Хороскоп за утре 3 април-СТРЕЛЕЦ Благодатни възможности, ВЕЗНИ Пред хубав период

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 3 април-СТРЕЛЕЦ Благодатни възможности, ВЕЗНИ Пред хубав период
24777
Хороскоп за утре 3 април-СТРЕЛЕЦ Благодатни възможности, ВЕЗНИ Пред хубав период

ОВЕН
Добри постижения
            Някой умишлено ще се опитва да ви провокира, да ви губи времето с незначителни разговори или да ви въвлича в спорове, които както и да завършат, няма да са особено полезни. За преобладаващата част от родените в зодията, срядата ще премине пълноценно, без значение дали ще насочат вниманието си към лични или делови ангажименти.

Част от представителите на знака няма да останат доволни от постигнатото в личен план поради неочаквано възникнали пречки.

ТЕЛЕЦ
Успешна реализация
Както деловите, така и личните срещи ще минат успешно и напълно ще отговорят на очакванията ви. Сряда ще зарадва доста от Близнаците с хубави новини. В повечето от случаите засягат въпроси от финансово естество и предстоящи срещи за решаване на делови или други въпроси. Някои от зодията ще имат доста работа през този ден, която в повечето случаи има стойността на работни срещи  и контакти.

БЛИЗНАЦИ
Позитивни възможности
Разчитайте само на себе си. Каквото и да са ви обещали, най-вероятно няма да се изпълни. Положителната нагласа на Близнаците за активна реализация на делови или лични задачи, както и по отношение на обществените ангажименти е налице, но изглежда крехка. Психическият ви товар е огромен и най-малкото дразнение може да се превърне в искрата, която ще запали гнева ви.

РАК
Потиснати и разочаровани
Въздържайте се от каквито и да било покупки, освен от ежедневно необходимите. Много неприятен и потискащ ден, през който доста Раци ще връщат мислите си върху отминали негативни събития. Този процес на логициране върху миналото не може да поправи нищо сгрешено или пропуснато, освен ако го правите, за да достигнете до изводи, които ще ви помогнат за бъдещето.

ЛЪВ
Пред важно решение
Ще е трудно да следвате предварителната си програма поне до обед. Освободени от външни влияния и най-вече преодолели негативните ситуации от изминалите делнични дни, Лъвовете демонстрират ярка решителност за вземане на категорични решения по наболели въпроси от всекидневието. Решението ви е чудесно, но да бъде дистанцирано от емоциите.

ДЕВА
Гняв и неудобства
Ще осъществите всичките си замисли, при това без особени усилия. Труден ден се оказва срядата. Почти всички от зодията ще обвиняват околните заради лошото си настроение и за неудобствата,  с които се сблъскват. Повече от ясно е, че същинската причина за състоянието ви е плод на дълбока неудовлетвореност, която поражда гняв и агресивност.

ВЕЗНИ
Пред хубав период
              Следвайте вдъхновението си. Ориентирайте се към творчески занимания. С този ден настъпва края на етап, през който много от Везните допуснаха грешки, провалиха свои цели, а при някои започнаха необратими процеси на разпад в отношенията с партньори – делови или интимни. Ситуацията вече е доста по-различна и при желание можете да възстановите нещата в предишния им вид.

СКОРПИОН
Зает ден
Най-вероятно ще ви възложат допълнителни задачи. Скорпионите са доста потиснати през този ден. Общото за всички от зодията е, че се оказвате зависими от обстоятелствата, но причините са различни. Може да се обобщят в три главни групи. В едни случаи става въпрос за любовна раздяла, други са потиснати в служебно отношение, а на трети липсва шанс.

СТРЕЛЕЦ
Благодатни възможности
Събеседниците, с които предстои да общувате днес, ще са интересни. Срядата е благоприятна в много отношения и предоставя чудесни условия за реализация на целите в различни сфери. Като най-значителни постижения от социален тип се очертават контактите. Разговорите от  делово или друго естество ще преминат плодотворно и ще постигнете желаните резултати.

КОЗИРОГ
Потърсете влиятелна подкрепа
Ще се наложи да се справите с някакво затруднение преди обед като за целта ще трябва да експериментирате. През този ден напрежението при Козирозите възниква на база негативни предчувствия, които несъмнено се свързват с бъдещето. В почти всички случаи тревожните събития опират до законност. Последната безспорно е на ваша страна, но докато това се докаже, ситуацията ще е много напрегната.

ВОДОЛЕЙ
Много напрегнат ден
Настроението ви ще е леко нестабилно, а мислите – хаотични. Като възможности за реализация в материалната сфера, сряда е продуктивна, но към такава едва ли ще се насочат повечето от знака, тъй като настроението е доста лошо в по-голяма част от Водолеите. Благоприятно ще преминат контактите и ще ви разкрият допълнителни възможности за реализация.

РИБИ
Продуктивни възможности
Не закъснявайте за деловите срещи и по възможност не ги отлагайте. Денят е окуражителен за Рибите, тъй като делата, с които са ангажирани от време насам лични или други, вече приближават към своя край. За друга група от представителите на знака се очертават контакти в обществото, на които ще им бъде предложена нова работа или допълнителна делова заетост.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft