ХОРОСКОП 2020 г.: годината на Белия метален плъх - кармични промени, сериозни избори и цветни планове!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ХОРОСКОП 2020 г.: годината на Белия метален плъх - кармични промени, сериозни избори и цветни планове!
72267
ХОРОСКОП 2020 г.: годината на Белия метален плъх - кармични промени, сериозни избори и цветни планове!

Какво обещава идващия период за всеки знак на зодиака и за какво трябва да се подготви.

Недалеч е новата 2020 година, която според източния календар ще отвори нов 12-годишен лунен цикъл. Следващата година ще бъде на Металния бял плъх - интелигентно, пъргаво, хитро и опасно животно. В тази връзка е интересно какво следва за всеки знак на зодиака и за какво трябва да се подготви. Нека да разберем.

Овен
За представителя на знака Овен, 2020 г.

обещава да бъде период на тестване за сила. Не забравяйте, че годината ще бъде високосна година, което означава, че Овенът няма да има нужда от натиск и убеждаване, за да постигне всичко, за което този човек е толкова нетърпелив. Той ще трябва да стане по-мек и гъвкав, за да постигне целите си - не чрез груба сила, а чрез дипломация. Не ви очаква най-спокоен период, но ако не се отказвате и ако се запасите с търпение, този период ще може да завърши с положителна нотка и със значителни плюсове.

Телец
По всички сметки, това е вашата година! Телецът е целенасочен човек, който знае как да изчака бъдещи облаги и като усети това, той никога няма да го пропусне. Точно такъв период идва, когато късметът ще бъде с вас. Трябва само да положите усилия за себе си и да промените коренно собствения си живот. Телците не обичат промените. Но ако проявите смелост и решителност, през следващите 2020 година развитието и успехът ще ви съпътстват!

Близнаци
2020 година обещава да бъде доста оптимистична за представителите на знака Близнаци. Тя ще ви донесе нови познанства и атрактивни оферти. Вероятно е семейният ви статус да се промени или да получите обещаваща оферта за работа. Във всеки случай се радвайте на успеха преждевременно. Имате труден период, който ще изисква потвърждение на вашата жизнеспособност в определен статус. А успехът ви ще зависи от това колко правилно ще успеете да се разпореждате с дарбата на Вселената.

Рак
Годината на Белия метален плъх ще постави Раците пред сериозен избор - да действат и да получат шанс за щастлив живот, или да изоставят мечтите си и да съжаляват за целия си живот. За да вземат правилното решение, Раците ще се нуждаят от цялата си решителност. Положителните промени идват в живота ви, но за да ги усетите, ще трябва да излезете от своята „черупка“ и да покажете на всички, че сте достойни за тях. Освен това далеч не е фактът, че за успех понякога трябва да сте в напрежение. 

Лъв
Металния бял плъх обещава на Лъв много изпитания през тази високосна година. Бъдете готови за неочаквани загуби и проваляне на плановете, особено през първата половина на годината. И тогава всичко ще зависи единствено от вашия интерес и сила на волята. Основното е да обърнете внимание на дреболиите. Не се опитвайте да решавате всички проблеми наведнъж, защото в този случай рискувате да пропуснете важни подробности, които няма да ви позволят да заемете правилно място в този живот. И вие несъмнено го заслужавате.

Дева
2020 година обещава да бъде успешна за хората, задвижвани от Меркурий. А за Девите той може да се превърне в наистина фантастичен период. Факт е, че представителите на тази зодия от началото на годината ще се чувстват вдъхновени и желаят да преминат планини за щастлив и комфортен живот. Този път не може да бъде пропуснат и оставен на случайността. Необходимо е да насочите енергията, която бие от вас, към собственото ви развитие и напредък в работата на целия ви живот. За да направите това, имате нужда от смелост и всеотдайност.

Везни
За разлика от другите знаци на зодиака, Везните през 2020 г. трябва да обърнат внимание на живота си, да се занимават със семейните проблеми и отношенията с хората около тях. Ако сънувате хармония, на първо място трябва да разберете собствените си чувства и да вземете единственото правилно решение. Втората половина на 2020 г. е идеална за тези цели. За вас това може да бъде белязано от среща, важна за целия ви живот и новината за предстоящото раждане на дете.

Скорпион
Годината на Металния плъх обещава да бъде предизвикателна за представителите на знака Скорпион. Пригответе се за повишения натиск, който хората и различни обстоятелства ще окажат върху вас. Възможно е да се наложи да поемете допълнителна отговорност, но ако искате да запомните този период със задоволство в края на годината, трябва да ги приемете. За останалото се научете да бъдете сдържани. Вашите груби, необмислени действия могат сериозно да ви навредят.

Стрелец
За подопечните на Юпитер предстои изключително важна година, която може да се нарече „период на пречистване“. През 2020 г. Стрелецът ще трябва да преразгледа собствената си среда и без съжаление да се отърве от този, който ви дърпа надолу и не ви позволява да се развивате напълно. Освен това годината на Белия плъх може да стане за Стрелец година на щастливи промени в бизнеса. Можете да отворите собствен бизнес, който ще ви осигурява дълги години. Важно е само да не пропуснете шанса си за щастлив живот в празно задкулисие и любовни афери.

Козирог
Настъпващата година ще бъде година на откритие за Козирога. От първите месеци на този период хората на Сатурн трябва да осъзнаят, че за да се постигне нещо в този живот, е необходимо да се овладее изкуството на дипломацията и компромисите. Без взаимодействие с други хора, без външна помощ, Козирозите никога няма да станат това, за което мечтаят. Време е да се усмихнете на този свят и светът ще ви се усмихне обратно! И още едно нещо -  2020 година е подходяща за тези хора да създадат семейство и появата на нови, обещаващи познати.

Водолей
До настъпващата 2020 г. Водолеите ще се приближат в отлично настроение и с цветни планове за живот. Плановете наистина могат да се сбъднат, ако Водолеят със собствените си ръце не започне да унищожава това, което са създали с такава трудност. За това е важно да не слушате клюкарите и да не вярвате на това, което не сте виждали със собствените си очи. Провокациите на недоброжелателите могат да съсипят живота ви, ако не проявите благоразумие.

Риби
За Риби годината на Белия метален плъх ще бъде белязана със свеж поток, което значително ще промени живота на представителите на тази зодия. Може би поради собствените си страхове и несигурност в себе си няма да преживеете най-приятния период, но, повярвайте ми, струва си. В края на годината ще бъдете изненадани да оцените своето прераждане и да отбележите със задоволство, че сте направили нова стъпка в своето развитие.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft