Хороскоп за утре, 5 юли: БЛИЗНАЦИ - успешни действия, СКОРПИОН - материално сполучливи, РИБИ - делови шанс:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 5 юли: БЛИЗНАЦИ - успешни действия, СКОРПИОН - материално сполучливи, РИБИ - делови шанс:
12758
Хороскоп за утре, 5 юли: БЛИЗНАЦИ - успешни действия, СКОРПИОН - материално сполучливи, РИБИ - делови шанс:

Денят, който следва, няма да ви позволи да останете безучастни към проблемите на околните ви хора. Ще се наложи да проявите явен интерес и дори да се погрижите за проблемите, ако са по силите ви.

Действайте без колебание!

ОВЕН

Нервни сте. Внимавайте!

Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. У мнозина Овни нервната възбуда е нараснала, което най-често се дължи на неразбирателство с околните. Необходимо е да се овладеете и да не се конфронтирате с когото и да било, защото гневът бързо ще ви овладее изцяло и ще последва конфликт, който ще блокира разгръщането ви.

ТЕЛЕЦ

Избягвайте разправиите

Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. Конкурентната мощ на Телците през този ден е изразителна, но въпреки това по въпросите от финансово естество трябва да действате с повишено внимание. Тук става въпрос за нормалното разгръщане на взаимоотношенията. Възникне ли напрежение, следва кавга и провал на замисленото.

БЛИЗНАЦИ

Успешни действия

Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират, за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви изнервят излишно. Новини, пътуване за отдих с делова или лична цел, ядове във връзка с належаща работа, която за момента се оказва невъзможна за изпълнение и полезни контакти. При такава наситеност и динамика, неделя се оказва доста ангажирана и ще е напълно задоволителна като постижения.      

РАК

Пред етап на делови изменения

Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. Неделя ще е печеливша за всички от зодията, чиито цели са бизнес и делова активност. При някои не е изключено да настъпят противоречия с партньорите. Добре би било да не влизате в такива. В момента за представителите на зодията мощно се разгръща етап за делови промени.

ЛЪВ

Предпочитания за отдих

В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Психически претоварени мнозина от Лъвовете ще търсят усамотяване за да възстановят емоционалната и физическата си същност. Ще се получи много трудно, защото сте твърде неспокойни, а както изглежда до края на настоящия месец около вас ще има бурно раздвижване на събития. 

ДЕВА

Неделя е неудобна за мнозина

Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. В общ план представителите на зодията биха могли да се разделят в две категории през този ден. За едните от вас личната и деловата сполука са сигурни, докато за другите е валидно обратното – безпокойства, неудобство, разочарования от близки хора, блокажи в обществото и недоволство.  

ВЕЗНИ

Задълженията нарастват

Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. През този ден не малка част от Везните ще предприемат кратко пътуване, което за съжаление ще е много напрегнато. За останалите от зодията, чиито ангажименти ще са в други направления, неделя не е по-малко напрегната, независимо дали ще сте затруднени или всичко ще е гладко. 

СКОРПИОН

Материално сполучливи

Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Денят разкрива благодатни възможности за материална сполука и всички насочили се към делови ангажименти ще останат доволни от постиженията си. Това се отнася и до онези Скорпиони, които ще водят делови преговори. Със сигурност достигате до удовлетворително споразумение. 

СТРЕЛЕЦ

Хубави възможности

Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Доста хубава и благодатна, неделя ще зарадва с успех всички Стрелци, които са се насочили към реализацията на делова цел. Има една негативна подробност, съобразяването с която едва ли ще ви затрудни. Силно нервни сте за момента, но разполагате с възможности да се владеете.

КОЗИРОГ

Много напрегнат ден

Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Доста напрегнат ден, който за едни от зодията носи сблъсъци със семейния партньор, а други ще имат силни неприятности с хора от деловите среди. В първия случай не е изключено въпросното семейно партньорство да е прекратено, но да има все още нерешени материални въпроси. Ето още в хороскопа за утре :

ВОДОЛЕЙ

Напрежение и нерви

Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Душевното спокойствие и вътрешния баланс е целта на огромна част от Водолеите през този ден, но вероятността да ги достигнете е много малка. Възникват ситуации – в едни случаи домашни, а при други по повод бизнес информация, които ще предизвикат трайно нервно напрежение.

РИБИ 

Мощен делови шанс

Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Представителите на Риби се намират в активен период за разгръщане, който фиксира деловата сфера. Промените са повече от подчертани, а успешното улавяне на шанса изисква бързи действия. Вероятно на мнозина ще се наложи още днес да се активизират след една неочаквана новина.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft