Хороскоп за утре 7 ноември-РИБИ Силен възход, ВОДОЛЕЙ Късметът ви следва

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 7 ноември-РИБИ Силен възход, ВОДОЛЕЙ Късметът ви следва
18808
Хороскоп за утре 7 ноември-РИБИ Силен възход, ВОДОЛЕЙ Късметът ви следва

Четвъртък ще бъде динамично натоварен делови ден. Денят ще ви изправи пред много предизвикателства за преодоляване.

Бъдете концентрирани и ще се справите без особени проблеми!

ОВЕН
Без емоции
Работете за успеха си и той ще дойде. Подкрепени и от други ще ви стигнат силите да се справите с всичко, което стои на дневен ред пред вас. Денят е подходящ за начало на всякакви начинания, започнатото сега се увенчава с успех. Петък със сигурност ще бъде доста успешен. За вас това предразполага към благоприятни условия за осъществяване на контакти, за в сферата на деловите или личните ви намерения. 

ТЕЛЕЦ
Леко тревожни
Влагайки старание, ще приключвате ангажиментите си в срок и с очакваните резултати днес. Денят е благоприятен за работа и начало на важни дела. Бъдете прозорливи и не подценявайте никого, вслушвайте се в поривите на сърцето си, за да намирате по-лесно верните решения. Денят е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева ви през този петък.

БЛИЗНАЦИ
Неуспешни задания
Настроението на повечето от представителите на знака днес е чудесно. Полезни са новаторски начинания, писмена и всякаква друга работа. Със сигурност денят ще бъде благоприятен за повечето от Близнаците. Както винаги всяко правило си има изключения. Последните се свързват с деловите среди, където не се изключват остри противоречия с потенциални бъдещи партньори.

РАК
Полезни съвети
Благодарение на логичната си и бърза мисъл ще успеете да спазите сроковете и да представите готова програмата си за предстояща изява. Следвайте порива на сърцето си, за да разберете истинското си предназначение. Денят определено ще бъде изпитание за представителите на Раците. Въпреки това петък ще ви даде отлична възможност за добри реализации и засилване на финансовите показатели.

ЛЪВ
Не спорете с никой
Изхождайте от обективната си оценка, когато ви се налага да вземате решения, не бъдете импулсивни в желанието си по-скоро да приключите. Възползвайте се от даденостите покрай вас, за да промените в своя полза неща, от които не сте доволни. Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред вас цели. Денят обещава добри възможности за постижения, едновременно с това ще възникнат и добри възможности за финансов успех.

ДЕВА
Пазете се
Свършената от вас работа ще ви доставя удоволствие. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната ви реализация е полезна и ви носи добри перспективи за бъдещето. Със сигурност може да кажем, че петък ще бъде един от най-напрегнатите дни за Девите. Това ще засегне по-сериозно осъществяването на деловите ви начинания.

ВЕЗНИ
Тревоги  и ядове
Бъдете учтиви и с желание да сте полезни. Няма да ви е трудно, предвид доброто ви сърце, но има какво да превъзмогнете в себе си. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Известни тревоги и ядове ще съпътстват деня на Везните. Това обаче няма да попречи на успешната ви делова и обществена реализация през деня.

СКОРПИОН
Смело напред и нагоре
Имате поглед върху обществения живот и в желанието си нещо да промените, ще осъществите социални контакти. Умеете да предвиждате събитията, но не се оставяйте на случайността,а разчитайте повече на себе си и по-малко на хора, в чиято лоялност се съмнявате. Един наистина спокоен и ведър ден се очертава за представителите на зодия Скорпион. Денят е наситен с положителни емоции и изпълнен с добра енергия която ще ви съпътства постоянно.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете стабилни
Динамичен ден, който в края си може да стане и уморителен. Ще се поздравите с постигнато разбирателство с хора от обкръжението ви. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през днешния ден ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Петък ще внесе известно напрежение сред Стрелците. Това ще създаде някой пречки и неудобство у вас, но в никакъв случай не бива да разваля плановете ви.

КОЗИРОГ
Бизнес шанс
С усет към всичко, с което се занимавате и без да се разпилявате в много посоки, ще се захванете с най-важното. Изпълнени сте с енергия и практично ще се възползвате от появилите се възможности, работейки старателно и с мисъл за утрешния ден. Петък може да бъде определен като сполучлив за голяма част от Козирозите. Дистанцирайте се от всичко около вас което всява напрежение или проблеми.

ВОДОЛЕЙ
Късметът ви следва
Нагърбвате се с прекалено много задачи наведнъж днес, затова не се учудвайте ако в края на деня не сте доволни от част от тях. С позитивната си нагласа към случващото се покрай вас ще направите необходимото, за да промените това, което не отговаря на разбиранията ви, без да вредите на никого. През този ден, Водолеите има изразителен шанс и късмет. Денят е благоприятен за сключване на важни договори или водене на сериозни преговори с потенциални бъдещи съдружници.

РИБИ
Силен възход
Работата ви днес ще е динамична и интересна. С добра организация и в приповдигнато настроение днес ще отхвърлите повече работа. Възможностите за сполука при Рибите днес не са от най-добрите. Това обаче не бива да ви отчайва или да смятате денят за загубен. Поставете основите на нещо иновативно. Опирайте да бъдете по-креативни, а не просто да се съобразявате с даден стереотип.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft