Хороскоп за утре 8 януари-РИБИ Трудности, но и добър шанс, ВОДОЛЕЙ Вярвайте в успеха си

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 8 януари-РИБИ Трудности, но и добър шанс, ВОДОЛЕЙ Вярвайте в успеха си
15808
Хороскоп за утре 8 януари-РИБИ Трудности, но и добър шанс, ВОДОЛЕЙ Вярвайте в успеха си

Сряда ще бъде ден изпълнен с реален шанс за личностен напредък. Ще имате възможност за бърза реализация, стига да не действате наивно.

Преценявайте внимателно всяка ситуация за да не допуснете нежелана грешка.

ОВЕН
Ярки възможности
            Като истински реалисти ще следвате логиката на разсъжденията си, абстрахирайки се от емоции и чувства. Силен късмет, чудесни възможности за парични печалби, и такива за трайно установяване на желани делови или социални позиции. Хубаво е да сте по-дистанцирани от околните, и най-вече да не им гласувате доверието си, защото със сигурност ще бъдете лъгани и мамени в деловите среди.

ТЕЛЕЦ
Напрегнати обстоятелства
            Възможни са разногласия на работното място, породени от различния ъгъл на позициите ви. Вашите възможности за сполука съвсем не са по-слаби от тези на Овните, но влиянията валидни за Телците, макар и засилващи шанса за сполука,определено подчертават че действащите обстоятелства ще са силно наелектризирани и ще възникнат кавги, които при някои ще се оформят в сблъсъци.

БЛИЗНАЦИ
Успех в условията на противоречия
             Заниманията ви днес ще протичат без излишни лутания и главоболия. Добър ден с благоприятни възможности за реализация на целите, през който Близнаците ще останат доволни от постиженията си. При мнозина проблематични  ще се окажат взаимоотношенията с хора от външния кръг поради неразбирателство, което може да предизвика проблеми в бъдеще.

РАК
Успех чрез честни взаимоотношения
            Денят ви ще е забързан и ще преминете през него в добро настроение. Вашият шанс за добри постижения е много силен и ще ви предостави чудесни условия за реализация на стремежите, при това с гаранции за бъдеща сполука, но само при условие, че действате честно. В противен случай сполуката е съмнителна, а ако я има, ще е ограничена и нетрайна.

ЛЪВ
Начало на хубав период
            Работата в екип и всичко, което предприемете съвместно с единомишленици ще ви гарантира добри резултати. През този ден няма гаранция, че Лъвовете ще успеят да реализират намеренията си, и най-вече да се освободят от пречки и проблеми. Това обаче не е фатално, защото денят бележи началото на благоприятен етап, през който ще действате умело и ефективно. Сега късмет ви е много силен.       
    
ДЕВА
Повишете вниманието
            Промените вече са в ход и някои от вас ще ги усетят по-осезаемо. Сряда ще бъде неудобна за доста Деви, защото се очертават проблеми от страна на ваши противници, които ще търсят начини да ви навредят. Денят подчертава че шансът ви за успех е значителен, но и противоположната тенденция никак не е слаба. Повишете вниманието си и упорствайте.

ВЕЗНИ
Успех чрез обединение
            Заемате се със сериозни промени. Трудно се нагаждате към нещата, които не ви създават уют. Сполучлив ден, през който Везните ще разполагат с благодатни възможности за осъществяване на желани цели чрез обединяване за съвместни действия с някого. Продължителността на периода е две години, а при някои ще достигне четири. Не прибързвайте и не се налагайте еднолично.

СКОРПИОН
Надеждни контакти
            Имате перспективни идеи и горите от желание да пристъпите към работа по осъществяването им. Контактите в близкия кръг, реализацията на цели чрез администрации, и обединението с единомишленици, са сферите за успешни действия в сряда. Мнозина са притиснати от проблеми, но днес не е препоръчително да се заемате с отстраняването им, защото ще последват кавги.

СТРЕЛЕЦ
Много нервен ден
Днес енергичните Стрелци ще са в стихията си. Както винаги се заемате с повече неща, отколкото можете да свършите, но това за вас не е проблем. Вероятността за успешна реализация на целите е голяма, но доколко това ще се случи зависи единствено от вас. Първото най-важно действие за успеха ви е да овладеете високата си нервност, след което да действате с подчертана активност, и независимо от трудностите да сте настойчиви.

КОЗИРОГ
Добри възможности
            Следвайте интуицията си, като се вслушвате и в разума си. Това е печелившата формула на успеха ви днес. Въпреки някои проблеми в службата, сряда е с добро развитие и се характеризира с достатъчно предпоставки за успех. В административните или обществените си ангажименти  действайте последователно и без прибързване.В противен случай успехът в тези сфери е съмнителен.

ВОДОЛЕЙ
Вярвайте в успеха си
Мнозина от вас успешно се възстановяват след труден период. Ако възнамерявате да осъществите някоя от деловите или личните си цели по неправомерен начин през този ден, ще е по-добре да се откажете. Ще последва тъкмо обратното – провал. Действайте по-усърдно и не губете вяра в успеха, дори да възникат пречки и трудности. Някой ще ви помогне. 

РИБИ 
Трудности, но и добър шанс
            Достатъчно организирани сте и ще успеете да се справите с плануваните задачи за днес. За Рибите се очертават възможности за реализацията на намеренията, а най-яркото свидетелство за това се основава на високата ви лична активност. Ще възникнат трудности поради сблъсък с пречки. Дипломатичното поведение и досетливостта ще са верните ви помощници.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft