Няколко упражнения против бръчки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Няколко упражнения против бръчки
183735

Разбира се, гимнастиката за лицето е работа по-скоро на лечеб­ната козметика, а не на физкултурата. Но сигурно вече ви е ста­нало ясно, че въпросите за здравето и красотата са неделими и поради това не бива да пропускаме и тази възможност да ста­нем по-красиви и по-младолики.  
И. И. Колгуненко и К. Р. Аствацуров, специалисти козметолози към Центъра по медицинска козметика в Москва, кан­дидати на медицинските науки, са разработили оригинален комплекс от гимнастически упражнения за лицето и шията. Доказано е, че редовните и продължителни занимания с тази гимнастика укрепват мускулите и подпомагат коригирането на някои вродени или придобити недостатъци: двойна брадичка, торбички под очите, дълбоки гънки от носа към устата, отпус­нати бузи.

Внимателно се запознайте с упражненията - започнете от първите четири, като всеки ден прибавяте по 1 - 2 нови. Ако не разполагате с достатъчно време или не сте разположени, можете да се ограничите само с част от упражненията.

Преди гимнастиката се измийте със сапун или почистете ко­жата с лосион. В никакъв случай не си слагайте крем. Това се прави след заниманията и повторното измиване - върху влаж­ната кожа за 5 - 7 мин. се нанася подхранващ крем. Излишъкът се избърсва със салфетка.

Седнете удобно в кресло или на стол. Отпуснете се. Облеклото ви да бъде свободно и да не затруднява движенията. В началото изпълнявайте упражненията пред огледалото - това ще ви помогне по-добре да ги усвоите.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Фитнес съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft