Хороскоп за утре 8 октомври-ВОДОЛЕЙ Доверете се на късмета си, ЛЪВ Сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 8 октомври-ВОДОЛЕЙ Доверете се на късмета си, ЛЪВ Сполука
16444
Хороскоп за утре 8 октомври-ВОДОЛЕЙ Доверете се на късмета си, ЛЪВ Сполука
Динамичен и доста натоварен вторник могат да очакват повечето от вас. Именно това е най-точното определение, което може да дадем за този ден.
Бъдете внимателни и не позволявайте странични фактори да ви демотивират!
 
Доверете се на собствените си способности и сили, ако разчитате на друг, ще останете разочаровани. Освен, че вторник ще премине в условията на изразителна активност и подчертан успех при реализация на целите, денят блести с изразителната подкрепа на късмета в интересуващите ви делови и социални сфери. От гледна точка на обстоятелства ще е напрегнато поради хитри противникови удари.
 
Всичко, с което се заемете днес ще завърши добре. През този ден може да се говори за относително утежнени обстоятелства, но сполуката не ви обръща гръб. При реализация на целите в деловите среди и тези, засягащи финансовите ви ангажименти, се очертава повече напрежение поради хитрите удари от ваши противници и конкуренти.
 
Интелигентното ви присъствие ще привлече интереса на определен кръг хора, от което ще съумеете да се възползвате. Видимо раздразнени поради разминаване на лични възможности и обективни обстоятелства, Близнаците категорично ще демонстрират недоволството си от съдбовната подредба на събитията. Навлизате в доста труден етап, който ще е изпълнен с остри борби през предстоящите три месеца.
 
Ще работите за ускоряване на процесите, започнали в последните дни. Увлечени в игри за надхитряване с противници и конкуренти, Раците ще действат целенасочено за успешна реализация на целите си, което ще донесе сполука, но тя явно няма да ви задоволи напълно. Не прибързвайте! Голяма е вероятността да попаднете на измамници и да станете жертва.
 
Този ден ще се окаже интересен и особено динамичен за представителите на знака. Успешната реализация на повечето от представителите на Лъв ще се дължи на хитрите удари, които ще раздават на ляво и дясно. За момента е ясно, че позициите на мнозина са достатъчно стабилни. Към този факт трябва да се прибави и осенилият ни късмет, който определено е значителен.
 
Денят ви ще бъде по-ползотворен, ако намерите верния път към онези, от които зависите в някаква степен. Вторник ще напрегнаа, но не в лошия смисъл на думата. Това е така защото реализацията на целите ви ще се движи надеждно, а онези Деви, които ще действат в обществените среди за осъществяването на жизнено важни цели, ще постигнат безусловен успех. Ярка сполука ще радва пътуващите.
 
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Ситуацията при Везните е силно раздвижена в момента. За преобладаващата част от зодията действат противоположни сили, които веднъж подкрепят позитивното развитие, друг път негативното. За да се стабилизирате е необходима значителна активност. За момента ще ви е доста трудно.
 
Усилията, които влагате дават резултат и желанията ви се сбъдват. Този ден е много благоприятен за съвместна работа, която на този етап едва ли ще прерасне в продължително партньорство, но след време ще се получи. Разполагате със силен шанс за реализация на цел, която ви вълнува отдавна. Много силен и шанса ви за нов професионален ангажимент.
 
Работите усилено върху нещо, което считате че ще ви донесе успех, но е възможно днес да останете разочаровани. Денят никак не е лош, но се очертава засилено външно въздействие, което предизвиква ограничаване на работоспособността и отпускане. Не се предавайте на такива въздействия а се мобилизирайте и дръжте нервите „под ключ”.Този е единствения начин да дадете предимство на късмета си.
 
Дошъл е момента да вземете решение по въпрос, който отлагате от дълго време. За Козирозите също е важно да са мобилизирани за реализацията си. Не сте застрашени от провал, но влиянието на една досадно разколебаваща тенденция може да се превърне в разграждащ фактор за реализацията ви. На първо време е особено важно до преодолеете разсейването и двойствеността.
 
Новата придобивка, за която мечтаете от доста време, днес ще ви се поднесе по най-атрактивния начин. Поради засиленото си вътрешно напрежение много Водолеи са „облъчени” от идеята да впрегнат хитростта, за да реализират намеренията си. Не го правете, защото със сигурност ще си навредите. През този ден късметът ви е много силен. Достатъчно е да разчитате а доказаната му сила.
 
Важно е да не се занимавате с въпроси, които едва ли ще успеете да решите в рамките на деня. Денят е много удобен за ново начало, и голяма част от Рибите наистина ще го превърнат в такова. Предстои разгръщането на положителен етап. Времето е много удобно за стратегически подход към целите – краткосрочни или дългосрочни. Бъдете последователни. Успехът ви ще е пълен.
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft