна. За неголяма част от представителите на зодията обаче понеделник не е особено приятен. 

РАК
Бъдете внимателни
Поставяте си различни задачи за днешния ден, но има вероятност голяма част от плановете ви да не се осъществят точно според замисъла ви. Ако предварително се съобразите с негативните акценти за деня, може да извлечете достатъчно ползи, и ще го превърнете в успешен. Не влизайте в конфликти! Владейте нервите и не се подавайте на обещания за бързи и лесни печалби. Чрез подобни уговорки някой ще иска да се възползва от вас. Някои Раци са определили понеделник за работни срещи и контакти в обществените среди. 

ЛЪВ
Укрепете позициите си
Не възлагайте прекалено много надежди на операции със значителен риск. Взаимоотношенията, особено в бизнеса и деловите кръгове, в момента не биха могли да се определят като благоприятни, което изисква по-голяма активност относно стабилизацията и укрепването им. Опитайте се да действате в това направление. Понеделник се оказва доста напрегнат и зает. Някои имат лични проблеми, чиято острота днес може невероятно да се засили. Ако въпросните неудобства се свързват с взаимоотношенията, е добре да не спорите.

ДЕВА
Избягвайте разправиите
Няма да се чувствате в добра физическа форма и това ще се отрази на всичко, с което се занимавате. Понеделник ще е тежък и за Девите поради изразителната враждебност на някои от заобикалящите ви. Това налага да свиете активността си в обществените среди до минимум, а ако това е невъзможно за момента, усърдно следва да отбягвате споровете, защото неминуемо ще прераснат в остри конфликти. Сега е особено важно да демонстрирате точна преценка.

ВЕЗНИ
Силно напрежение
Ще се отнесете отговорно към започната вече задача, чиито срок е днес. Истина е, че вие често успявате да укротите спорове и да потушите избухването на конфликт, но понеделник ще е много напрегнат и може да се достигне до силна конфронтация, която дори да предизвика разпад на съюзи и партньорства. Подобно развитие ще ви изнерви, но загуби не се очертават. Ако това намерение е спонтанно и се отнася до нова връзка, не е препоръчително да прибързвате с изпълнението му. 

СКОРПИОН
Владейте емоциите
Денят ви ще е спорен и с по-малко усилия ще постигате повече. Този ден ще е достатъчно нервен и за Скорпионите, а онези от зодията, които и днес ще са ангажирани с професионалните си задачи следва да са по-умерени и да избягват конфликтите, за да не станат жертви на нечие ярко коварство. Овладяването на емоциите ще е трудно, но пък безспорно ефикасно. В тази сфера успехите не закъсняват, а онова, което представлява интерес за вас, е, че ще положите основа за стабилен напредък в личния си живот.

СТРЕЛЕЦ
Напрежение
От днес за вас започва период на стабилизация. Чувствате в себе си достатъчно сила и ентусиазъм да се справите с предизвикателствата на вашата дейност. В ден като днешния, характерен със значителен негативизъм и агресия, представителите на Стрелец също ще се сблъскат с нелицеприятни явления. Най-малкият повод може да е клюкарството или клеветите от страна на някого срещу вас. ще последват бурни разправии, които ще завършат със скандал. 

КОЗИРОГ
Надеждни възможности
Довършете всичко започнато до тук, и ако ви остане време, подгответе делата си за утре. Понеделник ще започне с нерви за Козирозите и този акцент в настроението ви едва ли ще изчезне напълно през деня, но определено може да се каже, ще постигнете спех в делата, с които ще се ангажирате. Едно от най-добрите направления е това за контакти в обществените среди. Разкриват се надеждни възможности. 

ВОДОЛЕЙ
Добри възможности за успех
В добро самочувствие ще приемете предизвикателствата на деня. Възможностите ви за реализация в материалната сфера са изразителни, но за да ги реализирате следва не само да сте активни, но и последователни при прилагането на стратегията си не се ли подадете на високата си нервност, ще имате шанса да постигнете добри резултати в делови и обществен план. Други Водолеи ще се амбицират за делови действия. 

РИБИ
Успешни контакти
Ще бъде един приятен ден за представителите на знака. Ще останете доволни от начина, по който околните се отнасят към работата ви. Въпреки, че и при Рибите нервността и много висока, и застрашава мнозина с дестабилизация, шансът да я овладеете съвсем не е малък и няма да се затрудните. Денят е превъзходен за контакти с хора от по-близкия приятелски кръг. При тези срещи ще достигнете до начин за отстраняване на проблем. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft