Хороскоп за утре 29 май-ВОДОЛЕЙ Материална сполука, КОЗИРОГ Сполука по лични и финансови въпроси

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 29 май-ВОДОЛЕЙ Материална сполука, КОЗИРОГ Сполука по лични и финансови въпроси
9868
Хороскоп за утре 29 май-ВОДОЛЕЙ Материална сполука, КОЗИРОГ Сполука по лични и финансови въпроси


ОВЕН
Укрепете позициите си

Предстои ви положително развитие на проблем, който отдавна ви тежи. Обогатете информацията си по интересуваща ви тема,инициирайте срещи с подходящите за целта хора, но не се захващайте с нови дела и не решавайте важни въпроси.

Всеки ден, пред всеки човек стои един въпрос – ще премине ли успешно и благоприятно този ден? Днес отговорът за вас е – да. Не бива обаче да се отминава с мълчание фактът, че мнозина от Овните се нуждаят от укрепвани и стабилизация.

ТЕЛЕЦ
Безпокойство

Професионализмът и неподправеното ви чувство за независимост ще изпъкват на фона на всичко останало покрай вас. Анализирайте и отстранете пропуските си, бъдете приветливи и доброжелателни към всички, за да избегнете разочарования и проблеми, да срещате взаимност и да имате успех в делата си. Независимо от факта, че преобладаващата част от Телците ще успеят в общи линии да реализират целите си, това няма да им донесе спокойствие относно бъдещото развитие на интересуващ ги въпрос. 

БЛИЗНАЦИ
Нервност

Възможна е промяна в плановете ви, но не се отказвайте от целите си. Неблагоприятната енергийна характеристика на деня оказва влияние на настроението и активността ви. Силно напрегнат ден, чиято ярка характеристика е невъзможност за владеене на собствените емоции, което пък може да е причина за неуспех. По принцип петък разкрива хубави възможности за реализация на целите, а ако успеете да се справите и с нервността, ще е чудесно.

РАК
Владейте се

Прекрасен ден. Успехът ви преследва на всяка крачка. Всичко ви спори. Отсявайте важното от несъщественото, бъдете по-внимателни към близките си и поемайте инициативи, когато това се очаква от вас. И при Раците нервността ще е доста изразителна днес, а някои са готови да проявят невъздържаност, което не бива да допускат, защото ще си навлекат страшни неприятности. Проявете далновидност и не предизвиквайте чрез поведението си нечия агресивност. 

ЛЪВ
Поддържайте хармония

Лидерските ви способности съвсем ясно ще се проявят днес, когато единствено вие ще съумеете да дадете разумен съвет относно наболял проблем. През днешния ден не е препоръчително да взимате важни решения и да се впускате в рисковани начинания. Чрез агресивност и заповедническо държание успехът е трудно постижим. Ориентирайте се към партньорство, а ако такова е неосъществимо днес, поддържайте хармонични взаимоотношения с околните. 

ДЕВА
Лични неприятности

Ще стабилизирате финансовото си положение, но са възможни усложнения в професионалната сфера. Днес ще имате подкрепата на Съдбата, ако работите за отстраняване на недостатъците си. За Девите този ден ще се окаже труден поради невъзможността да овладеят потискащите ги негативни емоционални потоци, които ще създадат предпоставки за допускане на грешки. Много важно е да се стабилизирате в личен план, защото нервността ви е засилена поради лични проблеми.

ВЕЗНИ
Преодолейте нестабилността си

Запазете търпението си и не избухвайте по повод и без повод. Каквито и трудности да срещнете днес е добре да сте мобилизирани и целенасочено да следвате програмата си. Проблемите, засягащи практическото осъществяване на делови цели, ще се откроят още по-ярко през този ден, поради явилото се напрежение от административно  естество. Наложително е с бързи и ефективни действия да отстраните нестабилността още сега, която вече си проправя път.

СКОРПИОН
Не отстъпвайте от позициите си

За съжаление ще ви остава по-малко време за любимите ви хора и занимания, защото кариерата ви интересува повече. В тишина и на спокойствие си направете самооценка и себеанализ, за да балансирате вътрешните си противоречия и да постигнете душевна хармония. През този ден ситуацията при Скорпионите е твърде комплицирана. Процентите за постигане на успех, и респективно за малшанс и провал са изравнени. 

СТРЕЛЕЦ
Много силен късмет

Наложете си да мислите позитивно и не бързайте да се притеснявате за всичко. С практични действия и въпреки умората ще се чувствате доволни от свършеното сега. Добър за реализацията ви ден, който блести преди всичко с „луд” късмет. Към това трябва де се добави,че Стрелците, които разчитат на хитроумни ходове, лесно биха дестабилизирали позициите си, тъй че не опитвайте. Разчитайте на съдбовните дадености, а те съвсем не са за пренебрегване.

КОЗИРОГ
Сполука по лични и финансови въпроси

Приятел ще ви предложи помощта си. Приемете я, за ваше добро е. Не Ще се чувствате важни и значими, стремящи се към показност и обсебващи вниманието на околните върху себе си. Много сполучлив ден за парични печалби и за разрешаване на въпроси от лично естество. Лошото през този ден е, че нервите ви са много опънати, и ако не се владеете ще се сблъскате с проблеми. Не хитрувайте и не лъжете за важни неща. Ще се окажете изиграни в стремежа си за успех.

ВОДОЛЕЙ
Материална сполука

Професионалните ви достижения ще повдигнат самочувствието ви и ще ви правят доволни от себе си. Отделете време за анализ и обективна оценка на ситуацията около вас. Делови, материален и финансов успех, но силна нервност, двойственост и лъжи, които е много вероятно да дестабилизират нечии позиции в бизнеса. Съобразявайте се с обстоятелствата и не преигравайте. От това не може да последва провал в нещо, но знайте ― трупате минуси.

РИБИ 
Неудобства

Професионалните ви планове са доста смели, но не и неизпълними. Днес може да се чувствате раздразнителни и без сили. Избягвайте тъмни и мрачни места, погрижете се за по-надеждна лична и на дома ви защита. Труден и неудобен ден, свързан с много напрежение при осъществяване на деловите цели. Усилията ви ще бъдат подкрепени от някого и надежди за успех не липсват. Обществено ангажираните Риби да заздравят позициите, защото съвсем неочаквано може да се окажат неприятно изненадани.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft