Хороскоп за утре 8 август-РИБИ Силен ден, но внимателно, ВЕЗНИ Силен шанс и подкрепа

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 8 август-РИБИ Силен ден, но внимателно, ВЕЗНИ Силен шанс и подкрепа
16076
Хороскоп за утре 8 август-РИБИ Силен ден, но внимателно, ВЕЗНИ Силен шанс и подкрепа


ОВЕН
Трудни времена

Бъдете по-смирени днес. Откажете се от грандиозни дела.

Отделете внимание на близки хора около вас. Молитви и откровения ще подпомогнат усилията ви по пречистване на мислите ви, получавайки успокоение и победа на мъдростта над ума и чувствата ви. В много отношения денят ще ви предложи това, което търсите, стига да умеете да планирате важните промени и да определите правилно целите си. Денят отбелязва началото на време, чието движение  може да се определи като „ярко динамично и създаващо условия за непредсказуеми промени”. 

ТЕЛЕЦ
Успех и много напрежение

С повишена активност ще пристъпите към ангажиментите си и ще наложите свое темпо. Правете добро, изразявайте своята съпричастност към нуждите и проблемите на близките си. Подходящо време да поправите грешките си и превърнете недостатъците си в предимство. В условията на ярко напрежение събота може да ви зарадва със сполука, която в много случаи е постигната чрез съмнителна честност, а от някои чрез ярко и неприкрито коварство.

БЛИЗНАЦИ
Интензивно раздвижване

Може би най-сетне ще успеете да разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Енергията на любовта, търпението и състраданието насърчава да правите добро на ближните, да сте смирени и да не се ядосвате за нищо. Денят е свързан с определяне на целите, за това е важно да планирате важните промени в живота си. Принципният шанс на Близнаците не е слаб, но обществената ситуация е тежко обременена от проблеми, които ще издигнат препятствия и на пътя на вашата реализация.

РАК
Проявете умереност

Денят ви ще бъде спокоен и ведър. Деловите задачи ви носят удоволствие от добре свършената работа, още повече, че резултатите ще са добри. С любов и милосърдие изразете отношението си към онези, които търсят от вас съвет и подкрепа. Бъдете организирани и отговорни, следвайте конкретни планове и цели, за да постигате намеренията си. Събота предоставя добри възможности за реализация на вашите цели, но поставя и едно условие за успеха ви. А то е – не се гневете и не прибързвайте!

ЛЪВ
Повишена нервност

Усилията да сте във фокуса на вниманието изморяват и изхабяват емоционално. Смирете егото си и поддържайте толерантни отношения, за да намирате правилните решения. Ще имате напредък в делата си, ако сте честни и принципни, каквато впрочем е и само оценката ви. Липсата на стабилност и промените, обхващащи все по-голям периметър в социалното и деловото пространство, изправят голяма част от Лъвовете пред проблем с непредсказуема ситуация.

ДЕВА
Пазете се от коварство

Ако непременно държите да покажете предимството си пред някой, има опасност да се нагърбите с чужди проблеми и с това да усложните взаимоотношенията си. Поддържайте добра физическа и психическа форма, от вас се очаква много и това задължава. Всичко, свързано с кариерата и дома, с предстоящи пътувания и не на последно място с финансови въпроси ще занимават мислите ви сега. Винаги първата и най-важна задача на един човек е да е се пази от евентуални негативни изненади в деловите среди или в общественото пространство.

ВЕЗНИ
Силен шанс и подкрепа

Заложете на премерения риск. Всичко, което правите е добре замислено. Днес не бързайте да обвинявате и да се гневите. Говорете премерено и от нищо не се оплаквайте. Използвайте опита и познанията си, и търсете по-добри възможности за професионална реализация. И при Везните ситуацията е много раздвижена, което предполага решителни действия в сферите на интересите ви, но и предупреждава за повишено внимание.

СКОРПИОН
Не разхищавайте времето си

Всичко около вас днес е твърдо динамично и ще останете доволни от свършеното само ако се придържате към този начин на действие. Текущи проекти и всичко, в което влагате делови и творчески подход през днешния ден ще ви носи напредък. В резултат на положени усилия и време някои от вас днес ще получат финансови или други придобивки, което без съмнение ще ви радва. За Скорпионите този ден е благоприятен. До успех биха могли да достигнат всички, стига да не се разсейват, защото ще пропилеете доста ценно време.

СТРЕЛЕЦ
Действайте честно и откровено

Очаква ви изключително разнообразен ден днес. Започнати проекти днес могат да бъдат прекъснати не по ваша вина, по-добре работете върху подготовката им и отложете началото им за по-подходящо време. Работете по задачите си, без суета и съмнения. Можете да влияете на развитията и да ги променяте към добро, за това не се колебайте, когато това се очаква от вас. Съдбовните предпоставки за вашата успешна реализация в събота са надеждно подчертани.

КОЗИРОГ
Не влизайте в борби за надмощие

Енергични сте и със замах ще се справите с професионалните си ангажименти днес. Преследвайки високи резултати в работата и най-вече в бизнеса си, сте готови да жертвате личното си време и развлечения. Денят предразполага към трупане на повече емоции и впечатления. Ако някои от тях ви изпълват с не толкова приятни вълнения, не се огорчавайте. Събота предоставя хубав шанс за положителни промени в личен и делови план, които ще се разгърнат в близко бъдеще.

ВОДОЛЕЙ
Активизирайте се

Отношенията с партньора ви носят добро настроение и ви карат да не мислите за грижи и проблеми. Промените, които планирате ще се окажат интересни и за хора, които следят работата ви. С правилно поставени цели и навременни решения ще привличате онези, към които се стремите, спечелвайки ги за идеите и делата си. Надеждната подкрепа е неоценим стимул при реализацията на делата, с които сте се заели. Днес може да се подчертае, че ще се ползвате от такава, но останалият необходим процент за сполуката ще зависи от личните усилия.

РИБИ 
Силен ден, но внимателно

Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Вложените усилия и време за постигане на договорености и планирани начинания днес ще бъдат ползотворни и ще ви донесат успех. Конкретизирайте намеренията и действията си, само така ще подобрите ефективността си на работа. Напълно основателно може да се каже, че събота е ден, носещ значителен успех на Рибите. Има обаче и мощни противни влияния, които може да ви навредят.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft