25 Ноември 2011
                
                585795
            
                                                                        Шаран с домати на фурна
                                                                                                
                            Шаран на керемида
                                                                                                Шаран на фурна
                                                                                                Никулденски шаран по болярски
                                                                                                Как се приготвя Пълнен шаран
                                                                                                Как се прави Пълнен шаран - 2
                                                                                                Как се приготвя Пълнен шаран в тесто
                                                                                                Как се приготвя Рибена чорба
                                                                                                Как се приготвя Рибник
                                                                                                Рибник по никулденски
                                                                                                Рибно филе със сос от портокали и магданоз
                                                                                                Рецепта  Шаран за Никулден
                                                                                                Рецепта за Шаран с кисело мляко и чесън
                                                                                                Рецепта Обърни ми внимание
                                                                                                Рецепта за  Желиран шаран
                                                            
                Шаран на керемида
	около 1 кг шаран
	лук
	моркови
	домати
	орехови листа
	девисил
	олио
	2 бр. турски керемиди
	
	Начин на приготвяне:
	* Почистваме добре рибата. Коремната кухина обезателно промиваме с оцет.
	* Правим плънката от лука, морковите и доматите. Задушаваме и пълним се нея шаранчето.
	* Намазваме добре с олио и малко оцет и оставяме в тавичка.
	* Палим огнището и когато сме готови с жарта, правим кухина и поставяме върху нея в този ред: долната керемида, намокрени орехови листа, шаранчето, пак орехови листа и накрая другата керемида.
	* Заравяме с жарта и след около 35-40 мин. ястието е готово.
	* След като го извадим, го поставяме в подходящ съд и затрупваме с девисил.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







