22-годишна мистерия с изчезнал мъж беше разплетена благодарение на Google Earth

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
22-годишна мистерия с изчезнал мъж беше разплетена благодарение на Google Earth
8999
22-годишна мистерия с изчезнал мъж беше разплетена благодарение на Google Earth

Останките на мъж, който е в неизвестност от повече от две десетилетия, са били открити по необичаен начин. Колата, в която се намирало тялото му, бил заснета с Google Earth, съобщава "Сън".

  Уилям Молдт бил на 40 години, когато изчезнал от лицето на земята през ноември 1997 година след пиянска нощ в клуб в Лантана, щата Флорида.  

Когато не се прибрал вкъщи, местната полиция го обявила за издирване, но след време случаят бил обявен за неразкрит.   Преди месец, обаче, бивш жител на Гранд Айлс разглеждал старата си къща през Google Earth. Когато увеличил изображението върху езеро, той забелязал потънала кола.   Той се свързал с настоящия собственик на къщата, който използвал дрон, за да потвърди откритието. Направени били снимки на бял автомобил, намиращ се точно до брега на езерото зад къщата.   „

Когато полицаите изтеглили колата от водата, те открили вътре скелет. Бързо разбрали, че останките били на Молдт.   От полицията обявиха, че се предполага, че Молдт е изгубил управление на колата и тя е паднала в езерото.  

По време на първоначалното разследване преди 22 години нямало никакви улики, които да сочат към езерото. В последно време водите „се разместили“, което позволило колата да се вижда.   Според последните свидетелски показания, когато си тръгвал от клуба „за възрастни“, Молдт не изглаждал пиян и се качил сам в колата си. Той бил тих човек, не излизал често в клуба.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft