Хороскоп за утре, 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакти, ТЕЛЕЦ Успех чрез съдружие

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакти, ТЕЛЕЦ Успех чрез съдружие
7350
Хороскоп за утре, 4 декември-ВОДОЛЕЙ Благодатни контакти, ТЕЛЕЦ Успех чрез съдружие

Сряда ще бъде малко по-натоварена от това, което очакват повечето от представителите на зодиака. Динамиката ще ви поведе в посоката, която очаквате.

Бъдете делови и не се поддавайте на глупостите на околните! Владейте себе си!

ОВЕН
Поемете отговорност

С професионален поглед за нещата, над които работите няма да пренебрегвате и предложенията на партньорите си. За Овните ще е почти невъзможно да заемат твърда позиция по въпрос от делово естество поради наличието на деликатни обстоятелства. Въпреки това, ще се наложи да поемете отговорност. Крайно нежелателно е да си послужите с лъжи. Предразположените към такива ще получат тежък удар.

ТЕЛЕЦ
Успех чрез съдружие

Без напрежение и излишни нерви се справяте с проблемна ситуация на работното си място или преодолявате конфликт в личен план. Ако работите в съдружие по въпросите, с които ще се заемете днес, шансът ви за успех  е подчертан, защото благоприятните възможности са налице. Проявите ли нечестност, ситуацията ще се промени във ваша вреда, и въпреки превъзходния ви план, ще последват административни проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Проявете настойчивост и се владейте

Постигнатата вътрешна хармония ще ви помогне да вземете правилни решения по въпросите, които ви създават напрежение и водят до стрес. Настойчивите усилия за реализация на целите, и себевладеенето, са фундаменталните фактори за успеха на Близнаците през този ден. Не се опитвайте да реализирате намеренията си чрез хитри ходове, защото няма да се получи. Бизнесмените са длъжни да действат особено внимателно.

РАК
Успех, но се владейте

Имате много задачи, пестете енергията си и не се занимавайте с незначителни неща. Сигурен делови успех ще завоюват Раците през този ден, но се очертават и проблеми. В повечето случаи възникват поради нечестни взаимоотношения. За друга  група от родените в зодията се очертава значителна нервност. Добре е да я овладеете ефикасно и да не се конфронтирате ненужно.

ЛЪВ
Овладейте домашното напрежение

Занимавате се с много неща днес и държите всичко да бъде направено както трябва. Сряда е насител на прилични възможности за реализиране на делови цели и ангажименти в обществените среди, но за мнозина ще е изключително напрегнат в личен план. Очертават се остри семейни конфликти, които задължително следва да овладеете преди да е станало прекалено късно.

ДЕВА
Напрежение във взаимоотношенията

Близостта на хората, които обичате се отразява добре на мислите и настроението ви. И за Девите сряда ще е напрегната, като тази характеристика най-ярко се вписва в партньорските взаимоотношения и тези в обществените среди. Вие перфектно планирате близките си цели, но сега не би било зле да сторите това за по-продължителен, но все пак, обозрим период.

ВЕЗНИ
Нерви от финансово естество

Много противоречив ден. Като че ли твърде много се доверявате на ненадежден човек. При Везните нервността е особено висока днес, като за някои от зодията това състояние е свързано със здравословно неразположение.В делови план успехът на мнозина ще се дължи на добре пресметнати хитри ходове. Те обаче няма да са сполучливи в интересуващи ви финансови операции.

СКОРПИОН
Нервността е излишна

Динамичен и плодотворен ден за тези от вас, които се вихрят в деловата сфера. И при Скорпионите нервността е завишена, но ако това е продукт във връзка с притеснения от делово естество – не си струва. Може да настъпят изменения, но те няма да са лоши за вас. Днес не е препоръчително да действате за нещо по административен път. Сполуката е доста съмнителна.

СТРЕЛЕЦ
Успех чрез партньорства

Несъгласието ви с някого не е причина да сте раздразнителни към всички край вас. Сряда разгръща условия, създаващи известни лични притеснения. Засягат деловите цели, и са формирани на база административни пречки. Ще останете разочаровани в опитите си да ги отстраните. Хубавите възможности за напредък и печалби се свързват с нови партньорства.

КОЗИРОГ
Изразителна нервност

Вземате важни решения днес, които ще увеличат шансовете ви за успех. Сряда се оказва доста нервен ден, фиксиращ началото на промени. Действайте внимателно и не поемайте излишни рискове, защото никога няма гаранции, че дадени изменения ще са положителни, а в момента ситуацията при вас трудно може да се определи като стабилна и сигурна.

ВОДОЛЕЙ
Благодатни контакти

Сътрудничеството ви с хора, които познавате не винаги е гаранция за успех. Денят не е лош, но ако преследвате делово надмощие над някого и влезете в борба с него, ще последват препирни, и нищо чудно да се превърнете в обект за удари от страна на въпросната личност. Сряда е чудесна за контакти с хора от деловите среди и бизнеса. За мнозина лични несгоди.

РИБИ 
Успех

Денят ще бъде еднакво полезен както за работа, така и за развлечения. Доста успешен за осъществяване на делата ден, през който мнозина от Рибите ше насочат вниманието си към важни за тях контакти, защото ясно долавят, че ситуацията е осезаемо раздвижена, и ще последват изменения. Това наистина е така. Сигурно е, че такъв процес настъпва скоро.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft