Упражнения за хубави бедра

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Упражнения за хубави бедра
62920

Много жени се колебаят дали да тренират бедрата си с достатъчна интензивност. Според тях това ще направи долната част на тялото им набита и обемна. Ако изпълнявате редовно 5-те упражнения , които ви предлагаме обаче, не само ще оформите красиви крака, но и те ще изглеждат по-тънки.

Почти цялата предна част на бедрата е съставена от четириглавия бедрен мускул (квадрицепс), който е съставен от четири различни мускула – rectus femoris, vastus medialis, vastus lateralis и vastus intermedius. Трите vastus мускула функционират като един и затова не могат да бъдат изолирани поотделно при фитнес тренировка. Въпреки това използването на разнообразни упражнения ще ви помогне за максимална стимулация на всички области на четириглавия мускул. Вътрешната част на бедрата (адукторите) може да бъдат специално тренирани чрез движения, които местят бедрото през средната линия на тялото (упражненията със затваряне). Затова и упражненията за четириглавия мускул се разделят на сложни движения, изолиращи движения и упражнения за вътрешната част на бедрата.

Изваяните бедра подчертават женската фигура, излъчват женственост и ви позволяват да носите уверено и най-късата пола. Предлагаме ви пет супер упражнения за изваяни бедра :
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Фитнес и упражнения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft