Хороскоп за утре 8 ноември-ТЕЛЕЦ Реализация на цели, РИБИ Ориентирайте се към контакти

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 8 ноември-ТЕЛЕЦ Реализация на цели, РИБИ Ориентирайте се към контакти
20761
Хороскоп за утре 8 ноември-ТЕЛЕЦ Реализация на цели, РИБИ Ориентирайте се към контакти

Петък ще бъде спокоен, даващ реална възможност за постигане на намисленото. Бъдете позитивни и положително настроени към околните и те ще ви върнат същото.

Това ще повлияе отлично на настроението ви като цяло!

ОВЕН
 Много напрежение
            Забравете за всичко, което ви създава напрежение. Отминалите събития няма да променят по никакъв начин настоящето. Труден ден, характерен с много ядове и враждуване в обществените среди, и коварни действия от страна на противниците ви, към които естествено не бива да проявявате толерантни. Необходимо е да укрепите структурите, които ви подкрепят. Ще успеете за около два и половина месеца.

ТЕЛЕЦ
Реализация на цели
           Днес ще свършите много полезна работа и въпреки това основните ви намерения е възможно да останат на заден план. Действайки много активно, преобладаващият процент от Телците ще успеят да реализират доста от целите си, но не всичко, защото ще се сблъскате с много трудности, а нервността ви ще е огромна. Не се раздвоявайте! Склонните да го правят поради страх от загуба, безусловно се провалят.

БЛИЗНАЦИ
Действайте сдържано
Усилията ви днес са силно изразени в професионалната сфера. Ще успеете да осъществите намеренията си, нещо повече. Близнаците ще постигнат положителен ефект по делата си през този ден, само ако са достатъчно сдържани, и настойчиво преследват цели с градивен ефект. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа,, ще възникнат  остри противоречия, които ще провалят желаната реализация.

РАК
Някой ще спре реализацията ви
            Не позволявайте разсеяността да попречи на работата ви днес. Обективни или субективни фактори ще попречат на Раците да реализират намеренията си, въпреки, че повечето от зодията са добре подготвени за осъществяването им. Налице са противоречия с някого. В тази връзка не е изключено да последва лош парализиращ удар от въпросната личност.

ЛЪВ
Владейте се
            Не позволявайте разсеяността да попречи на работата ви днес. Този ден е доста важен за голяма част от Лъвовете. Ярко символизира движението ви напред, и подчертава, че следва да сте търпеливи, но и прилично настойчиви, за да достигнете до желаната реализация. От огромна важност в момента е да сте сдържани, особено при провеждане на контакти.

ДЕВА
Не допускайте конфликти
Овладяността ви ще ви даде предимство при вземането на важни решения. При Девите не липсват възможности за реализация, но напрежението в делови среди през този ден ще е значително. Не бива да допускате изостряне на взаимоотношенията. Възникне ли такова, следващите ви усилия за постигане на целите са обречени на провал. В личен план сполука.        

ВЕЗНИ
Опасност от провал на целите
Плановете ви ще претърпят промени. Непредвидени обстоятелства ще наложат да проявите повече търпение ако искате да успеете. Петък ще е нервен и неприятен за онези Везни, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Отправилите се към контакти да са по-сдържани, за да избегнат кавгите.          

СКОРПИОН
Негативен ден
            Изглежда нито за секунда не оставате без работа. Ще ви хрумнат ценни практични идеи. Денят не блести с особен успех за Скорпионите. Ангажираните със задачи от делово естество, макар и с не особено желание, ще успеят да реализират целите, което никак не е лошо. Проблемите са по-скоро лични и поддържат негативно настроение у мнозина. Предстои раздвижване.

СТРЕЛЕЦ
Запазете търпение
            Ако работата ви днес е свързана с контакти, бъдете сигурни, че ще успеете да свършите всичко точно така, както сте го планирали. Преобладаващото мнозинство от Стрелците са нервни и раздразнени, защото се налага да чакат нечие решение за нещо. Най-вероятно е от  делови порядък.  Ще се забави! Заредете се с търпение и не бързайте да го научете сега. Сега е важно да се владеете и трезво да преценявате ситуацията.

КОЗИРОГ
Чувство за липса на уют
            Май не се чувствате много ентусиазирани днес. Не се напрягайте много, уговорете си среща с приятели, въобще почивайте. Нервността е обхванала и мнозина  от Козирозите днес. Състоянието на някои от знака е продиктувано от проблеми, с разрешаването на които ще е възможно да се справите още днес. В други случаи причините са разпространяването на клюки по ваш адрес от врагове и противници.

ВОДОЛЕЙ
Напрежение поради изменения
           Денят ви ще бъде наситен на емоции и приятни моменти. Ще се окажете в благоприятна ситуация и без големи усилия ще съумеете да привлечете интереса на желания от вас човек. Този ден ще се окаже напрегнат  за мнозина от знака по делови причини. Тук говорим както за професионалните изпълнители, така и за бизнесмените. Предстоят промени, засягащи позициите на човек, който ви помага и подкрепя. 

РИБИ
Ориентирайте се към контакти
            Предстоят ви много задачи и изглежда част от тях изобщо няма да са ви по сърце. Налага се да потърпите, ще имате успех и то от работа, от която най-малко сте очаквали. Доста от Рибите са предначертали реализацията на дадена делова цел за този ден, но ако става дума да практически ангажимент не е уместно да се заемате. Ще последват много нерви и напразни усилия. С далеч по-добри възможности ще се ползвате при осъществяване на контакти.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft