Хороскоп за утре 3 декември-СТРЕЛЕЦ Успех и много напрежение, ВЕЗНИ Печалби

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 3 декември-СТРЕЛЕЦ Успех и много напрежение, ВЕЗНИ Печалби
25512
Хороскоп за утре 3 декември-СТРЕЛЕЦ Успех и много напрежение, ВЕЗНИ Печалби

Вторник няма да се различава особено от предия ден. Денят ще бъде относително приятен, без сложни драми.

Бъдете позитивно настроени към околните и не се занимавайте с глупости!

ОВЕН
Не се поддавайте на изкушения

          Днес се радвате на повишена работоспособност и желание да се справяте с няколко неща наведнъж. Вторник предоставя благоприятни условия за вашия успех, но възникват и подвеждащи фактори. Решите ли да се възползвате, ще последват тежки и нерешими проблеми, които ще предизвикат огромни неприятности. Пазете се от изкушения! Проблеми с партньори и в обществените среди.

ТЕЛЕЦ
Внимавайте!

            Работата ви спори и се справяте с проблеми, които отдавна ви притесняват. За Телците картината през деня не е по-различна от тази за предния знак. Необходимо е да се съобразявайте за всичко с партньорите. Мнозина обаче са готови да действат коварно и да изправят партньора, или този с когото имат взаимоотношения пред свършен факт. Много внимавайте!

БЛИЗНАЦИ
Не хитрувайте

            Настроението ви днес ще бъде повод и хората около вас да са усмихнати и добронамерени. Вторник е успешен за Близнаците. Прогнозата обхваща и онези представители на знака, които въпреки благоприятните условия за успешна реализация на целите, ще си позволят да хитруват. Това ще бъде уловено от партньорите ви, и благодарение на тази волност, сполуката ще е занижена.

РАК
Партньорски проблеми

            Колебаете се относно ваш проект, който първоначално ви се е струвал доста надежден. Шанс за успех не ви липсва, но той се измества малко по-настрани за момента, а сега се очертават кавги и конфликти между партньори, които в повечето случаи ще завършат с прекъсване на взаимоотношенията поради наситеното наличие на лъжи, които унищожават доверието в съвместни дела.

ЛЪВ
Напрегнати, но благополучни

            С подчертана активност ще се отнесете към ангажиментите си днес. Вторник дарява Лъвовете с изключително силен късмет. Той ще действа мощно в две и дори три направления – относно парични печалби, за освобождаване от притеснителни ситуации или личности. Ще се усети под формата на мощна подкрепа от високостоящи, за да реализирате стремежите си.

ДЕВА
Непълен успех

            Чудесен ден очаква повечето от родените под знака. Външното влияние, характерно с успех и напрежение за предните знаци е валдно и за Девите през този ден. Трудностите са видими. Онези, с които е възможно да се справите изискват повече мобилизация. Има и такива, които не е възможно да отстраните. Предизвикани са от високостоящи.

ВЕЗНИ
Печалби

            Ще се стремите към повече свобода в действията си, доказвайки за пореден път правотата на идеите си. Добър ден, предоставящ достатъчно възможности за постигане на финансов успех, и за сполучливи действия в обществения периметър. Има едно важно предупреждение от Съдбата – не хитрувайте и не лъжете!   Това е сигурна крачка към нестабилност която ще предизвика куп проблеми.

СКОРПИОН
Извънслужебна сполука

            Трудностите, които отбелязвате днес не са по-големи от вече познатите ви, така, че нищо ново няма да ви развълнува особено. Звездните конфигурации ясно подчертават предимството на Скорпионите за удовлетворителни материални постижения, които най-често се свързват с извънслужебни ангажименти. В службата оценяването на успеха е съмнителен поради зловредни административни действия срещу вас.

СТРЕЛЕЦ
Успех и много напрежение

           С прагматичен подход и настроение ще използвате времето си без да го пилеете. Позициите ви са стабилни, но това не изключва съперничеството, борбите за надмощие и острите конфликти, които днес ще са с наситено присъствие в деловия ви ден. Ще успеете да осъществите някои от церите и стремежите си, но явно не всичко предначертано. Успех по лични въпроси.

КОЗИРОГ
Емоционална нестабилност

          Погрижете се за себе си и не се излагайте на рискове. Явно е, че през този ден и при Козирозите ситуацията не е благоприятна, особено от гледна точка на категоричност и емоционално себевладеене. Избягвайте конфликтите – най-вече тези от делово естество. Ще навредите на професионалната си стабилност. Добри условия за преговори.

 ВОДОЛЕЙ
Напрежение

            Днес кипите от енергия. Деловите задачи ще отхвърляте една по една и то успешно. При действащите обстоятелства, трудностите не отминават и представителите на Водолей. В бизнеса и деловия сектор е възможно да достигнете до хубави резултати ако сте достатъчно активни и избягвате противоречията. В противен случай може да последва много напрежение и провал.

РИБИ 
Кавги и проблеми

            С лекота пренебрегвате несъщественото. Това ще ви помогне да се справите със задачите си. От гледна точка на перспективите, с които разполагате, вторник е надежден, но практическото развитие на деня не е задоволително. Здравословното състояние на част от знака не е достатъчно стабилно, а други Риби се сблъскват с големи затруднения след конфликт с влиятелна личност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft