Хороскоп за утре 5 декември-ВОДОЛЕЙ Успехът е с вас, СКОРПИОН Ярък успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 5 декември-ВОДОЛЕЙ Успехът е с вас, СКОРПИОН Ярък успех
21044
Хороскоп за утре 5 декември-ВОДОЛЕЙ Успехът е с вас, СКОРПИОН Ярък успех

ОВЕН
Успешни действия
Щастието ни не се състои в това да “ се надяваме”, че все някой и все някога – дано още днес – по някакъв начин – ще ни го поднесе на тепсия. Днес добре се усвоява нова информация, позволяваща ви да разберете по-добре себе си и света.

Посветете деня си на всичко, което възвишава духа, но внимавайте в мислите си, за да не си създадете сами проблеми. Благоприятна и успешна, събота ясно подчертава деловата сполука на родените в зодията.

ТЕЛЕЦ
Добри прояви
Ще успеете в намеренията си днес, независимо, че емоциите ви ще са в повече. Денят е добър за контакти в група, за учене и усвояване на нови знания. Новолунието през днешния ден отслабва силите, за това се постарайте да не се претоварвате физически и емоционално, като предпочетете самостоятелната работа и занимания. Хубав ден с много добри показатели за осъществяване на целите.

БЛИЗНАЦИ
Напрежение, но и успех
Следвайте печелившите си идеи, като изчистите програмата си от не дотам важните неща в нея. Денят е подходящ за общуване и придобиване на нови знания. Съсредоточете се върху същественото, като загърбите дребнавостите и суетата, с които ежедневието ви притиска. Следвайте творческите си идеи и избягвайте колективните начинания и шумните места. Напрежението при Близнаците съвсем няма да е малко днес.

РАК
Здравословни несгоди
Голяма част от вас днес позволяват на емоциите да властват на тях и като цяло едва ли ще останете особено доволни от делата, които вършите. Повтарящите се от миналото ситуации ви подканят да се освободите от ненужен товар, за да отворите място за нови сили и цели.  Магията на днешния ден ще ускори и улесни реализацията на новите ви планове и начинания. Събота няма да особено приятна за мнозина от Раците поради възникнал здравословен дисбаланс.

ЛЪВ

Хубави постижения
Възможно е да се заемете със задача, която не е влизала в плановете ви. Въпреки това я свършете и няма да съжалявате. Днес бъдете активни, инициирайте разговори и ще постигнете желаните споразумения, от което следва, че срещите ви ще бъдат съвсем навременни. Работете самостоятелно върху изпълнението на програмата си, за да се предпазите от проблеми. Събота е надеждна и благоприятна за реализация на целите.

ДЕВА
Не се колебайте
Приключете с деловите си задачи днес за да имате време и за себе си през почивните дни. В колективни начинания, с усвояване на нови знания и информация, и без излишна суета и губене в догадки ще постигнете напредък във всичко, с което се занимавате през днешния ден. Ако изпитвате умора и здравословни неразположения е по-добре да не се обвързвате с много ангажименти.

ВЕЗНИ
Труден момент
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Подготвяйки условията за утрешните си изяви, може да се натъкнете на известни затруднения, но като цяло денят е подходящ за общуване и придобиване на нови знания. Направете си самоанализ, обмислете действията си, но работете самостоятелно. Доста напрегнат ден, през който за повечето от Везните се очертават проблеми.

СКОРПИОН
Ярък успех
С поведението си ще провокирате промени, но не бива да се притеснявате. Заради показани свои качества и професионални резултати ще останете поласкани и доволни от оказаното ви внимание. С конкретни действия се погрижете за нуждите на семейството, като разчитате повече на себе си и по-малко на други хора. Този ден обещава много силен успех на Скорпионите, които ще се ангажират с осъществяването на целите си.

СТРЕЛЕЦ
Не прекалявайте
Влагайки старание и хъс ще напреднете в област, която е нова за вас. Днес с повече успех ще усвоявате нови знания и ще блестите с индивидуалните си прояви. Приемайте трудностите, като свои учители и не бързайте да се притеснявате. Емоционалният тип реагиране не е най-добрият избор за демонстрация на отношение към делова тема, и със сигурност ще предизвика напрежение у по-необузданите Стрелци.

КОЗИРОГ
Избягвайте кавгите
Имате интересни идеи, възможно е голяма част от тях да намерят реално приложение. Изпълнени сте с енергия и добро настроение. През днешния ден за промени обикновено се повтарят ситуации от миналото, възможно е да се възобновят стари връзки.  Самостоятелните изяви, както и всяка друга добре обмислена работа днес ще ви носи очакваните придобивки. Добрият вариант в събота е да действате самостоятелно по целите си.

ВОДОЛЕЙ
Успехът е с вас
Ще се отнесете с внимание към домашните си задачи, давайки си сметка за малкото време, което отделяте за тях. С полезни знания и добри организаторски способности днес ще приключите навреме и с очакваните резултати всичко, което подхващате.  Колкото и да сте погълнати от работата си, която днес е за предпочитане да свършите сами. Най-характерната дефиниция за вашата събота е, че ще е успешна.

РИБИ 
Пазете се
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. При някои от вас днес може да се появят проблеми на работното място, породени от променени условия и нови изисквания. Добре свършената самостоятелна работа днес ще ви изпълва с усещане за полезност, но не се претоварвайте. Като реакция за налагане на лично мнение Рибите не са много далече от предшестващия знак, но подобна позиция е твърде вредна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft