Хороскоп за утре 30 ноември-СТРЕЛЕЦ Много силен шанс за сполука, ЛЪВ Ярка сполука за Лъвовете

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 30 ноември-СТРЕЛЕЦ Много силен шанс за сполука, ЛЪВ Ярка сполука за Лъвовете
13197
Хороскоп за утре 30 ноември-СТРЕЛЕЦ  Много силен шанс за сполука, ЛЪВ Ярка сполука за Лъвовете

ОВЕН 
Пазете се от конфликти
            Благоприятна възможност да проявите организаторските си умения. Съобразявайте се с обстоятелствата и ще напреднете.

За успешната реализация на вашите цели днес е достатъчно да демонстрирате активната си натура в деловите среди и да стоите далеч от конфликти, които може да възникнат поради нерешени финансови взаимоотношения. Това ще е достатъчно за да премине денят ви успешно.

ТЕЛЕЦ 
Пречки и проблеми
            Повечето от вас ще предпочетат да се посветят на почивка през този ден, тъй като изминалата седмица е отнела голяма част от силите ви. Телците ще действат много активно в деловите среди, което предполага изразително съперничество с цел надделяване за постигане на целите. Пазете се от противниците си, защото ще действат коварно, поради което няма да успеете да реализирате грижливо подготвения си план.

БЛИЗНАЦИ 
Успехът е постижим чрез честност
            Възможни са проверки от различен характер: финансови, семейни, приятелски. Понеделник предоставя много добри възможности за успешни действия в личен, професионален и обществен план, но решите ли да действате коварно, има такъв намек в звездното разположение, ще последват остри кавги и едва ли ще успеете да реализирате нещо от намеренията си.

РАК 
Успешни действия
         Възможно е обстановката у дома ви да е напрегната сутринта и с действията си най-вероятно няма да допринесете с нищо за промяната и към по-добро. Вашата несъмнена реализация днес засяга финансовата сфера, контактите в обществените среди, професионалния сектор и дома. Ще осъществите предварително набелязаните цели, но е препоръчително да не давате яснота за ангажиментите си на околните, защото ще последват пречки.

ЛЪВ 
Ярка сполука за Лъвовете
            Много неща ще ви радват днес, но не можете да бъдете навсякъде. Трудно е да угодите на всички, но важното е да живеете пълноценно. Успехът на Лъвовете в понеделник ще е твърде изразителен. Късметът ви е твърде изразителен и обещава пълна сполука във всичките ви начинания.Някои от представителите на знака тотално ще се освободят от личностите, които са им създали доста неочаквани проблеми.

ДЕВА 
Здравословно неразположение
            Станете по-балансирани и не допускайте да ви връхлитат емоционални натоварвания. През този ден негативните звездни влияния за Девите засягат здравословното им състояние и може да създадат проблеми. Не са значителни, но ще предизвикат у мнозина несгоди и недоволство. В близкото ви обществено обкръжение се зараждат ярки промени. Ще последват проблеми.

ВЕЗНИ 
Успешен ден, но владейте нервите
            Стресът се отразява неблагоприятно на контактите ви днес, реагирате на всяка невинна забележка. Починете си и не влизайте в конфликти. Звездните показатели за деня ясно подчертават, че понеделник предоставя условия за чудесни материални постижения. Ще е добре онези представители на Везни, които трудно се владеят да не дават простор на нервната си възбуда, защото присъствието й може само да навреди. 

СКОРПИОН 
Реализирани цели, но и проблеми
           Личният ви живот ви предлага много предизвикателства и като че ли днес поглъща цялото ви внимание. Днес Скорпионите няма да се разминат с реализацията на материалните си цели, но въпреки това няма да останат доволни от развитието на понеделник, защото както Девите ще бъдат подложени на изпитания от здравословно естество, които за някои ще продължат до сряда включително.

СТРЕЛЕЦ 
Много силен шанс за сполука
           Не се скъпите на комплименти и дори на моменти прекалявате. Бъдете по-уравновесени в тази насока, може да ви разберат погрешно. От гледна точка на успешни действия от материално естество на реализирани лични намерения и за прокарване на стратегическите си стремежи, Стрелците са облагодетелствани от съдбата днес. Ще осъществите намеренията си в пълнота, освен че ще се освободите от някои проблеми.

КОЗИРОГ 
Владейте се!
            Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Гневът винаги и за всеки е бил лош спътник и суфльор, а днес плътно се е прилепил до представителите на Козирог и реално застрашава да провали деня им. Не се поддавайте на атаките му! Ще последват остри свади с лоши последствия за бъдеща съвместна дейност.

ВОДОЛЕЙ 
Напрегнат ден
           Съзнателно ще промените отношението си към проблем, който ви е занимавал наскоро. Много напрегнат и неприятен ден, който ще бъде формиран от негативното отношение на някой към вас. Въпросният човек цели по този начин да ви създаде проблеми. Ако се овладеете и не отвръщате на нападките му ще победите и ситуацията ще се промени във ваша полза.

РИБИ 
Силни затруднения
           Занимания на открито и пътуване с приятели може би ще удовлетвори страстта ви към приключения. При вас ситуацията е доста близка до тази за Водолеите. Но предоставя и добри възможности за изразителни постижения в деловата сфера. Не се поддавайте на провокации, за да не провалите шанса си.Някои не са в добро здраве и едва ли ще реализират възможностите си през деня.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft