1 лъжица и забравих какво е да мирише канала и да се запушва мивката

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
1 лъжица и забравих какво е да мирише канала и да се запушва мивката
13644
1 лъжица и забравих какво е да мирише канала и да се запушва мивката

Мивката е един вид показател за чистота в една кухня. Ако няма ред в нея, цялата стая автоматично става неподредена и изглеждаща мръсна. Ето защо е важно това място да се поддържа чисто, не само по хигиенни причини, но и по естетически причини.

Често влагаме огромно количество време и усилия в това, но резултатът е един и същ: скоро мивката отново е замърсена. За да избегнем подобни ситуации, редакторите ни решиха да ви споделят невероятен трик за почистване, който ще помогне на мивката ви да искри от чистота !

Опитните домакини винаги търсят най-оптималния си начин да се справят с мръсотията в къщата. Обикновено всичко започва със специални "препарати" за мивката. След това се използват течност за миене на съдове, минерални масла, течен сапун със сода и етерично масло и много, много други.

Всичко това работи, но, за съжаление, не дава дългосрочни резултати. Въпреки това, има начин! С удължаването на чистотата на мивката, най - обикновеното брашно върши отлична работа . Сега нека да разберем как да го направите.

Първо, измийте добре мивката и я избършете със суха с кърпа. Най-добре е хартия, но при липса на последната може да се избърше с кърпа.

След това поръсете повърхността на мивката с брашно. Буквално няколко шепи ще са достатъчни.

С помощта на суха кърпа или не-твърда четка полирайте мивката старателно, като триете стените с брашно. След като премахнем мръсотията се опитайте да предотвратите попадането на брашното в тръбата за източване, защото под въздействието на водата може да набъбне вътре, запушвайки канализацията.

След полиране с брашно, мазнината не се придържа към мивката много дълго време, осигурявайки нейната чистота и блясък. Препоръчва се провеждането на такава процедура веднъж седмично.

Този прост, но ефективен и най-важното бюджетен начин ще ви помогне да запазите чистата си кухненска мивка в блестящо състояние винаги . Използвайте този трик, редът в къщата ви ще царува. Успех

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft