Хороскоп за утре 8 февруари-РИБИ Силен шанс, ВОДОЛЕЙ Спокоен и успешен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 8 февруари-РИБИ Силен шанс, ВОДОЛЕЙ Спокоен и успешен ден
10761
Хороскоп за утре 8 февруари-РИБИ Силен шанс, ВОДОЛЕЙ Спокоен и успешен ден

Събота няма да ви изправи пред прекалени трудности. Денят ще бъде сравнително приятен и е най-добре да го посветите на най-близките си хора.

Вечерта може да излезете и да разпуснете малко най-накрая!

ОВЕН
Неприятен ден

В работата си срещнете разбиране и с общи усилия ще приключите задачите си днес. Събота се оказва доста неприятна за онези Овни, които възнамеряват да поемат изпълнението на делова поръчка. Ще се сблъскате с пречки издигнати от страната на ваши противници, които ще действат коварно, за да ви откажат от реализирането на съответната работа. Проблеми в обществото.

ТЕЛЕЦ
Осъществени намерения

Съобразявайки се с нуждите на семейството ще проявите повече активност, така щото да задоволите очакванията на близките си. Телците са разделени на две групи днес. Едни от представителите на знака са притиснати от здравословни неудобства и ще предпочетат да почиват, докато останалите от зодията ще са твърде активни за осъществяването на целите си. Сигурно е, че ще успеят да се справят с целите си чудесно.

БЛИЗНАЦИ
Провокации

Днес имате чудесната възможност да направите всички онези неща, за които само сте си мислили през седмицата. Събота е носител на добри възможности, но в основата на вашия успех не са залегнали външните ситуации, а емоционалната ви нагласа, която за съжаление днес не е положителна и градивна, а разрушителна. В такива случаи препоръката е една – владейте се! Ще ви провокират с измами.

РАК
Пред промени

Широко поле за изява на талантите ви днес. Умеете да акцентирате върху качествата си и това ви носи успех. За голяма част от Раците събота ще премине в задълбочен размисъл и изграждане на ефективни стратегически схеми за бъдещата реализация на материални цели. Ще достигнете до точни изводи. Приложите ли ги на практика ― ще успеете. Предстои разгръщането на хубави промени.

ЛЪВ
Владейте емоциите

Не променяйте настроенията си едно след друго, защото това затруднява околните. Ярко повишена и силно променлива емоционалност е характерна за този ден, изпълнен с лични и делови ангажименти. Настроението на мнозина от зодията ще се понижи след доловен разговор, който е изпълнен с хули по ваш адрес. Овладейте се! С този човек много скоро ще се разделите.

ДЕВА
Ползотворен ден

На делова среща ще покажете професионалната си подготовка и усет за нещата, с което ще оставите добро впечатление за себе си. За Девите се очертава спокоен и плодотворен ден. Някои от зодията наистина са агресивни, но подобен стил на поведение е противопоказен особено за тези, които възнамеряват да осъществят деловите и материалните си намерения. Насочете се към целите си. Успехът ви ще е силен.

ВЕЗНИ
Нарушени планове

Сами поемате отговорности, които в последствие се оказват товар, който не е по силите ви и това се отразява на емоционалното ви състояние. Везните се чувстват готови за реализацията на целите си, но ще се окаже, че не е съвсем така. Условия за добри постижения има, и съвсем не са лоши, но въпреки това успехът остава недостижим. Някой много остро и агресивно ще навлезе в територията ви и ще разстрои плановете ви.

СКОРПИОН
Не прибързвайте

Късметлиите измежду вас ще получат предложение за работа и ще приемат условията им. Преобладаващата част от Скорпионите не са психически подготвени за реализация на делови задачи и ще е най-добре да не се захващат с такива защото ще последват много нерви. Повечето от зодията вече са готови да завоюват нови делови хоризонти, но е наложително още да изчакат.

СТРЕЛЕЦ
Контакти, пътувания

Днес ще трябва да се справяте предимно с емоциите си. Намерете начин да се успокоите и да се съсредоточите в работата си. Предварително определени контакти, както и пътувания – включително извън страната, са приоритетни за мнозина от Стрелците в събота. При реализацията на намеренията си избягвайте конфликтите, защото ще получите неочакван удар. За всички от зодията предстои желано устройване.

КОЗИРОГ
Овладявайте нервността си

Всичко, което касае семейството, работата и взаимоотношенията днес ще срещне разбиране и взаимност. Събота подчертава интензивността на Козирозите, която в много случаи е по-скоро вид агресия и неотстъпчивост, скрити под формата на воля и решителност. Лошото през този ден е, нервността ви превишава допустимото ниво, и може да излезе извън контрол. Благодатни контакти.

ВОДОЛЕЙ
Спокоен и успешен ден

Ако сте недоволни в службата, днес ви се отдава шанс да се наложите и издигнете, като докарате до успешен завършек нова сделка или договор. Събота е много спокоен ден и обещава добри постижения на Водолеите насочилите се в сферите на интересите си. Може да се говори за известна нервност, но сега тя не е на повърхността. Много изразителен ще  е успехът на действащите в материалната сфера и за парични печалби.

РИБИ 
Силен шанс

Очаква ви спокоен ден, в който работата ще ви се стори по скоро рутинна. Плодороден ден, с изразителни възможности за успех. Събота е носител на силен късмет за Рибите и гарантира чудесни постижения на съзнателно действащите в деловия сектор. Необходимо е да се съобразявате с нервността си. Много е висока и може да ви навреди ако не я владеете.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft