ПЪЛНИЯТ Седмичен хороскоп от 2 до 8 октомври!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
ПЪЛНИЯТ Седмичен хороскоп от 2 до 8 октомври!
9739
ПЪЛНИЯТ Седмичен хороскоп от 2  до 8 октомври!

Овен
Върху Вас може да падне двойна отговорност през седмицата. Това е тежко, но вие имате потенциал да се справите.

В семейната среда няма да Ви липсват емоции и събития. Не е изключено да влезе нов човек, да Ви поднесат голяма изненада. В любовта през седмицата са възможни неочаквани обрати и промени, но също така има вероятност да се създадат благоприятни обстоятелства да се чувствате добре и да преобърнете ситуацията. Грижете се за здравето си. Някои ваши занимания стават източник на доходи. В добро настроение и с желание ще засилите контактите си с хора, с които можете да си бъдете взаимно полезни. Най-правилното поведение е да се опитате да действате разумно и да избягвате конфликтите.
Щастливи числа: 30,13,16,22,0,46

Телец
Не подценявайте интуицията си. За необвързаните предстоят приятни изненади, което за някои означава и нова любов, а по-напредналите ще мислят и за брак. За Вас седмицата, а и целият настоящ период дават големи възможности както за вътрешни промени, трансформации и освобождаване от това, което вече не Ви служи, така и да оцените откриващите се добри възможности по отношение на бизнеса и на работата с финансови институции, по заеми и кредитна дейност. Имате много поводи за вълнения. Бъдете коректни. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Жените от зодията може да бъдат непредсказуеми.
Щастливи числа: 21,3,24,45,20,15

Близнаци
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако сте намислили сериозно нещо, веднага потърсете експертно мнение и вижте къде може да сгрешите. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. В дома Ви ескалира необходимост от някой промени, в оптимален случай - това са ремонти, които ще повишат комфорта. В състояние сте да осъществите намеренията си и без да хабите излишно нерви, в същото време, ако не внимавате, ще търпите проблеми и загуби, които Ви развалят настроението. Борете се с проблемите и може да видите колко бързо може да ги решите, когато имате силите и волята за това.
Щастливи числа: 30,39,1,26,19,45

Рак
Вие сте инициативни и няма да пожалите средства да осъществите намеренията си. В бизнеса Ви може да има промени. Нуждаете се от добре балансирана диета, бедна на мазнини и богата на плодове и зеленчуци. В семейството Ви може да има болен. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата се очертават парични приходи. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 29,46,24,6,32,9

Лъв
Изненада може да Ви изведе от обичайното Ви русло. Ако позволите неприятните мисли да Ви завладеят, няма да имате спокоен сън и може да бъдете с главоболие. Без желание няма да постигнете нищо, а и онези, от които зависи вашето развитие, може да забележат липсата на всякаква мотивация. В края на седмицата хазартната Ви страст е повишена. Пробвате си късмета в какво ли не, трябва да внимавате повече. В споровете с близките не използвайте насилие, а бъдете деликатни и фини. Възможно е едно приятелство или познанство с колега да прерасне в романтична връзка. Близки до сърцето Ви хора Ви изненадват, включително и пораснали деца, ако имате такива. В ежедневието Ви няма да липсват притеснения, но като цяло периодът е градивен за вас.
Щастливи числа: 16,38,36,20,22,11

Дева
Важно за Вас събитие ще Ви създаде повече вълнения, но с хубав край. Благодарение на многото си качества, умения и заслуги, ще се утвърдите като добри професионалисти, както и ще дадете заявка за издигане в йерархията. Близките Ви хора са обхванати от еуфория, радост и надежди, но за това най-голяма заслуга имате вие. Имате много поводи за вълнения. Бъдете уверени, че там, където царят спокойствието и хармонията, естествено е отношенията да се развиват леко, докато драмите, стремежът към контрол и твърде силните емоции може да се отразят неблагоприятно на връзките ви. В края на седмицата голяма част от Вас може да спечелят пари и почти веднага да ги вложат в едно не толкова перспективно начинание. Действате главно под влияние на емоциите си, а не на разума. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 31,24,43,5,28,35

Везни
В главата Ви се раждат нови мисли и желания. Ако сте сами - едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. Ако имате намерение да правите инвестиции или да вземете важни финансови решения, времето е подходящо за това. Носите голяма отговорност. Всяка казана от Вас дума или действие са подложени на критичен анализ и стават тест за качествата ви. Затова е нужно да мислите и работите разумно, никакви авантюри и експерименти не са нужни. Без съмнение често ще Ви съпътства и умора, за това избягвайте излишните спорове и конфликти, за да съхраните енергията си за отговорностите, които Ви предстоят. В дома Ви можете да изчистите евентуални недоразумения, обсъждат се теми, за които се намира начин за разрешение и т.н. Ако има нещо, което да Ви дестабилизира, това на първо време може да е собствената Ви импулсивност, евентуална неудовлетвореност.
Щастливи числа: 15,25,41,44,26,29

Скорпион
Новостите Ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. В любовната Ви връзка може да се появят някои търкания. В работата си трябва да покажете професионализъм. В края на седмицата се очертават парични приходи. Вашето здраве и енергичност през седмицата е завидна. Една изненада може да Ви шокира.
Щастливи числа: 23,29,27,42,13,41

Стрелец
Бъдете естествени, само така може да Ви харесат и приемат, а също така можете да разчитате, да Ви простят някои малки прегрешения. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно - професионална реализация. В здравословен план ще се създадат благоприятни обстоятелства, но все пак намирайте време за разходки сред природата и отделете часове за самите себе си, за да се съберете и да успокоите мислите си. В битов план е полезно да се заемете с ремонт, които може да продължи до средата на октомври. Жените от зодията може да проявят излишна ревност и да предизвикат към себе си ответна реакция. Важността на случващото се в живота Ви задължава да работите по-усърдно и без протакане. Бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се.
Щастливи числа: 32,27,0,9,35,36

Козирог
В главата Ви се въртят най-различни планове и идеи. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Жените от зодията очароват мъжете с походка и осанка. Ако сте участник в творчески проект, който има отношение към жена или жени, може да постигнете голям успех. Ако към края на седмицата изпитате напрежение и нервност, добре ще Ви се отразяват медитациите и духовните практики, както и ако се качите нависоко в планината: това ще балансира и ще успокоява мислите ви, които в посоченото време е възможно да са тревожни и затормозяващи ви. В близкото Ви обкръжение се появява личност, която може силно да Ви стимулира, дори и понякога да Ви изглежда нетактична, че прекалено се намесва във Вашите планове, но на този етап подчертано - не е препоръчително да се конфронтирате, дори и да има провокации. Седмицата е благоприятен период, ще осъществите замисленото в личен или работен план.
Щастливи числа: 46,43,33,12,4,6

Водолей
Вие имате завиден късмет, който ще Ви съпътства за дълго напред. В много семейства може да възникнат проблеми с децата. От друга страна родителите може да Ви притиснат с нуждите си. Трябва да намерите начин да балансирате успешно по острието на бръснача. В личен план Ви предстоят интересни събития. Настъпва период, през който ще се радвате на добро здраве. Навлизате в ползотворен делови период. Вие сте в ключов период относно финансовото Ви състояние, респективно -професионална реализация. В крайна сметка ще постигате целите си.
Щастливи числа: 11,6,3,23,25,27

Риби
В различна степен ще подобрите бита си, стига да се възползвате от ситуациите по добър начин. Мъжете от зодията трябва да пропъдят досадното чувство, че никой не ги разбира. В края на седмицата влизате в добра форма, физическото Ви състояние може да породи нови желания и емоции. Ако сте инициативни, може да получите нови впечатления и да откриете дори неподозиран талант в себе си. В семейството Ви може да има болен. Ако рискувате по отношение на финансите си, възможно е да претърпите загуби. Бъдете по-смели, не се отказвайте при първата изпречила Ви се на пътя трудност.
Щастливи числа: 34,9,32,23,14,20

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft