ХОРОСКОП за утре 30 май - Дева, разчитайте на помощта на висшите сили! Скорпион, избягвайте необмислени стъпки

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ХОРОСКОП за утре 30 май - Дева, разчитайте на помощта на висшите сили! Скорпион, избягвайте необмислени стъпки
17400
ХОРОСКОП за утре 30 май - Дева, разчитайте на помощта на висшите сили! Скорпион, избягвайте необмислени стъпки


Овен
Този период е подходящ за промяна, така че можете спокойно да преработите всичко, което не ви е удобно. Единственото изключение е любовната връзка. Тук не си струва да променяте нищо, тъй като така или иначе всичко в тази област трябва да работи успешно.

Телец
По-голямата част от деня ще протече гладко, без сериозни неприятности. Съсредоточете се върху проблемите, които можете да разрешите, и просто игнорирайте всичко останало. Това време е чудесно за довършване на стари неща и за започване на нови. Следобед се старайте да не се месите в делата на други хора.

Близнаци
Денят ще прелети. Ако нямате душа за нито един бизнес, оставете ги за няколко дни. Сега е подходящото време да се отпуснете и да наберете сили. Опитайте се да се измъкнете от изясняване на връзката.
 

Рак
Поставете реални цели за себе си; не вдигайте летвата до недостижима височина. Единственият резултат, който ще постигнете при това състояние е развалено настроение. Не се опитвайте да заблудите някого. Не само ще изнервите себе си, но и ще отстраните всички хора по пътя ви.

Лъв
Един ден може да представи нови интересни перспективи, особено в професионалната област. Вярно е, че за това трябва да покажете не само желание, но и сцепление. Ако започнете да се колебаете във вземането на решение или просто се отпуснете, тогава пропускате ценно време. Много е вероятно стар познат или приятел да изиграе важна роля във вашата съдба.

Дева
Въздържайте се от обсъждане или осъждане на някого, тъй като изречените думи могат да се върнат към вас като бумеранг. През този период ще имате много висок енергиен потенциал и ще можете да издържите всякакви нещастия. Но разчитайте на помощта на висшите сили само в добри дела.

Везни
Този ден не е за активни действия, а само за подготовка за тях. Не давайте решителни отговори сега, но направете кратка почивка, за да определите вашите цели, нужди и възможности. Към всички обещания трябва да се подхожда с повишено внимание.

Скорпион
Опитайте се да . Неформалната комуникация ще бъде много приятна. Ще чуете много комплименти и добри думи, адресирани до вас. Може би отдавна забравен човек, с когото се интересувате да разговаряте, ще ви напомни за себе си. Това е благоприятен период за романтични дати.

Стрелец
По време на работа можете да постигнете добър успех. Настройте се позитивно и не допускайте никакъв риск в живота си. Сега е подходящо време за бизнес контакти. В отношенията с любим човек трябва да проявите повече грижа, любов и разбиране, за да избегнете кавги и упреци. Сега не е най-доброто време да бъдете принципни.

Козирог
В този ден всичко ще се получи за вас. Възможно е на работа колегите да помогнат при изпълнението на плановете, но вие от своя страна се стараете да не ги изпускате. Не се очакват разочарования в любовта, дори са възможни приятни новини и изненади.

Водолей

Сега ще бъдете заети с лични дела. Не бързайте да споделяте информация, камо ли радостни новини с хора, които може да ви завиждат- някой от глупост, а някой от злоба.

Риби
Има добро време както за професионални дейности, така и за любовни връзки. Ще можете да се заемете с всеки нов бизнес с нова сила. Ако някоя среща се разпадне, тогава това трябва да бъде така. Опитайте се да прекарате повече време с любимия човек.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft