Драстични промени за 4 зодии до края на май

вход през zajenata.bg
За Жената
Драстични промени за 4 зодии до края на май
12365
Драстични промени за 4 зодии до края на май

Рак
В живота на Рака ще се появи човек, който ще заеме важно място в деловата или любовната сфера. Представителите на този знак не трябва да се плашат от промените, а да се пуснат по течението и да имат малко вяра.

Събитията ще се развият в тяхна полза.

Риби

Краят на месеца може да изглежда необичаен за представителите на тази зодия, тъй като ще изисква от тях много активност, а те са свикнали да оставят събитията да им се случват сами, без „да си мърдат пръста”. В този период миналото многократно ще им напомня за себе си. Съветът към Рибите е да не се отклоняват от пътя си и да довършат започнатото.

Близнаци
За Близнаците май е много активен и бурен месец, но промените няма да спрат поне до края му. Възможни са дълги пътувания и печелене на пари извън дома. Покупката на недвижим имот не е изключена. В края на месеца трябва да обърнете внимание на случващото се около вас и да се отнасяте с непознати хора с по-малко доверие.

Дева

За Девите май ще бъде време на промяна, най-вече по отношение на работата. Ръководството ще изисква от тях повишено внимание и активност, подтиквайки ги към постижения. Най-успешният период ще бъде втората половина на месеца, когато ще се отворят нови възможности. Не са изключени дълги пътувания и пътешествия, а любов и подкрепа Девите да очакват от близките си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft