10 причини, поради които мъжете напускат жените

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
10 причини, поради които мъжете напускат жените
7421
10 причини, поради които мъжете напускат жените

Тържественият „Марш на Менделсон“ приключи, меденият месец отлетя и семейното ежедневие започна. живот Някои имаха деца, други нямаха време да придобият потомци на семейството. И изведнъж, като гръм от ясно небе, съпругът казва: „Съжалявам... Не сме на същия път...

Искам да се разведа.” Обикновено такива думи се говорят от жени, но се случва мъжът да е инициатор на развода.

1. Изневяра

Класически случай на измамен съпруг, жената го търпи и се прави, че нищо не вижда. Но в случай на предателство на жена, мъжът няма да го толерира, защото това е атака срещу неговото потомство (генетична памет).

2. Нервност

Ежедневните скандали и истерии от страна на съпругата ще подлудят дори супер спокоен съпруг.

3. Нехаресване

Мъжете са отлични психолози и физиономисти. И ако съпругът няма чувства към половинката си, тогава те определено няма да толерират това. Гордостта няма да го позволи.

4. Нова любов

Една жена, която се е влюбила в друг, със сигурност няма нужда от партньор в живота си.

5. Лоши навици

Съпруга, която пуши или пие, която е мързелива или мръсна, определено не е идеалът за мъж! Особено ако майка му е ангел в плът.

6. Твърде различни възгледи за живота

Един от семейството е оптимист, друг е песимист, един е скъперник (пестелив), другият е прахосник. Противоположностите се привличат, но това е само във физиката. В реалния живот изобщо не се разбират.

7. Сексуална несъвместимост

Честите главоболия при „студена“, несексуална жена и горещ темперамент на мъжа също не допринасят по никакъв начин за укрепване на социалната единица.

8. Изисквания

Сърдита съпруга наказание за съпруга си. Мъжете трябва да се галят като котенца, а не да се упрекват с изгладени панталони и ризи.

9. Намеса от непознати

Най-трудният момент във всяко семейство е външната помощ. Добре, когато непознати се опитват да ви дадат съвет, не е нужно да ги слушате. И ако родителите се намесват, това е природно бедствие.

10. Тежък характер

Ако мъжът е успял като личност, тогава той определено няма да толерира трудния характер на своята жена. Това е съдбата на слабите мъже, склонни към садомазохизъм.

Обобщавайки горното, бих искал да помоля всички жени: обичайте своите мъже, своите сродни души, усъвършенствайте се и стимулирайте своя мъж да се развива. Бъдете богиня, грижете се за семейството на съпруга си и тогава любовта във вашето семейство ще бъде вечна.

Смятате ли, че двамата или един от тях са виновни за разпадането на връзката? Споделете с нас вашето мнение по този въпрос в коментарите.

Ако ви е харесала статията, запазете я и я споделете с приятелите си!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft