Хороскоп на Алена за днес-ВЕЗНИ-нови възможности за изява, РИБИ завист заради професионалните ви успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп на Алена за днес-ВЕЗНИ-нови възможности за изява, РИБИ завист заради професионалните ви успехи
7418
Хороскоп на Алена за днес-ВЕЗНИ-нови възможности за изява, РИБИ завист заради професионалните ви успехи

Понеделникът ще дойде с онова напрежение, което почти всеки понеделник пристига и старта на новата работна седмица ща бъде толкова натоварен, че ще ви се иска да сте на някое далечно място, където вече душата ви копнее да си отдъхне и да се отърсите от ежедневните проблеми и задачи, което напоследък са ви дошли в повече. 

Вижте какво предвижда в хороскопа си за днес топастрологът Алена, публикуван в trud.bg


ОВЕН
Бъдете внимателни на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Още ви е рано да се настроите за активна работа.

Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия. Очертават се проблеми в личните ви отношения заради любовните ви авантюри, които неочаквано са излезли на бял свят. Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования и сексуално неудовлетворение.

ТЕЛЕЦ
В този ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Планирайте задачите си до края на тази за следващата седмица. Изпълнени сте с желание да наложите мнението си на всяка цена, без да се съобразите с исканията на близките си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от тяхната подкрепа и от полезния и зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ
Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги. На работното място сте разсеяни и изнервени, заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. Споделете с близките деня си, а вечерта бъдете заедно в дома си, за да ви разберат и да не се сърдят, че сте отпуснати и без желание за разговори. Откажете се от секса, ако нямате желание. По-добре е да сте искрени.

РАК
Не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Няма причина да не отидете на вечеря с любимите си хора, ако сте я обещали предварително, защото яда им може да ви дойде в повече в този ден. След като се приберете, ако имате настроение не пропускайте интимните мигове.

ЛЪВ
В удобно за вас време, огледайте имот, който ви е харесал и преценете дали да го купите. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с любимите хора. Те страдат заради невъзможността да сте по-често заедно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, но са за предпочитане пред чашката с колеги или приятели.

ДЕВА
Днес сте доволни от получените похвали, егото ви е надскочило позволените граници и сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. Обсъдете при необходимост начините за кредитиране. Възстановете хармония в отношенията си с вашите близки, а също и с възрастните си роднини, дори и ако заради годините им са заядливи и несговорчиви. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, дори и сте изморени.

ВЕЗНИ
Заемете се от сутринта, дори и да сте изморени от празничните дни и трапезите, с вашите ежеднeвни служебни задължения. На всяка цена се опитайте да промените мнението за колегите си. Намерете нови възможности за изява, защото вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори. Докажете, че сте готови на примирие с половинката си и чувствата ви не са се променили. Справете се със семейните си задължения, които не изискват много време, за да не се лишите окончателно от сексуални наслади.

СКОРПИОН
Изнервят ви противоречия, породени от запознанства, които са ви наложени, но и част от тях бързо са ви разочаровали. Въпреки тях ви очаква спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си в зависимост от създадената ситуация. За да се справите с проблемите в семейството е добре да си наложите спокойствие. Сексът изобщо не е приоритет на интимната ви половинка и тази вечер. Не изневерявайте, дори и да сте обзети от желание за мъст.

СТРЕЛЕЦ
Обзети сте от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност в този ден, което не е най-доброто решение. Не избързвайте, обмислете я добре, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не се изненадвайте, ако при промяна във вас самите отношението на близките ви също се е променило. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо обществено положение и ще сте по-заети, но от друга страна ви уважават и ценят.

КОЗИРОГ
Денят ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обновите годежа си или дата за сключване на брак. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това. Не пътувайте! В личният живот постигате спокойствие. Ако сте срещнали подходящата половинка обявете годежа си. Отдайте се на сексуални удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, ако сте сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ
Всички ваши срещи са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви в този ден и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. сами ще ви търсят с настояване да заработите, но им трябва време да надмогнат егото си. На работното място стабилизирайте постигнатото. Бъдете тактични, ако близките ви са допуснали грешка в поведението си. Не си струва да се стига до скандал. Няма защо да си разваляте настроението. По-добре се отдайте на приятни разговори, вечеря и сексуални удоволствия.

РИБИ
Колегите ви проявяват завист заради професионалните ви успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението от сутринта, а вие не се впечатлявайте. Гневът ви вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си за започване изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги. Няма да срещнете разбиране в семейството си заради днешното отсъствие от дома. Претенциите на близките ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави удоволствие, затова по-добре се откажете от интимните мигове.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft